Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diwa

Naprostý souhlas !!!! Lidi si volí u voleb politiky do vlády a teď tady budou všichni brečet ! Jak si to náš lid zvolil, tak to tady máme !! Lidi zapomínájí na ODS, která prodala a vytunelovala po revoluci kde co a teď u voleb ji lidi zvesela zvolí  ! To samé jak lidi nadávali na komunisty, že ve vládě nemají komunisti co dělat a další žvásty okolo. Teď náš drahý lid si zvolí komunistického rozvědčíka jako prezidenta ! Dál nemá smysl něco psát a komentovat !

• Dobrý večer, pane Nováku.  🙂 Je to oblažující pocit potkávat se zde se šťastným a spokojeným člověkem. Proto Vás zapřísahávám, ne aby Vás napadlo odejít z tiscali.cz. Jak jsem vypozoroval z reakcí na Vaše příspěvky, většinu zdejší komunity by to velmi zarmoutilo a těžce by to rozcházela. 

Přeji Vám příjemně prožitý zbytek večera u televize, nejlépe ČT24. 

• josef.chmela

Buď jste podvodník, zloděj a lhář, pak patříte k těm vládnoucím a dnešní systém vám vyhovuje a nebo vyznáváte sebemrskačství a to vám pak přeji.

• novak.vladislav

Normální člověk ví, že se tomu říká technologický pokrok. Když se dají posílat maily, skypovat přes půlku světa, ztrácí nejen soukromé dopisy smysl. Tam je největší ztráta ČP. Když pošta měla ze zákona nařízeno udržovat všechny funkce od finančních, listovní zásilky, balíkové zásilky a pod., kde stát díkybohu umožnil konkurenci, nebyla pošta v červených číslech. Vy si chodíte pro balíky na poštu? Vyzkoušejte třeba zásilkovnu či jiné služby s odvozem až domů. 

Pochybuji, že byste se chtěl vrátit do dob, kdy jste musel s každou prkotinou běžet na poštu. Ano, v roce 89 a 2021 jsem chtěl změnu. A jsem rád, že mám co jsem chtěl.

• Tzv. poštovní reforma mi připomíná hašení požáru hořlavinou.

• josef.chmela

Lidi to tak v 89 roce a při volbách v roce 2021 chtěli, tak ať si to vše užijí plnými doušky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit