Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • StB ? To byla nicotná organizace, neurážej. Průprava a praxe v BND, pokud znáš tuhle organizaci.
  • Zatčení Ratha je zabití dvou much jednou ranou: Ukážeme, že taky socani kradou a když zavřeme pár malých zlodějů, tak zbyde víc na nás - ODSTOP velké zloděje. To, že se to pohlo k lepšímu, tomu nikdo nevěří.
  • ty blbečku taky patříš mezi korunované, takže jsi o nic nepřišel jsi na špici !!! Not CSSD
  • No,na Tebe nema nikdo-co se tyka blbosti...:-)))}}}
  • Estébácká průprava se hodí,že?
  • Ale má ve všem pravdu!
  • kolik máš těch nicků blbečku, stačil by jeden přiléhavý "Blboun nejapný" Grebeníčku
  • trefil jsi se, máš bod, je to jeden blb pod několika nicky, a ještě ktomu korunovaný :-))) sodofčáku
  • Chybi Ti tam antiparoubek *1* ,ale to je jinej mamrd.asi...
  • Grebeníček, Brežněv, Biľak, Husák - možná mi ještě něco uniklo, zajímavá jména na jednoho písálka *2*
  • *1* *1* *1* *1*
  • Ty to taktéž přelož do češtiny!
  • Kdo to je ? Neznám *8*
  • Asi si to nepochopil .Škoda.
  • Málem (nebo omylem?) je mi tě líto, soudruhu.
  • Nejsem vůbec přesvědčen o tom ,že Ráth je jediný ,ktarý tak činí nebo činil.Proto je na snadě otazka proč pouze Ráth a ostatní kteří se podíleli na rozkradení ČR jsou v ústraní všeho dění.Napadá mne otazka zda se nejedná o cílené předhození ze strany konkurence.Nobo snad mi bude někdo tvrdit že 900mil. Bém a 500 mil. Vondra je menší částaka???? *8* Poslední volby taky udělali z Paroubka pedofila (i když ho nemusím)tak to je hodně silná káva.Jó ODS nenechá nic náhodě.
  • to myslíte obsahově dobře, ale jinak je to zbytečné. Jako dědovi Vám to může být u (_!_). Důchod máte, co jíst taky, tak vocode. Ve 48 nešlo o totalitní útlak, když tak pro někoho až v 50 létech a pokud se nyní necítíte dobře, tak je to Vaše chyba, že jste cinkal klíči a volil to lepší zlo!
  • Čest! Fandíš Grospičovi nebo Filipovi?
  • Víš kde je Zakarpatská Rus ? Tak pakuj, neumíš ani slovensky, tak co votravuješ se psaním česky, durak odin *1*
  • Ať vznikne jednoduchá web stránka! Uráááááááááá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit