-
Čtěme a pozorně sledujme, jak nás zdeformoval komunismus !!!
-
Tys zanechal po sobě znamení blba, to stačí!
-
Oslavujete někoho kdo neexistoval. Měl to být žid, ale židé o něm nic neví. Nikdy nic nenapsal. Ty fráze od něho sesmolili mniši v klášterech. Až ve 4 století. Na Nikejkém sněmu mu dali jméno v roce 325. není to jméno je to titul. Je to posbíráné od životů boholidí kteří se oslavovali v historii.Třeba Mitra,Křišna a dalších 15 skorobohů. Holy bible jse nazívala Helios bible, tedy sluneční kniha. Všechno je to o slunci. V Jeruzalemně na podlaze v pulmetrové jeskynce ...slunce . Monstrance...slunce atd. Všechno opsané od starších civilizací. Duka a jeho poskoci jenom lžou a podvádí. Probudte se.
-
Pán Tirador, prepáčte že som Vám nadával, ale ste ma vyprovokovali, keďže ste mi nadávali ako prvý, Terzsky som už triezvy, dovidenia, prajem pekný veselý Silvester.
-
No "Pane Tiradore", tak to vidíte, napadáte, obviňujete jine lidí, když chtějí světit svátek Narození Krista, hlavně ty křesťany, nevím co Vám udělali, a tak přemýšlím, jestli to není xenofobie, neboli napadání a útok na určidou skupinu obyvatelstva, což podle Ústavy, a mezinárodní deklarace o lidských právech jest považováno za trestný čin. A potom ty vulgarismy,,,
A tu příjde nějaký slovenský chasník, pasáček koz jak jste jej nazval, "Teraszky" někde od "Čiernej pri Čope", tak Vám to vrátí i s úroky, a ještě Vám pohrozí, že má strýčka, který se dobře zná s majitelem Firmy Tiscali, /chtěl Vám prostě lidově říci, že když budete psát nadále takovým to způsobem, že Vám to zarazí/ a ne jen to/,
A už jste pane "Tiradore" začal být hned hodný, už není ten výhružný Tón, už není to napadání a ty provokace, vidíte prosím jak to funguje ?
A teď se Vás slušně zeptám, když jste tak encyklopedicky vzdělaný, kteří lidé takto jednají, nevíte ? no to Vám poradím....
No přece " Z B A B Ě L C I ", a z toho by jste se měl také uzdravit,
a k tomu Vám dopomáhej Bůh
Hezký den Vám přeje "Tón" *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *5* -
Tak to je, Ty býváš v zámečku, ty nevieš čo je poriadná robota, preto si tak osprostel, keby si poriadne robil, bol by z teba celkom iný človek, vážil by si si práce iných ľudí, aj Ježíša Krista, somár
-
To je fakt, se mnou si kozy pást nemohl. Já je na rozdíl od tebe nepásl vůbec. Ale z oken našeho zámečku tito pasáčci vidět byli.
-
Čo mi tu nadáváš do debilov ty chuj pomatený, s tebou ja som kozy nepásal, tak ma nehaj nebo ťa nahlásim Majitelovi Tiscali, Moj strýko sa s ním velmi dobre pozná, a zakážú ti písať takéto chujoviny, čo tu kážeš, ty by si potreboval poriadně cez papuľu, aby si prišiel na jiné myšlienky tupec hlúpý
-
Já si myslím, že jsi vool.
-
A kdyby jsi místo pasení koz chodil i do školy, mohl ses naučit číst, psát a počítat. pak by z tebe nebyl takový debílek. *1* *1* *1*
-
A ktože sú to tý Právdoláskari, veď já takých nepoznám, stará mama mi hovorili, synak drž sa Ježíša, oslavuj Jeho narodenie, tak prečo tu ktosi hovorí, že Ho nemám oslavovať, veď to je rúhanie, to by mi stará mama dali po papuli, a vyhodili by ma z domu, kam by som potom išiel, k tomu Trolovi, či Tratrolovi, či ako sa volá henten Tiradar, nuž čo na plat, toto sú volajaké nové poriadky, ktorým nerozumiem, stará mama i otec vraveli, synak drž sa Ježíša Krista, to ti neublíži, a oslavuj Jeho narodedie, ale aj vzriesenie, a tý čo ti vravia čosi jiné , tých neposlúchaj, tý sú pomatený. *1*
-
Ta reklama na konci byla jediná úpřímná, ty pokustóne. To ostatní byly jen kecy. *1* *1* *1*
-
Pane Pavle na "Pana Tiradora" zde už nelze reagovat, nazývám ho "Pan", protože ho neznám, , ale chová se jako nevyzrálý chlapec, jinak s Karlem Krylem jsem i si Tykal, a mohu to i dokázazat, Tirador má tu výsadu, že s ním si tykat nemohu, jedině snad až se uzdraví, protože jeho názory jsou tendenční, štvavé, /Ve své době se štváčům říkalo "Gottwaldova mládež"/, jiným štváčům, se říkalo "Hnědý mor", ale ani jedna z těch ideologií neuspěla, /ale my se zde bavíme úpldě od tématu, díky štvavým řečem nemocnoho člověka/,
Tedy :
Boží hod vánoční, tedy svátek narození Ježíše Krista, který slaví drtivá většina lidí na celém světě, je nejdůležitější svátek na celém světě, a další neméně důležitý svátek budeme slavit na Velikonoční svátky, a tím bych to uzavřel !!!
a těch pár / pár znamená dva /, Tiradorů to nemůže ohrozit, a už prostě nebudu reagovat, zde jsem řekl jasně a srozumitelně svůj názor, který nebudu měnit, Tirador si zde bude určitě plácat nesmysly a nenávisti až do Velikonoc, nebo do příštích Vánoc, dokud na něho bude někdo ragovat, a to potřebuje. Tirador dobře zná příběh Ježíše Krista, nabízí se paraela, i Gusta Husák znal dobře učení Ježíše Krista, ale celý život Kristovy učedníky pronásledoval, a nakonec měl křesťanský pohřeb, a Soudruzi byli vděční, že jim zesnulého Gustu na chvilku "Půjčili", aby mu tam mohli dát ty jeho vyznamenání hlavně ty od hvězdy Brežněva,
Nero dokonce zapálil Řím, aby vyhubil - Křesťany, proti těmto "Tyranům," je slabomyslný , nemocný "Tirador", ale - úplný břídil, na jeho názory zde, - už prostě není možné reagovat, a pomoc byla nabídnuta v podobě MUDr. Maxe Kašparů, cesta ukázána, a je to jen na něm.
Loučím se s přáním všeho dobrého v roce 2015 a všem lidem dobré vůle přeji hodně zdraví, štěstí pokoje a míru, také zdravého rozumu.
Zdraví Tón - Hudba na Penzi. *3* *3* *3* -
Před kým JK varoval? *1* *1* *1*
-
Tys byl u něj v učení? Tak to bys mohl trošku rozvést, kecale.
"Učenci" JK v historii a dodnes vraždí, kradou, znásilňují a okrádají jiné o jejich svobodu. V historii lidstva bylo bez válek cca 60 let, jinak...tak co tady meleš za hňupoviny? Kde jsou ty dobré srdeční poklady? Církve "vyučující učení JK" mají na rukou krev! Včetně jejich oveček, takto lépe a výstižněji, vlků! Tvůj cynismus je "do nebe volající". *16* -
S jeho jménem a v jeho jméně...drancovali, vraždili a kradli svobodu ti, kteří se jím ohání. Pokrytectví, faleš, lež a hnus největšího kalibru. *12* *16* *12*
-
Co nám přinesl a zanechal? *16*
-
Jistě tvá řeč, i když někdo používá více nicků, vždycky jde o jednu tutéž osobu. *1* *1* *1*
-
"Proboha", co to je za šílence?! *1* *1* *1* No ale, už to jméno....
Publikum se evidentně bavilo, Ale asi neočekávalo nějako tu estrádu, která tam nakonec neplánovaně byla. *2* *2* *2* * -
Ne, neznám tě, Pavle Tone. *1* *1* *1* A jsem tomu rád, blbce fakt nemusím. *12*