Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to by musel mít bagr
  • zamést nejdříve před vlastním prahem...
  • Havloidní spratek se svým zlodějským papínkem a Chalupa to je trojka místních pablbců, tyhle dementy by měli mučit!!!

http://www.prostejovskenoviny.eu/clanky/38252-jiz-nejaky-cas-mlady-aktivista

YEAH !!!
  • to dítě je ale ošklivé , vypadá jako kůň, i když chudák za to nemůže, že?
  • slušný není nikdo ani ty ani nikdo každej tu krade protože to češi maj zakořenené v kedlubně- moulové umazaní potřebujete nad sebou pevnou ruku jinak jste chátra neschopná budte rádi že zde firmy a lidi jako já investujou jinak byste asi okopávali pole motykama *12* lůzo
  • pořád nevím co toje sajmon až budeš mít pauzu od pásu napiš mi to ju já se nepoybuju ezi splodinou českeho lidu tak tuto nadávku nechápu já tvořím hodnoty ne jak netáhla co jen stojí u linky a montujou za almužnu ale jsme rádi za tyhle česke mouly aspon zbude víc pro nás schopné *12*
  • hele jakto že nejsi v práci česke netáhlo hm? pak ale neplač že nemáš penize moulo kdybys víc makal mohl ses mit líp tak solvino do montereka hybaj do práce *12*
  • Tak si nejdřív ukliď, vyvětrej a pak mudruj.
  • Tyto a podobné reakce svědčí o tom, jak je nebezpečná pro část českého obyvatelstva každá nová tvář a nový pohled či názor. To se nám může jednou vymstít. A kde dojdou argumenty, dochází na primitivní urážky tělesného vzhledu. Prostě jsme borci, smrádeček, ale teploučko!
  • Jakoubku jdi napřed pořádně makat, něco v životě dokaž a potom plácej hubou jak jsi byl dobrý a co jsi v životě doázal. Na politické plácání máš času dost. Svá hloupá moudra si nech pro někoho jiného. Řekni mamince ať ti napeče buchty a pošle tě do světa. Než tě vyšle do světa ať tě napřed pořádně vykrmí vypadáš jako kdyby jsi byl v koncentráku.
  • Lepší kobliha od Babiše než složenka od Kalouska *3*
  • Víme Sajmon, platný...
  • Ty strany to nepochopily, chtějí totiž u korýtka mlaskat a krást dál, tím se staly nevolitelnými, včetně ČSSD. Ve hře tedy zůstává ANO a KSČM. Tak bude voleno i v příštích volbách.
    ANO, Babiš se musí smát. jen tak dál, pane budoucí premiére Babiši...
  • jasně kalouskovče *1*
  • víme sajmon, krumpáč
  • nevíme já soustruh nemusím ovládat mne stačí platit lůzu co na tom dělá *12*
  • když se málo snažíš troubo víc jak 13 si nezasloužíš..... tak soupej nohama a čekej na ráno až te zavola fabrika umaštěná solvino *12*
  • a bude mu to hownooo platný. Protože sám vládu nesestaví takže zase bude jen jeden ze tří ve vládní koalici. Tvá bezmocnost je úžasná *2*
  • No jeho strana stejně volby vyhraje tak že v poho *1*
  • A já se směju když vidím jak se komunistický lhář a zloděj Babiš poosral před blížícíma se volbama strachy a reviduje EET *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit