Přejít na výpis diskuzí
Jandák je zhnusen. Ratha lynčují, po modrých nejdou.
26.5.2012 | Michal Polák
188 příspěvků
-
Zatčení Ratha je zabití dvou much jednou ranou: Ukážeme, že taky socani kradou a když zavřeme pár malých zlodějů, tak zbyde víc na nás - ODSTOP velké zloděje. To, že se to pohlo k lepšímu, tomu nikdo nevěří.
-
-
Dobré ráno, obroditeli :)))
-
-
nekecej a jdi příkladem *11*
-
Víte vůbec o tom, že již mezi lidmi internetem koluje zpráva : " Komunisty na 4 roky ! " No
tak to tedy potěš koště. -
-
Strčíš si jej do pr9ele ? *1*
-
Jestli to koluje pouze mezi lidma tvého ražení, buď v klidu :))))
-
-
Ale ale, ta nenávist, kopání kolem sebe. Že by strach? *3*
-
-
-
Myslím, že prase od pohledu podle civilizovaných měřítek doopravdy zhnusené být nemůže. Protože Jandákův názor nemá žádnou váhu, je jenom potvrzením, že je všechno v pohodě.
-
-
Myslím, že antiparoubek podle všech měřítek může doopravdy být už jen blbej :-).
-
Za prvé nemluvíš k obsahu,ale podle tvého stylu by jsi mohl vypadat jako Quasimodo!!! Takže proti tobě e Jandák krasavec.
-
-
... si sakramentsky sečtělej, hezčí ale po takovém blitku určitě nejsi, troubo :)))
-
-
-
já jsem ale blbec,zrovna jsem si četl svoje příspěvky *11*
-
-
Blbec doopravdy jsi,i bez nakych prispevku... *12*
-
-
Jsem rád, že konečně se ledy pohnuly. Ale moji radost kazí skutečnost, že nežiji v právním státu, kde respektují presumpci neviny( právo všeobecně ). Pokud se Ratha týká, tak musím konstatovat, že tento člověk si sice nahrábl, ale zůstaly po něm zrekonstruované a zmodernizované nemocnice a další díla. A teď mně někdo napište, co tady zůstalo po ostatních korupčních kauzách, převážně dílo modrých strak. Hlavně mně nepište, že jsem bolševik a ostatní zprofanovaná hesla modré galerky. Je to už ubohé a řeže to spíš větve pod vámi.Ratha jsem nijak neobdivoval , ale dokázal říci těm modrým Klausklondyke vyžírkům, co tady provádějí a alespoň se něco člověk dozvěděl. Nedivím se jejich škodolibé radosti nad jeho pádem.Doufám, že půjdou brzo za ním, jinak to asi brzo převezme lid do vlstních rukou. Všeho dočasu.
-
-
A ta úlisná a slizká fyziognomie vám fakt nikdy nevadila? To vám fakt stačí, že "to nějakým modrým vyžírkům nandal", nebo že opravil nějakou nemocnici k tomu, abyste toleroval takového demagogického a populistického hada? Začínám chápat, že nejspíš i Hitler měl voliče, kteří si o sobě mysleli, že jsou rozumní a soudní.
-
-
jedna dvě,svinně jde,Peppone se jmenuje
my tu sviini chytneme,pak ji věšet budeme, -
-
Vasyfle, jak se máš, já dobře, dnes mohu bejt vod rána až do půlnoci na internetu, to víš, v léčebně slabomyslných jsou na nás hodní a starají se o nás. O tebe se taky staraj ? Umyj si kuličky, ať je nemáš špinavý.
Měj se hezkýýýýý a někdy zase na psanou -
-
Vyjímečně máš pravdu. Ale fakt seš vzácnej ůkaz,kterej se nestydí za svoji blbost. Jelikož voličů bolševiků je požehnaně a zapadáš do davu...
-
-
Zalez do muzea *1*
-
Proč bych se styděl za svou blbost, blbů je kolem nás spousta a jsem šťasten, že mezi ně zapadám. Ty seš taky blbej, jen to maskuješ nějakým Paměť národa.
Jůůůůůů. musíš bejt hodně starej páprda, u nás v ústavu jsem tě nezahlíd, to asi budeš na oddělení pro politický dementy, dojdu se podívat.
Tak se měééééj, paměti a nezapomeň na národ
-
-
-
Vždyť ten bolševik nám (lidem) nestojí za zmínku; se ti divím.
-