Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Chtěl by snad pisatel zradit, národní měnu?

  • Chtěl by snad pisatel raději přijmout ruble? Kdybychom se opět stali ČSSR - Čechoslovackaja sovětskaja socialističekaja respublika,  tak bychom ho asi museli přijmout. A místo latinkou bychom psali azbukou.

  • dzixy

    Co pravil Pavel má váhu, jako ta prohlášení před tímto. Jeho důvěra u mne, po těch jeho přešlapech hned na začátku funkce prezidenta, padla natolik, že jeho prohlášení prochází jedním uchem dovnitř, a druhým ven.  Prostě nemá váhu. A ne proto, jak kde kdo poukazuje na to, že je voják, "guma", zelený..." a pod. Prostě proto, že jeho "pravil" má váhu "žvanit do větru". Opět souhlasí s něčím, co národu nesedí, dokonce i renomovaní ekonomové mají jasno, že teď NE. No, a že vše pro národ.

  • KIMCID

    To chce klid. Sice jsme se už 20 let zpět zavázali, že ho jednou přijmeme, ale jsou k tomu potřeba splnit určitá kritéria, která tato a min. ani ta další vláda s největší pravděpodobností vedená Babišem nezvládne dát dohromady. Nakonec vláda neschopných chrání Korunu proti Euru a to je ta ironie

  • 🤣  🤣 🤣 🤣

  • KIMCID

    82% lidí nechce Euro. Jak s tím naložíme? - Přijmeme ho. - Lid je tu přece od toho, aby poslouchal pány. Ne naopak.

  • Chazin uvádí: Prvním „velkým činem“ Elviry Nabiulliny byla dvojnásobná devalvace, v
    jejímž důsledku Rusko ztratilo 200 miliard dolarů národního kapitálu.

  • Pro mě budou signály ukazující na návrat normálnosti do vlasti například tyto: Letiště Václava Havla bude znovu pojmenováno na Letiště Ruzyně. Členové vlád národní zkázy a další - budou souzeni (skupina českých právníků na tom intenzivně pracuje). Dále - sochy, jako ta rytíře maršála Koněva, budou vráceny zpět. Tank č. 23 bude vrácen na svůj podstavec na Smíchov. Z učebnic bude jako hlavní osvoboditel vyškrtnut spolek některých západních armád (Američan padl při našem osvobozování jen jeden a to proto, že se upil k smrti) a bude uveden Sovětský svaz. Sovětů tu padlo přes 300 tisíc. Slavit se bude Den osvobození opět v ten původní den.

  • Asi čerpá Rejdim ze lžimédií. Osobně jsem si jist, že píše dva úplné nesmysly: Guvernérka ruské centrální banky  je totiž stoprocentně proamerická. Gosudár báťuška ji ovšem nemůže odvolat. Má za sebou příliš silnou 5. kolonu. Například někdy v r. 2015, v době finanční krize závratně zvedla Rusům úroky u půjček - neměli čím splácet. Ruská vláda proto občanům nabídla půjčky ze svých zdrojů. A dále - pokud budeme mít dluhové euro, pak bysme nemohli hýbat kurzem a hůře bysme odolávali krizi. Na rozdíl od jejímu odolávání v roce 2008. Exportérům by ovšem euro vyhovovalo. A dále - když zavedlo euro například  Německo nebo Slovensko, tak se občanům zvedly ceny. Proto: euro?  - na.rat a vmasírovat volskému potahu ze Strakovky do ksichtů, Antone Pavloviči.

  • 1 + 1 = ?

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Karel

    Kontráši(to co studoval Pávek) byli horší než STB a dodnes mám husí kůži když procházím kolem jejich bývalého stanoviště. A co se týče předsedů KSČ(jakým byl i Pávek) ti byli nadřízení STB a úkolovali při neveřejných zasedání na okresním výboru jejich činnost. Takže Pávek nebyl jejich přímý člen jako kontráš,  ale de fakto jejich(STB) řídícím orgánem(nadřízeným). V této souvislosti jsem si vzpomněl  na písničku Karla Kryla "Na rohu ulice vrah o morálce káže".

