Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakle už je konec a neokecáš to.Dolů z kolotoče Matějská končí *1*
  • Zeman je můj prezident!!!
  • Sudeťák Karll byl poražen a šel do pr...e.
  • Zlomyslnému a úskočnému haličskémuTatíčkovi Klausovi se podařilo nadělat z čecháčků stejné tělesné a duševní mrzáky, jako ze svého syna. Vepřový buran a spoluagent Zeman to dorazí.Klausovým vzorem byl huhňavý a křivý úředníček Beneš, Zeman je retro ožralého burana Gottwalda. Skončí podobně na cirrhózu v Maus-oleum ???Jekatěrina Miloušovna vyvěsí na hradě kromě vlajky ČR a EU i báťuškovy spodky (ve svátek čistě vyprané, při smutku na půl žerdi).Svatá trojice českého národa: pražský podvodníček Švejk, haličský zakomplexovaný úředníček Klaus, vepřový kolínský buran Zeman.
    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Pokud má text více jak 6 řádek, nikdo ho nečte, uvědom si to magore.Začínám mít podezření že tento imbecil je rovněž Pišta Žiga cikán ze z Plzně, co ty na to Pišto?
    • Slovo mrzák u tebe sedí dokonale, pitomče.
    • A hele, placenej provokatér Sniper se objevil se svým obehraným příspěvkem, který pro svou délku nikdo v podstatě nečte. Teď ještě aby se ukázal Jaroslav Klas se svými katovskými mučírnami a s kvalitním bejkovcem v ruce.
  • Pane Jakl.Vždy v minulosti jsem pana profesora(všiměte si,že nepíšu prezident)hájil a docela jsem si ho vážil pro konzistentní názory.V momentě,kdy UKRADL v Chile pero a celý svět se tím bavil,přestal pro mě být prezidentem mé vlasti.Kdyby měl soudnost a konzervativní názory(jak tvrdí),tak okamžitě abdikoval.Nechci za prezidenta zloděje.Rozsahem amnestie dokázal,že normální je krást ve velkém.Nejdříve to jeho vlády umožnily a teď je osvobodil od obav,že by je někdo mohl dokonce zavřít.
    • Ještě napište, kdo je zde jako profesor? Ten hloupý pseudoinženýr Klaus postrádající jakoukoliv inteligenci?? Nebo vepřová hlava Zeman, který už 30 let nebyl střízliv a smrdí jako prasák?
  • Jak Klaus tak TOP 09 jedno jest. Jsou to ŠKŮDCI českého národa a tak by měli i skončit. Přijde čas kdy zúčtujem nejen s nimi ale i s těmi ostatními vlastizrádci....
    • ... jsi nudný tláchal
  • Zajímavé! Milouš Becher-Hruškovice je veden v registru práskačů StB. To tedy máme prase-denta.
    • jsi hovadko jen o tom jeste nevis...
  • Za své áť i založej co htěj,a ať si tam vemou ještě Hájka nebudou slespoň překážet.Kdopak asi bude mít zájem jejich podukty nakupovat?
  • Je to opravdu zvláštní kategorie lidí pánové Klaus, Hájek a Jakl. To je jedno spiknutí za druhým proti nim. Neštěkne po nich ani pes.
  • Všichni, co teď končí na Hradě, tak jsou vesměs chudinky a všichni jim moc a moc ubližují.
    Sejdete z očí a sejdete z mysli a můžete si být jisti, že o vás už nikdo nezavadí, protože nic pozitivního a výrazného po vás nezůstalo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit