-
Moc pěkný článek - a bohužel pravdivý.
Kdy už se lidstvo konečně zbaví těch proklatejch komančů?...
Kolik milionů lidí ještě to jejich absolutní zlo zahubí?... -
Zlej Troll to opět psychicky nezvládl a začal zuřivě mínusovat,poté bude následovat Tečkofobie *15* prosím o chvilku strpení. *3*
-
Sice jsem už čtyři dny nejedl, ale Putin včera v televizi říkal, že se máme dobře a že vy se tam v Evropě máte špatně. Poslal bych vám i kus chleba, kdybych měl.
-
-
U vas tóže ňét chljebá?
-
-
Bravo redakce Tiscali, redaktor Hlavenka je opravdu hlava otevřená. Není to náhodou pseudonym Alexandra Mitrofanova, který píše do Novinek.cz? Oba by dokázali namíchat i koze pití, jak jsou dobří. Zlatá Holušová či Artiušenko, tomuto je Ukraina šumafuk, on řeší Rusko (a samozřejmě jako Mitrofanov hlavně Zemana) *3* *3* *3*
-
A chljéba búďet tovóryšč Půtin?
-
-
Máš vodku? Máš. Tak drž hubu, nebo skončíš v gulagu!
-
-
A komunisti neví, kudy kam. Ty bláboly, co zde produkují ze svých hlav, plných rudých lejn...
-
-
Za chvilku začnou plivat síru na američany,že povraždili indiány *15*
-
-
Komunisté mají nový způsob jak okupovat cizí státy!
Už to není bratrská pomoc jako v roce 1968 kdy Kreml pošle tanky a domácí kolaborant
dodatečně napíše zvací dopis.
Nyní poslal soudruh Putin na Ukrajinu vojáky ale do světa křičí: Lidičky já za to opravdu
nemohu. Oni jsou na dovolené. Dovolenou zřejmě mají i Ruské zbraně.
A lže bez mrknutí oka. USA by mu měla dát Oscara za nejlepší herecký výkon. *15* *15* -
Ha ha ha, je tam jen malá chybička, ztraceny jsou USA a jsou před hospodářským krachem který je nemine a to už brzy.
-
-
Až se ti chudáci kterých tam je 65 milionů vzbouří bude konec spojených států.
-
-
Putinova fašistická říše zla se nezadržitelně řítí tam, kam patří.
-
-
do řiti *15*
-
-
Mno, tak tohle jsem si stáhla. Takovou snůšku kravin člověk jen tak nenajde. Ju a docela by mne zajímalo něcoi víc o tomhle super psavci a suoer podnikateli v levných knihách super ":-)) geniovi:))... jojk... 15 stránek vygůglovaných a lautr nic... jen bláboly a reklama na knihy... tož tak..
Navíc to divné písmo článku, divné vyjadřování - jak pro blbý a hlavně pro nemyslící,. kteří nevidí nic jiného kolem... fujtajxl na zblítí