Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... už tě jebu, okomentuj to jak chceš, jsi neskutečně nudný a prostý :))))
  • Nečekal jsem na tvou reakci. O tvém IQ raději pomlčím. Nestarej se o mé funkce. Já raději neodhaduji, co jsi zač. Lze si to lehce představit. Nemáš na mě, už se dál neztrapňuj :)))))
  • čekal jsem na tvoji reakci :-). Nezklamal jsi stále dokazuješ svoje IQ tykve. Bych tě typoval, že se ucházíš o vysokou vládní funkci, tedy pokud již v ní nejsi :-)))
  • Patříš mezi zdejší největší primitivy. Jsi tím již dost potrestán. Jdi říci národu do očí, že je dementní, debiile. Nebo: zajdi za mnou. Tipni si, jak dopadneš :))))
  • ... chachacha, své komplexy nicotnosti si na mě nevyléčíš, tupane, jsi naprosto mimo :))))
    ... v Chorvatsku zahynuli naši lidé, stydím se, že jsem se dnes špinil lůzou jako tebou :((((
  • podle myšlenkového potenciálu a slovního projevu se mi jeví, že antiparoubek při porodu upadnul na podlahu a uhodil se do hlavičky :-). A bohužel díky takovýmto týpkům nám vládnou zloději, asociálové a křiváci ......
  • Mas ty komance ve vsech stranach, tak co by si chtel, rozkradena zeme v cizackych rukach a my tady jenom sedime a cumime jako vzdycky. Tenhle dementni narod se zmuze pouze na to sedet v hospode a nebo u PC a blbe remcat. *16* *11*
  • Tak na bolševiky!
  • ... na rozdíl od tebe píši bez chyb, záškoláku, jdi si zase hrát s klukama za barák :)))))
  • SEŠ HODNĚ DOBREJ ... nasereš pitomce, ale to je potřeba, hezký den, na ně už kálím :)))
  • to nechce jen kecat ale hurá na ně vidle kosy sudlice a urazit jim palice.
  • ... skvělé, LM, až mě tady někdo naštve, pošlu mu přepravku lemonů :)))))
  • Čau bobe :) A na to jsi přišel jak? Co mi to tady podsouváš? Ale děkuji za kompliment :))))
  • Nemáš to čím pochopit!
  • Dle tvých příspěvků bych tě typoval tak na pět prde. *2*
  • ... minimálně 3 :)))))))))))))))))))))))))
  • Že seš v ů l !!!
  • antiparoubek čím jsi ty významný? Napiš jsem zvědav čím jsi významný.
  • opr.: staropramen :)
  • Avo tom to je. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit