Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to vzal Kalousek do svých rukou,tak se máme na co těšit,ten už v tom má praxi jako turista mezi stranami.Větší blb než je on v politice není.
  • Co se stalo v ČR za 25 roků?

    - z komunisty – premiér,- z estébáka – demokrat,- z ateisty – katolík,- z veksláka – podnikatel,- z podvodníka – developer,
    - z vyděrače – pracovník soukromé bezpečnostní agentury,- ze zloděje – privatizér,- z dušiček se stal Halloween a z Ježíška Santa Claus.- Ve školách jsou učitelé bez autority, po chodbách drogy.- Na ulicích střelba, bezdomovci, v alkoholu metanol, v potravinách jedy a v médiích hnůj...
    Je obdivuhodné, že zem, kterou nepustoší tornáda, nesužují zemětřesení, úrodu nežerou
    kobylky, netrápí sucha, nevybuchují sopky, téměř 70 roků nezažila válku, dokáže dostat nakolena parta šílenců za krátkých 25 roků.
    A tohle všechno poslali Tobě, Čechovi, oblečeném ve vietnamském oděvu, čumíš do taiwanského
    monitoru, v ruce máš čínskou myš a zatím ještě si to čteš v češtině.
    • Lépe a pravdivěji to napsat nešlo. Od dob dávnověkých Čechy neničily pohromy a cizáci. Čechy vždy rozkradli a zplundrovali Češi. Dříve to bylo, když se vracely z válečných tažení. Naposled to bylo, když se dostali k moci v roce 1989 podvodem.
    • Palec nahoru.
  • Tak si myslím, že ke spojení těchto pravolevo stran do voleb vede strach z toho, že se přijde na jejich rozkrádačky...
    • Jo a jestli pak víte, že Babiš má na MF sedm náměstků ( a ti nemají zrovna malé platy), a pro sebe čtyři sekretářky. Vlastně sekretářky, to už je přímo oddělení. Jo já zapomněl, že mediích se prezentuje, že mu stačí tužka a zápisník. Víc nepotřebuje. A proč má tolik náměstků? Protože umí velký kulový. To ještě nikdo před ním neměl. Ten, ale šetří peníze daňových poplatníků. Ha ha ha.

      Ještě si vzpomínám, jak jsem se před lety hádal s voliči ČSSD, aby je nevolili. No a je to tady. To samý s Burešem. No jo tak si zase pár let počkáme. Až tupounci, co volili ČSSD, teď přešli volit Jánošíka Bureše.

      Tohle opravdu nemá obdoby. To dokážou jenom inteligentní čecháčci. Slováci z nás mají neskutečnou prču.

      Teď by mě zajímalo, s čím lidi nesouhlasí. Cca osm nesouhlasných vyjádření.

      Tohle jsou fakta. A jestli nevěříte, tak se jděte na MF podívat, a zeptejte se pana Bureše, kolik má náměstků, a kolik sekretářek. Chtěl bych slyšet zase jednu vylhanou odpověď, od pana Bureše.Káže vodu, a chlastá víno.Co mi to jenom připomíná.
    • ono to je velmi černobíle viděno.. ODS v Nasavrkách se rozpadla a tito lidé kam přešli... ?hádejte... no přece do ANO!!!! Jen pro upřesnění... Ano je klasické uskupení lidí, kteří svoje podnikání podpírají ještě politickou mocí... oni nekradnú... oni jen čerpají dotace.... např...nastavení dotačních titulů.... pro zemědělce... speciální stroje, které se vyrábějí na objednávku... trvá to několik měsíců.. dotace na ně jsou...jsou limitovány termíny...spěchá to... a hádejte, kde je jako jediný v republice má na skladě... /velkopodnikatel v zemědělství, v lesnictví.... / to je ale překvapení....Tak to funguje...
      • Inteligentům to bohužel nevysvětlíte. Ale oni poznaj, hlavně ti z vesnic, jak to s nima Bureš opravdu myslí. Nebude tam nic, hospody, řemeslníci, farmáři atd. Všechno bude jenom z ANOFertu.

        Ani naše kočka to nežere. Dáte jí na výběr, kuře z farmářky - a ona to sní. Upečete Burešovo, čuchne, a jde pryč.

        Dobrou chuť přeje Fertana. Agrofertana - pěstuje, chová a vaří dobroty za Vás.
    • Aha. Babiš ukradl cca. 50 mega, ale to nevadí. U svých voličů, ještě stoupl v ceně. Já vím, všechno bylo křišťálově čisté. No vždyť jo. On nekrade, nelže, atd. Ha ha ha. Podle mě teda kradl, a lhal, jako když tiskne. A co voliči ANO, už je Vám líp.Mě teda né. Miliardář co už nepotřebuje krást, a bude se starat o naše blaho. Ha ha ha, to mě vždycky dostane, tahle argumentace. A věřte, že čím déle tady Babiš bude, tím bude hůř. Ale to se zamozřejmě projeví, až časem. No nic, jenom to musím odskákat, s Váma. To je to, co mě vytáčí nejvíc. Kdybych neměl děti, a oni bohužel chtějí svoje děti, tak by mě to bylo možná i šumák. Ale já je taky varoval. A kdybych to mohl vrátit, žádný děti bych si už nedělal.
  • Vůbec tomuto clanku nerozumim.Pisatel je asi priblbly.Ten hnuj od revoluce s 2.biliony sekery ho asi kladně irituje.Proč bych mel schvalovat to, co tu 27 let nefungovalo.Vychvaluje něco,co z nas udelalo bidaky,kterí žiji od vyplaty k vyplate.Hani to, co ještě není.Pisatel bude zrejme nohsled Kalouskova genia.S takovym clankem bez do pr....,ty joudo.Az ten Babiš něco po...,tak se ukaž.Zatim deficit klesa,republika je na tom ted,jako nikdy,i když to nemusi být třeba jeho zásluha a ty tady píšeš ty Vojto vykloubenej takový pi.....Kdo te plati,koho si zamestnanec,co si v životě postavil,zatím vidim,že jsi napsal akorát ubohý, nic neřikajíci,pomlouvačnej článek.Běž k lopatě,tam nic nezkur...,chytroline!
    • Babiš obětuje své hejtmany, aby získal spojence pro příští vládu
      Předseda ANO Andrej Babiš rozehrál šachovou partii, při které neváhá obětovat hejtmanské posty, na něž by mohlo hnutí po úspěšných volbách v některých krajích pomýšlet. Babiš totiž už hraje o víc: hledí ke sněmovním volbám příští rok, po nichž chce být premiérem.

      Ha ha ha. Jen ho volte. On není jako oni. Jemu jde především o své voliče, a blaho čecháčků.

      On je totiž ještě horší, než oni.
    • No jo historie se opakuje. A lidi jsou nepoučitelní. Viz Silvio Berlusconi a další. Ti už taky měli všechno. Média, peníze atd. A taky nepotřebovali krást, oni už měli dost. Oni tam šli, aby se starali o blaho lidu. Ha ha ha.

      Mohou mi nesouhlasní vyjmenovat někoho z historie, u koho to bylo jinak.

      A, už vím - třeba Hitler. Ten dal taky lidem práci, a myslel na jejich blaho. Ha ha ha.
    • Ano, "nejsme jako oni". To byla veliká chyba. Ti "oni" nebyli potrestáni, což považovali nikoli za velké odpuštění, ale za slabost a dokázali toho řádě využít: převlékli kabáty, skryli stranické legitimace, "naprivatizovali" si cizí majetek a hrají si na "demokraty". A někteří ani to ne, klidně se bezostyšně hlásí ke zločinné komunistické ideologii, která je horší než ideologie nacistická a má také několikanásobně víc obětí. Nacisti se ostatně od komunistů učili.
    • Aha. Silnice v řiti. Nemocnice v řiti, atd v řiti. Ale dle voličů Ánofert, vše šlape. To umím taky ušetřit, když nebudu investovat, a všechno seškrtám. Až Vám v nemocnici spadne na hlavu strop, pak se vám možná v těch makovičkách rozsvítí. Pročpak si pán velkomožný nevzal, třeba zrovna to zdravotnictví. No protože z toho zatím nic nemá. On si vzal jenom ty ministerstva, které se mu hodí. S ostatním mi vlezet na záda. To mě nazajímá.
      • "Megaloman", opravdu výstižný nick. Jsi megalomán, ale v mystifikaci. Mateš a vydáváš to za pravdu. Ne Babiš, ale pojišťovny, ale i Sobotka, tvrdí, že zdravotnictví dostává dost peněz, jenom neumí s nimi hospodařit. Jak tento fakt potom může být uváděn, jako argument úsporných opatření a selhání politiky ANO? Nech toho, proti Tvým mizerným ukázkám špatné práce Babiše lze totiž uvést množství opačných, úspěšných zásluh vlády v ekonomice na čele s Babišem.
        • No teď jsi si naběhl. A o čem jsem asi psal. Tak proč Bureš neukázal Sobotkovi a Pojištovnam, jak se to dělá. Jak se má hospodařit. Jak se mají vynakládat peníze efektivně ve zdravotnictví. Protože, zdravotnictví, ho nezajímá. Zdraví ovčanú, je mu u pr.... On kdyžtak, přijme migranty. Ty mu budou rádi makat na jeho. Ha ha ha.
  • Jak zahnat ty povýšeně předražené darmojedy.,co jsou u těch koryt až moc dlouho., zpět do skutečné práce i života většiny obyčejných lidí ?..Návod by byl, najdou se i lidi?
    • Při volbách, které právě proběhly se ukázalo, že dvěma třetinám voličů nevadí ti darmojedi a proto nešli k volbám.
  • Pokud by se skutečně spojili Kalousek, Fiala a Sobotka (nebo jiní neschopní předsedové zbankrotovaných politických stran) a vyšachují příštího vítěze voleb, tak by to byl jasný důkaz toho, že je hrozně štve jednak Babišovo úspěšné spravování státních financí, a taky tažení hnutí ANO proti korupci. O důvod víc volit znovu ANO.
    V USA vládne dané období po volbách jedna strana, a je to porážka demokracie ? Nikoli, je to akceschopná vláda která jedná a rozhoduje bez planého žvanění. Pokud to dělá špatně, tak je při příštích volbách odstavena.
    • V USA je prezidentský systém, u nás poměrný. Není to tak dlouho, kdy jste se mohli pominout radostí nad tím, že konečně končí vláda jedné strany. Teď se všemožně snažíte nastolit vládu nejpodlejšího zloděje.
      Korupce neskončila, je mnohem větší, jen se přejmenovala na čerpání.
      Babiš může vládu sestavovat, to mu nikdo neupře. Do koalice s ním však půjdou jen ti nejodpornější nenažranci.
      • Nelze srovnávat vládu jedné (komunistické) strany pokud možno na věčné časy, a vládu strany která zvítězí v pravidelně se opakujících volbách se skutečným výběrem. Vím, že se dvě hlavní strany soutěžící o moc v USA (Velké Británii, Německu či v jiných dlouhodobě fungujících demokraciích) zase tak moc neliší co se vlastního programu a stylu vládnutí týká (a to je dobře). Tento systém dvou hlavních stran hlavně umožňuje vystřídat garnituru vládnoucích lidí když už jim ta moc vleze na mozek, a přitom zachovat určitou kontinuitu vládnutí a spravování státu bez neustálého pendlování odezdi ke zdi. To za komunistů možné nebylo - čím víc jim to vlezlo na mozek, tím víc se snažili udržet se dál u moci a o to větší sviňárny dělali.
        A čerpání peněz z EU není korupce. Čím víc se toho podaří vyčerpat, tím líp pro nás pro všechny.
  • Kam ty chceš koho zahánět a čemu chceš zabránit???
    Tomu aby se tady sál etablovaly socanské vyližřitky a dělaly ze sebe namustrované rozdělovače peněz??? Ten článek stojí za prd stějně jako jeho ubohý autor. Bohužel tak trapných článků je plný internet, ale tiscali a idnes bezpečně vedou. Hoši běžte už dělat něco užitečného!!!
  • Článek šitý horkou jehlou - dělá se to tak všude. Ovšem jednou dokonce Sobota místo Sobotka, to je moc. Na druhé straně dobře, že se někdo zamýšlí jak na to. Jenže návod dle článku je naivní optimismus. Žádná partaj předem neohlásí, že bude ANO bojkotovat, protože se právem bude bát, že tím přijde o voliče. Připomínat více méně úspěšný bojkot KSČM jako pobídku bojkotovat ANO je nesmysl, to ještě mírně řečeno. Možná omluva: přání je otcem této myšlenky, ale autor by si měl dát ledovou sprchu.
  • kdo by tak pana ministra zaháněl? Tady všude je všeobecné veselí. Veselí z toho, že za vlastní šel tehdy do voleb a rozprášil ODSáckou sebranku.Nyní totéž s křivákama z ČSSD. Nebýt jej tak si tyto 2 smečky předávají plundrování země jako štafetu. Pokud vyhnal i TOPáky a Hloupý Karel se totálně poroučí tak odvedl kus poctivé politické práce.A Hnízdo čapí dávno zapomenuto.
    • také už na čapí hnízdo nemyslím, spíš by mě zajímalo jaký by byl sexíček se sovětským rozvědčíkem
      • vzal jsi mi to z pusy *1*
        • ty jsi ale kaňour *15*
          • Nádražní WC jako minule ? za 40 min ?
            • letím jak kaťuše *14*
  • Bohoušek je tragéd srovnatelný s Nečasem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit