Přejít na výpis diskuzí
Jak zahnat Babiše zpět do hlubin Agrofertu: Návod by byl, najdou se i lidi?
13.10.2016 | Tomáš Chalupa
188 příspěvků
-
Už nechci více vidět upoceného Kalouse pod vlivem alkoholu v rozhovorech v ČT (viz blekotání k povolebním výsledkům). Je to ostuda, že tento člověk s psychopatickými rysy chce nadále mluvit do politiky. A to mu ČT dává prostor snad každý den. Nastal čas vyměnit vedení ČT a jejího zpravodajství.
-
Antibabiš v podání Kalouska a skrytěji od Čssd zafungoval tak jak měl na lid. Lid je naštvaný z té šaškárny a ještě "vlezdoprdeství" do EU v podání Sobotky a jeho kašparů a proto volit ty co nejsou ve vleku šašků. *11*
-
Něco tak blbýho jsem dlouho nečet, autor je asi mimo politickou realitu a jeho návod ,aby se slizoun z čssd spojil se zbytkem asi 85 stran a hnutí nebo kolik jich vlastně dneska je,jen proto že pro jejich koryta to bude lepší
-
-
Kudrnatá hlavo, tak to nesmíš číst výblitky pod nickem BTW *1*
-
-
Rudej ústavní teplouš Semjon Gayínek se o5 zhroutil!!!
CHICHI !!! -
Chalupo, proč zahánět Babiše, když se finanční situace státu pod jeho správou rok od roku zlepšuje. KDOPAK VÁS PODPLATIL ZA TAKOVÝ ČLÁNEK ?
KDYBYSTE TO NAPSAL V SERIÓZNÍM PLÁTKU, ASI BY VÁS VYKOPALI, ale to se může stát i tady. -
-
Seriozní plátek , myslíš, plátky z rodiny Mafry... ?
-
-
Víš, jaký je rozdíl mezi Mafrou a ČT? Mafra si své lži financuje sama, kdežto ČT za lži ještě vybírá od nás od každého výpalné, aniž bychom vlastnili TV přijímač.
-
-
Kalousek to tak chce
-
-
Pitomé úvahy "Jak zahnat...". Vidíme, že kolem dokola je spoušť, EU jde do smrdícího špinavého zadku se svým vítačstvím, problémy se zakrývají a zametají pod koberec, Amíci chtějí 3.sv.válku a my máme být v pohodě a nestarat se! Chtěl bych vidět někoho, jak dává ruku do ohně za ty, kteří provádějí hon na Babiše, kteří jsou zajisté ti "nejmorálnější a nejčistší a žádné podrazy nedělají"! Takové "čisté" církevní restituce, solární baroni, karuselové obchody a další. Všichni před Babišem měli dlouhá léta možnost udělat co on, ale potřebovali penízky a ty jim nesmrděly. Ostatním politikům vadí, že se Babišovi daří!!! Proto ten hon na Babiše, aby lidé neměli možnost zjistit, že to jde i jiným zůsobem dělat dobře! Před ním to řídili jako krachující chlív a když to Babiš řídí jako prosperující firmu, tak to musí být přece špatně, že?
-
Naštěstí ne všichni v Babišovi spatřují Arcisatana.... A znovu říkám: Babiš je pouze protestní strana proti korupci. Jestli se ČSSD a jiné strany zbaví korupčníků typu Hašek, Chovanec, Langr (z ODS) atd., tak Babišovi vypustí rybník. Do té doby (nebo do doby než něco provede i on) volím Baiše.
-
-
Protestní strana proti korupci. To snad ani nemůžete myslet vážně. Aha já zapomněl, on nekrade z českého, ale z Unijního. No a hádejte, kdo mu tak čapí hnízdo asi zaplatí. No Vy jeho voliči. Ze svých daní.
-
Aha. Babiš ukradl cca. 50 mega, ale to nevadí. U svých voličů, ještě stoupl v ceně. Já vím, všechno bylo křišťálově čisté. Vlastně takový Jánošík, bohatým z Bruselu, to ukrad, a nám lidem to daroval. No vždyť jo. On nekrade, nelže, atd. Ha ha ha. Podle mě teda kradl, a lhal, jako když tiskne. A co voliči ANO, už je Vám líp. Mě teda né. Miliardář co už nepotřebuje krást, a bude se starat o naše blaho. Ha ha ha, to mě vždycky dostane, tahle argumentace. A věřte, že čím déle tady Babiš bude, tím bude hůř. Ale to se zamozřejmě projeví, až časem. No nic, jenom to musím odskákat, s Váma. To je to, co mě vytáčí nejvíc. Kdybych neměl děti, a oni bohužel chtějí svoje děti, tak by mě to bylo možná i šumák. Ale já je taky varoval. A kdybych to mohl vrátit, žádný děti bych si už nedělal.
Jo a jestli pak víte, že Babiš má na MF sedm náměstků ( a ty nemajím zrovna malé platy), a pro sebe čtyři sekretářky. Vlastně sekretářky, to už je přímo oddělení. To ještě nikdo před ním neměl. Ten, ale šetří peníze daňových poplatníků.
No mínusovat pravdu, to je fakt zarážející. Mínusovači, to jsou holá fakta, ne nějaká teorie. -
-
Co kdyby přece jen něco odpadlo od jeho stolu.. to snad chápeš.... Byla jsme dnes v jeho firmě.. dělali jsme si trochu legraci z voleb...ale oni pak řekli, že musí být loajální vůči svému zaměstnavateli... *3* to je ale humus.. trochu mi to připomíná bolševickou éru před 50ti lety, kde lidé vstupovali do strany za ziskem lepšího zaměstnání, děti aby se dostaly do škol....t
-
-
Na zlodějny Babiše nikdo nemá.
Přestaňte nadávat na Kalouska a začněte ho vynášet do nebe. Pokud budete v parlamentních volbách znovu věřit Babišově lžihubě, opravdu tím premiérem bude. Sestaví pak stejnou koalici jako v Moravskoslezském kraji. ANO, TOP, Lidovci. To budete určitě nadšení.
-
-
K čemu jsou tedy volby???
HM !!! -
-
K čemu jsou tedy volby???
HM !!!
No k tomu, aby jste si alespoň na chvíli myslel, že tedˇ to máte ve svých rukou. Teď to můžete ovlivnit. Ale oni už jsou karty, dávno rozdaný. Ha ha ha.
A aby si kobliháři čtyři roky mysleli, že bude LÍP.
-
-
To psal p. Chalupa. To vysvětluje vše. Babiš je jeho žaludeční vřed a kdyby byl svatej tak mu stejně není vhod.
-
Posraní havloidi závidějí Babišovi jeho úspěchy a ty jsou nepopiratelný.
-
-
Chlapče... to není o úspěchu č i neúspěchu... když byli jiní politici takto úspěšní, tak je často a někdy i právem nazývali zloději... Babiš je v takovém střetu zájmu., o kterém se neuvažujícím človíčkovi ani nezdá....... špičkoví a světoví ekonomové na otázku, jak se nastartovává růst ekonomiky, tak řekli, že kdyby to z nich někdo věděl, tak mají Nobelovku za ekonomii... on ten růst, mrcha, tak si jde svoji cestou... je to jeden ze znaků kapitalismu... cyklicky se střídající růst s krizí... tak je to i s Babišem... je u toho nazaslouženě a čistě náhodou. Kdyby se Nečasovi nesplašily hormony, tak, by růst zastihl i je... V době růstu zbývá i na střední a tu další třídu... kdežto v dobách krize velmi často bohatnou ti největší... je s podivem, jak Babišově firmě roste zisk, i když , rozuměj Babiš, je fyzicky ve svých firmách nepřítomný... není to zarážející... Mně je to jasné ... vytváří si pro sebe a svoje firmy prostor, tak aby měl přístup k veřejným zakázkám a dotacím.... takto má úplně jiné jako ministr financí a budoucí premier vyjednávací možnosti a servilita česká je velmi známá...
-
-
"Mně je to jasné"
Kazdemu ty jeho konske koblizky nechutnaji.Az se bude drapat na kreslo prime ministra a bude rozdavat pecene holuby,odolas pokuseni?
Ta hlavni zkouska nas ale ceka, pred jeho utokem na Hrad, kdy se opravdu prasti pres pocket a bude rozdavat pecene krocany s orechovou nadivkou.☺ ☺
-
-
Jo a těm co to pořád nedochází. Jasný příklad o co Burešovi jde.
Pokud bude v opozici, končí. Nebude přece ztrácet čas. To už by mu nic nekapalo.
A nechat je, ať to dělají špatně, a bít se za svoje ovčany v opozici, a potom zase nastoupit a být na koni. To né. To je pod jeho ůrověň. Jenom teď doufám, že to nečte, a já mu neporadil, jak na ovčany.
On chce pro sebe, tady a teď. Víte co se dá za čtyři roky vydělat peněz. Tím, že budete okrádat svý partnery, EU atd.
To by byl úplně blbej, aby se za vás byl v opozici.Ztráta času. -
To je pravda. On to ale dotáhne k ještě větší dokonalosti. No a potom budeme nejen evropě, ale celýmu světu k smíchu.
-
-
To jsme byli za zrzavého Veškrny, zvaného též Véna chrchla..hi..hi.. *1* *1* *1* *1*
-
-
to x
souhlas, jeho úspěchy jsou nepopiratelné, je to vidět na raketově stoupajících ziscích agrofertu *15* -
-
A ty blbečku máš nepopiratelné úspěchy zde na diskuzi Tiscali, tam si to ve svým mizerným životě dotáhl, na kriplkáře na Tiscali a psát zde pitomosti..hi..hi *1* *1* *1*
-
-
blbečku ? i ty internetovej hrdino, potkal bych tě a byl bys hodný jako štěňátko *3*
-
-
Na čem by jsi mě potkal na kriplkáře, kapsliku..hi..hi *1* *1* *1*
-
potkala, co sajmon
-
-
Na rozdíl o tebe. Typický ovčan - bureš.
-
-
-