Přejít na výpis diskuzí
Jakub Čech: Neřešme Zemana a Babiše, ale problémy, které lidi vedou k tomu, že je volí
30.11.2016 | Tomáš Chalupa
107 příspěvků
-
Tak napiš kdy se tady setkáme. Já můžu kdykoliv. Ale vstávám nejdřív v 9:00. To víš hospodskej, mám to obráceně. Pak klidně v intervalech v kterých to zvládneš ty. Hospoda už je zavřená. Točit budu, jen pro kámoše.
A to prasátko, to je tvoje fotka?
Tak pořád nic, ještě jsi se nevrátil z kolbenky? Já z procházky už ANO. -
maš prd a zitra vstavaš do fabriky akorat si tu honiš tričko moulo českej *12*
-
jste prodejní až to bolí ale zase pro nás výhoda kde jinde seženu moulu za minimalni mzdu :D *12*
-
kdo te nutí provozovat putyku pro mouly? vytvoř si restauraci na urovni kde chodíme my vzdělaní a bohatí a ne pazdnechti jako jsi ty ubožačku českej neomalenej *12*
-
Já daně neplatím, nejsem blbej. Měl jsem hospodu, tu jsem zavřel. Nakradeno mám dost. Teď jdu na pracák, pak sociálka. Mám srandu z těch co volí zloděje bureše a ještě mu platí daně.
Jo a mám kámarádku na Slovensku a tam z nás mají nebetyčnou prd.l. No kdo by se divil.
Pro všechny babišovy fandy a voliče. Přestaňte chodit do hospod, kupte si v supermarketu nejlevnější lahváče nelépe v ceně pod 5 Kč, vypijte je večer u televize při sledování nějakého "kvalitního" seriálu a budete usínat s pocitem dobře vykonané práce, jak jste ty "nepoctivé gaunery" hospodské potrestali. -
hlavně plať daně moulo
-
no od roku 1990 se stát má nejlépe nevím že by to tvůj kalousek dokázal
-
Jo jo, konečně našel zemi zaslíbenou, pro svoje další obohacení. A ani se nemusí moc snažit. Kobliháři mu to žerou pořád dál.
-
zzzz zřejmě děd vševěd. Pozor na něj. Napíšete komentář, a už ví koho volíte. No jo přesnej prototyp volič ANO-bude líp. Všichni kdo nevolí bureše, jsou automaticky voliči TOP-09.
ANO-bude líp. To hodně vypovídající slogan. Akorát pořád nevim kdy, a komu. Ale já to asi nebudu. Mě je pořád stejně. Pořád stejný daně, státní dluh narůstá, silnice nic moc, nemocnice taky žádná sláva, atd.
Ale jeho voličům, už je asi líp, když jich je pořád dost.
Já nevolil Kalouska. Já nevolil nikoho. Nejsem naivka jako vy. Všichni už ukázali o co jim jde.Nejdřív sliby, pak svoje a někde v dálce možná vy. Kdo si myslí, že s burešem, nebo s kýmkoliv jiným to vyhraje, určitě ještě věří na pohádky, kde dobro vítězí nad zlem. Inteligence jeho voličů, by tomu odpovídala.
Něco z genetiky. Víte proč jsou němci většinou ošklivý, protože ošklivý němci porodí zase jen ošklivého němce. Víte proč jsou češi většinou bl.ý, protože blb.j čech porodí zase jen blbé.o čecha. -
A ani to nedalo Stbákovi tolik práce. No nejlíp se ovládají blb.i, a že jich v čechách je. Asi víc než na Slovensku bohužel. Tam ho hnali, až k nám. Teď ho určitě mrzí, že tam ztrácel čas. Jako by nevěděl, že čecháčci jsou prodejný ku.vy. Ne jako Slováci.
Já nelžu, a nekradu. Tohlě mě z jeho úst vždycky pobaví (i když je to spíš k pláči).
A o tom, že už nemusí krást, protože má dost, má ten kluk pravdu.
Na tohle může skočit opravdu jen idi.t.
V době kdy jde hlavně jen, a jen o peníze. -
Nebojte. Ona ta složenka dorazí, a to se pak kobliháři budou divit, co tam bude za částku. On jede v jiných nulách, než Kalousek.
Jo a pro všechny zastánce EET. Proč jste si teda neotevřeli hospodu, když se tam tak krásně kradlo, a všichni hospodský maj nakradených min. 50 mega, jak Bureš.
V 10:00 otvíračka - nejdřív 22:00 zavíračka. Smrad, kouř, chytrý opilci atd. Ale za ty miliony to stojí né. Je to brnkačka.
To neni jako někde sedět pěkně v teple, a odklonit 50 mega dotací, na svojí soukromou ZOO. To je pořádná fuška.
Nejvíc křičí ti, který nemaj ani šajna, o tom co to obnáší.
A zloděj křičí chyťte zloděje.
Po tomhle jste Burešovi jasně dokázali, že už může prakticky cokoliv, a idio.i mu ještě zatleskaj. -
víme sajmon, ty
-
pracuj pracuj a nepiš tu o sajmonu luzo česka neomalena *12*
-
porad sjamon co to je moulo? *12*
-
víme sajmon, mindráky
-
ticho mindraku ušmudlany názor česke bídy nikoho nezajímá česká bída ma jen makat na nás chytre a bohaté- mužete být rádi že vas zamestnavame svoloč jednu nevzdelanou *12*
-
no ty si tomu dal teda tedka no- typický mindraček vid tak padej na šichtu pás se točí a moula jako ty tam nebude chybět. rikat si komuna to taky chce odvahu moulo českej *12* neztracej čas na diskuzi která se česke bídy netýká myšlení nech nám chytrým a bohatým *12*
-
víme sajmon, sji
-
kdo sji ty českej moulo plna huba kecu a čin nikde- svoloč česka *12*
-
Jeníčku nová tvář? Doma nám budou děti říkat jak se máme chovat a co máme dělat? Děti ať si napřed rodiče pořádně vychovají, dají jim nějaké vzdělání, odvedou kus pořádné práce a potom mohou mudrovat, ale pokud nic nedokáži a začnu před 18 rokem říkat jak se má společnost chovat, tak potřebuje napřed dostat pořádně přes ústa. Rodiče ho snad živí jinak nic nedokázal. Vymstí se nám to tak, že děti nám budou poroučet, rozkazovat a my budeme živit rozmazlené spratky.