  • On s tím má asi zkušenosti. Tipuji, že už delší dobu přijímá Euro na svůj účet.... Důsledek toho je nabízení naší suverenity a vlastizrádné jednání s Lichštejny.. 

  • KIMCID

    🤣🤣🤣

  • Ale já Vám pane Rejdime nechci nic vyvracet.
    Jen jsem se zdvořile zeptal, jakou dobrou práci pan Pavel vykonal. To je všechno.

    Děkuji za rady, myslím, že jsem s těmito texty obeznámen a pojem "kolega" nemá význam jen podle nich. Častěji se užívá v praktickém smyslu pro někoho, s kým mám něco společného nebo s ním spolupracuji. Ale nebudu se přít o etymologii pojmu. 

    Přeji hezký den.

  • a bez argumentací.. 😂 kterými byste mi něco z toho, co jsem napsal, vyvrátil. Ale vyvrátit to nejde, protože jsem napsal pravdu.
    ČNB s Michlem posilovala českou korunu prodejem devizových rezerv, čímž chtěla zchladit (zatavit) trh, ale v konečném důsledku posílila poptávku spotřebitelů, protože Čechům zlevnily např. zahraniční zájezdy (přes čs. cestovky, byť ty peníze šly částečně ven), a taky samo veškerý import sem, hlavně tedy dovoz spotřebního zboží, což jsou dost zásadní položky trhu, kde Češi rádi utrácí.
    Pokud přemýšlel Michl a spol takhle, pak měli raději ony devizové rezervy investovat, nabízel se nákup zlata, které rostlo snad 11% za unci. Těžit pak z toho mohl přerozdělením fiskální sektor, kde plaveme.. ČNB ale nedělala, pane kolego (termín z alma mater, přečtěte si Gaudeamus), právě v konečném důsledku VŮBEC NIC, což bylo chybou..

  • Jakou "dobrou práci", smím-li se zeptat? Pracujete v ČNB, že je pan Michl Váš kolega?

    No tak potom je zřejmé, odkud pramení Vaše znalosti. (To je psané bez urážky prosím). 

  • Vlastně bude vědět o čem hovoří. Jako bývalý šéf jestřáb NACO byl placen v Eurech a teď má starosti (podobné jako paní Havlová) jestli za ně nakoupí vůbec u nás brambory. 

    Když byla posledně paní Eva (chudinka, co má teď tolik jiných starostí)  v sámošce na rodinném nákupu, žmoulala v ruce stu eurovou bankovku a nelíbil se jí kurz u pokladny.  Tak zavelela a Petr horuje pro Euro. 

  • Je čas přijmout Euro. To mu zase poradil nějaký Tydýt co nedokončil obchodní akademii. Ale proč by na to nemohl přijít pan generál na penzí sám? Takový jenerál ví všechno. 

  • Komu nám. KIMCID ? Za koho máte mandát něco psát ? K vaší oslňující duševní úrovni musí být čtenář velmi tolerantní... A proamerické bolševiky někdo poslouchá, tedy proamerické hujery ? Vysvětluji, že tím myslím zevšeobecnění bolševiků - vždy když jsem toto napsal, zagágala nějaká vzdělaná kachnička z hejna, jestli vím, co znamená slovo bolševik.

    Řada prezidentů byla původně vojáky:  Gen. Svoboda, Tito, Churchill, Stalin + Brežněv (jejich vedoucí funkce se tehdy nejmenovaly prezident), Brežněv, Eisenhower. A kdo poslouchá například vnuky generálů Hitlera? Scholz je vnuk generála SS - takových příkladů jsou desítky. Vedou nejen Německo, ale i EU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit