Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pavel_Jegl
    To chcete říct, že NATO a USA jsou jenom banda špinavých kvazifašistických nájezdníků, kteří pod nedůvěryhodnými záminkami napadají a rabují okolní státy ve jménu pravdy, lásky a demokracie.
    Máte vůbec představu Strašíku jak to zamává s věčně živým odkazem Václava Havla?

    A i kdyby to byla pavda my havloidi na to zatím nejsme přpraveni!

    RADĚJI ŽÍT VE LŽI, NEŽ TAKTO HLEDĚT DO TVÁŘE HRŮZNÉ PRAVDY, TAK TO CHTĚL SOUDRUH V. HAVEL, TO NÁM KLADL NA SRDCE NEŽ ODEŠEL!

    NEJSME JAKO ONI!! *5* *14* *2* *1* *1* *1*
    • anna.tvaruzkova.58
      Máte pravdu. NATO a USA ničím jiným nejsou.
  • Nemůžu uvěřit, že po těch článcích Pavla Jégla může být otištěn článek s takovým rozsahem zásadních informací. Hlavně jde o informace, které se vůbec nelíbí zastáncům "odkazu" Václava Havla. Zajímalo by mne, co by na ten obsah řekl komediant Stropnický, ta baba Němcová a náš nejslavnější chemik u politického koryta.
    Že by tímto článkem nastala trochu změna? Snad to není poslední vlaštovka
    • Proč by se to zastáncům odkazu VH nějak "nelíbilo"? Mě se článek líbí. Francie se tenkrát do podpory protivládních sil pustila překvapivě a skoro "bezhlavě". Mnohem rázněji, než požadovalo OSN. To by teorie z článku vysvětlovala. Teď to tedy Sarkozymu prokázat a exemplárně potrestat.
      Druhá věc je, že Francie těžko mohla "revoluci" v Lybii spustit, to byla věc samotných Lybijců a neudržitelné situace diktátora udržet se u moci bez podpory nějaké velmoci. Takže Sarkozy asi jen využil/zneužil příležitost. Zajímavé je, že třeba třeba tehdejší ministr zahraničí ČR (Karel Schwarzenberg, tedy vaším slovníkem jistě "havlista", či "havloid" *3* ) byl proti vojenské akci EU a NATO.
      • josef.servit.9
        Čechu nelži, když o tom nic nevíš, nebo nechceš vědět?Karel je obyčejná vyžírka!
        • Tak si o celé téhle větvi jeho rodu a o jeho činnosti před revolucí něco přečti. Ale né ve Sputniku nebo na vlastizrádné NovéRepublice a podobných lživých prokremelských webech.
          • Ale vždyť on tenhle Kárl vlastně ani pravý Švarcenberg není. Je adoptovaný a podle našich zákonů by byla ta adopce neplatná, kdyby ji VH neuznal!!
            • Tohle je přesně text jednoho nesmyslného mailu, co putinovci (nebo kdo) pravidelně rozhodí na síť (koluje ož od r. 2005) a blbečci si to dokola přeposílají (samozřejmě s ohromným sebeuspokojením, až sebeukájením). Ještě jste zapomněl, že nemá ani maturitu (samozřejmě má) a zrestituoval prolomením benešových dekretů Hlubokou. Ta je přitom stále státním zámkem a dekrety nikdy prolomeny nebyly. Ale když to napsal nějaký "nezávislý novinář", tak to pro tupé ovce musí být pravda, žejo.
              Navíc ten novinář ani neexistuje *1*
      • anna.tvaruzkova.58
        Věc obyvatel to nebyla, jedině stejných kolaborantů jako u nás. Za Kadáffiho se měli lidé jako prasata v žitě, třeba i elektřinu měli zdarma a podíl na prodeji nafty. Dnes tam mají bídu, chaos a americkou demokracií.
        • Vy jste tou "amerikou" a "demokracií" snad posedlí. Nemůže náhodou Amerika (a samozřejmě arcizloduch Kalousek) taky za vaše frustrace?
          *15* *15* *15*
          • Amerikou, demokracií a Kalouskem jsi posedlý jedině ty! Normální lidi tento hnus nemůžou ani vystát. A my nejsme frustrovaní, my jsme nassrraní!!!
    • Jedna věc jsou "Jégloviny" - z nich čiší jen sprosťárny, pomluvy a nenávist k úspěšným, a druhá věc Strašík. S ním je sice možné třeba i nesouhlasit, ale občas napíše i celkem objektivní a slušný komentář.
  • špinavou mezinárodní politiku, toho to nemůže překvapit...
  • Zavádět v muslimské zemi demokracii podle evropských norem je experiment,který nemohl mít úspěch.Tak to bylo i s tím Arabským jarem,které rozbouřilo již tak neklidnou situaci v bývalých koloniích Stř.,Blíz.východu a také ve velké části Afriky.Řeč je o Libyi,která ač velkého území,ale svým počtem obyvatel kolem 1 milionu,se stala také terčem Arabského jara.Diktátor Kaddáfí před tímto Ar.jarem prohlásil: Bude-li Libye uvržena do tohoto zmaru,pozná Evropa exodus lidí nevídaného rozsahu.Co bylo mezi franc.prezidentem Sarkozym a Kaddáfim,nechť se posoudí,jedno však zůstává jasné a pravdivé,co řekl tehdy Kaddáfí-Evropa si koleduje o pořádný průšvih,jehož důsledkem bude velká migrace.Kaddáfí byl zastřelen odpůrci režimu a jeho předpověď se splnila.
  • Smrt Kaddafiho byla sprosta vrazda,kterych za ucasti NATO a kapitalistu bylo mnoho.Sarkozy a dalsi kapitaliste nejprve penize od udajnych diktatoru brali ale kdyz je meli vracet,radeji diktatory nechali zavrazdit.Ale na kazde prase se nekde vari voda,tak jako na Sarkozyho i dalsi kapitalisty.Libye se mela predtim nez tam prisla demokracie skvele,ted s placem vzpomina na totalitu...
    • Co ty o tom víš? Sprostá vražda je trestanec v čele státu. *1* *1* *1*
      • trestanec ? prosím už nemysli.
  • Ano, ano, super bordel zvaný demokracie. No a co.
    • Jenže demokracie, i se svými chybami, je to nejlepší, co jsme zatím v celé historii poznali. Máme se jako prasata v žitě, ale nevážíme si toho.
      Právě v tom, že francouzská policie legálně vyšetřuje domácími novináři zveřejněný skandál, je ukázkou že demokracie funguje. Dovedete si představit něco takového třeba v Rusku? A že to má za éry Putina takových afér spousty. Ale tam se o tom nesmí mluvit, takže pro vás je "spravedlivé" *7*
      Fakt nejlepší je strčit hlavu do písku a problémy zmizí .... nebo Vladimirovi někam, že?
      • V Rusku si něco takového představit nedovedu, protože tam nejsou u moci takové ssvině, jako v euroatlantických demokraciích.
  • Sarkozy je jen jeden z mnoha západních "demokratů", kteří takto postupují a postupovali. Samozřejmě ve jménu svobody, humanity, lidských práv a svobody slova a ve jménu boje proti tyranii, násilí, mučení, vraždění a utlačování. Prostě boj za "lepší zítřky".
  • Zavřít až zčerná!
    • Chtělo by to oživit gilotinu, kriminál je pro něj málo. Ještě ho hajjzla krmit.
  • Havel tím myslel:nejsme jako oni ,jsme ještě horší a měl pravdu.
    • josef.servit.9
      Merkelpvá s Ynkerem je na tom stejně, jako Sarkozy! Kauza peníze v Panamě a Turecku se mediálně zastavila pozváním uprchlíků do Německa?Nepodařil se atentát a oba jsou vydíratelní ze strany Turecka!
  • Sarkozi, vezmi si ty houfy těch neštastnejch migrantů z Libije k sobě na zahradu, nečekal bych že si takovej zmetek a potopíš kamoše co ti platí volby je to hnus *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit