Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pisatel článku je ... totálně zdeformovaný t r o t l... abych se vyhnul sprostým slovům..
  • Pisatel článku zřejmě nedávno dostudoval a události od r.1989 zná z doslechu.Ono není v osnovách škol nic o totálně rozkradené zemi ve které bohatí bohatnou a chudí chudnou,kde jeden ,,humanitární bombarďák"s klidem souhlasil s bombardováním civilistů a to jsou fakta které nelze vyvrátit.A tak vypadá tvář imperialistického kapitalismu skrývajíc se za demokracií a svobodou.Oč je lepší dnešní doba ve které se práva dovoláš jen když dobře zaplatíš?Bojíte se Putina,neboť dokázal zkrotit oligarchy a to se nelíbí USÁKŮM.Sestřelení letadla už je tabu neboť se nedalo přišít rusům a proto nás teď média masírují pěkně pomalu od Ukrajiny.Myslíte si reportéři,že všichni jsou hloupí a neumějí si dát celé dění do správného sledu a vydedukovat svůj vlastní názor?STYĎTE SE a OMLUVTE SE čtenářům za vaše manipulace a lži.Různé kauzy ať u nás nebo v zahraničí časem vyplouvají na povrch a přes to máte tu hroší kůži lhát o skutečnostech. FUJ!
  • Jsi fakt velký hlupák co skočí na špek a vždy a nabliješ spoutu slov. "...Antiamerikanismus Čechů je další zvláštní věc. ,,," Češi instinktivně cítí, že zlo přichází ze Západu a to vždy. Antiamerikanismus je podložen fakty. Amerika se nikdy nevzdala toho, že si podrobí Rusko. Tvůj Wilson, pěkná svině, k tomu podotýká spisovatel faktů pár drobností, protože nevíš, že Američané jen mění krytí svých plánů! Olšer -spisovatel faktů - je to doloženo dokumenty "...Po revoluci v roce 1917, americký prezident Woodrow Wilson nastínil americkou politiku, pokud jde o Rusko takto: Celá bělogvardějská vláda v Rusku by měla dostat pomoc a uznání Trojdohody. Kavkaz je součástí problému turecké říše, Střední Asie by se měla stát protektorátem Anglo-Sasů, Sibiř by měla mít oddělenou vládu a VelkoRusko novou vládu (tj., ne sovětskou). Po vítězství nad „rudým“ mořem Wilson plánoval vyslat do Ruska vojska z křesťanského sdružení mladých lidí „pro morální vzdělávání a řízení ruského lidu“. V roce 1918 američtí vojáci vstoupili do Vladivostoku a úplně vyhnat je z ruského území se podařilo až v roce 1922. ..." Teď se to jen halí do jiných slov. Vzpomeň si Albrightovou " Rusko nemůže samo vládnout tak velké zemi - musí se podělit!" A na zatlučení do země slouží americké Georgijské poradní kameny - počet lidí na Zemi musí být snížen na počet 500 milionů!!! Co plánuje Amerika v NWO! Genocidu lidstva tak velkou, že Hitler byl troškař! Amerika chce vyhladit 6,5mld lidí! Jak? Válka 3.sv., hladomory, nemoci-biologické zbraně! Antiamerikanismus je podloženn fakty!!! Blbe!
  • Rusko je rozlehlá země s velikými nerostnými zdroji.Takže jej čeká lepší budoucnost než rozkradené,rozprodané a astronomicky zadlužené Česko,které je bez surovinových zdrojů.Autora zde prolhaného článku je třeba protáhnout katovskou mučírnou Nejprve mu tam vydloubat oči.Když se jimi kolem sebe nedívá,tak je nerotřebuje.Teprve potom roztrhnout jeho prolhanou hubu od ucha k uchu.Po vylámání prstů a zpřerážení dalších kostí vyhodit před katovskou mučírnu ostatním lumpům pro výstrahu.
  • Njn. Všude jinde v Evropě se to jmenuje právo na vlastní názor, jenom u nás je to prosím onálepkováno a ostrakizováno pod pojmem "hospodská duše" a je fuk, jestli jste studovali x let ruský jazyk a kulturu a další a další věci. Zkrátka jsem zařazen do kolonky hospodský žvanil. Bráááávo, autore žvanile. *12* *12* *1* A nakonec je to přesně tak, jak to mínili ti nevzdělaní hospodští žvanilové, žijící v chlívě a na hnoji, co, emteligente. *1* *1* *1*
  • Pro zápaďácké všivárny je opravdu ztracené, definitivně.!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • JFK získal vědomosti o Západě ve škole KGB. A to je záruka kvality! Bliží v Institutu
      V áclava Klause, Kikiny!
    • JFK získal vědomosti o Západě ve škole KGB. A to je záruka kvality! Bliží v Institutu
      V áclava Klause, Kikiny!
  • No, je vidět, že místním obhájcům fašistického režimu a diktátora budujícího nové Impérium, takový článek nevoní *15*
    Ale co je horší, že je skutečně škoda Ruska. I přes jeho "mongolskou" minulost by mělo patřit do Evropy a táhnout s ní za jeden provaz (samozřejmě stejným směrem *1*). Takhle ho Putin nadlouho pohřbil. Obyčejných Rusů mi je líto.
    • Víte, on soudruh Putin není hlupák. V tomto co se děje- a připravoval se na to asi deset let, je nejméně o krok napřed. Jeden z těch kroků co ho naučili-rozdělit a rozeštvat protivníky, tedy nás proti sobě. Jemu nejde o Ukrajinu, tu mohl získat za pár šupů, ale o Evropu, ostatně o to šlo už od Petra Velikého. On nás neporazí, nemá důvod. Nechá nás ať se porazíme sami, potom přijde k hotovému a ještě mu budem líbat ruky. Jsme manipulovatelní a zmanipulovaní, holt rusové jsou v tomto oboru na špičkové úrovni.
    • Mě je líto tebe, ale dobře ti tak.
    • Amerika vždy podporovala fašismus do poslední chvíle, hlupáčku. Financovali Hitlera do konce války. USA a Británie mají prsty v zehájení i 1. sv. války. Pinochet-fašista, Franko- fašista, Jaceňuk- fašista. A teď chtějí fašisté z USA zahájit i 3.sv.válku.
    • Máš pravdu Čechu, obhájcům vznikajícího fašistického režimu na Ukrajině pravda skutečně nevoní.
      • Bohouš, ten pes promluvil?
      • Bohouši, fašisty máš v Kremlu a pravda vám Kremelským fašistům nevoní, tak to je.
  • Separatisté obklíčili Debalcevo

    Separatisté na východě Ukrajiny oznámili v noci na úterý, že se jim podařilo obklíčit město Debalcevo. Kyjev tvrdí, že se stále bojuje o příjezdovou silnici, ale poslanec a vojenský expert Dmytro Tymčuk přiznal, že spojnice byla přerušena a situace se výrazně zhoršila po ztrátě vesnice Logvinovo
  • Tenhle článek tedy musel napsat odborník, to se musí nechat. Takže když nesouhlasím s vývojem na Ukrajině, tak jsem proruský a proputinovský. Když se tedy amíci tak zasadili o vznik samostatného Československa, tak rozumím, že museli souhlasit i s právem na osamostatnění Kosova, Skotů v případě souhlasného referenda, Slovenska či bývalých sovětských republik, které se při svém osamostatnění na souhlas Moskvy jistě také neptali. Proč se tedy nemůže na základě referenda osamostatnit Krym nebo 2 ukrajinské oblasti? Koneckonců ty oblasti ani nechtějí do Ruska, jen se osamostatnit. A že dnes na jinou variantu s Ukrajinou nepřistoupí chápu, kdyby mi moje vláda zabila členy rodiny, taky bych s tím státem už nechtěl nic mít. Že se Rusko snaží pomáhat Rusům taky chápu, kdybychom začali vybíjet Němce na naší straně jejich hranic, tak by asi taky nezavřeli neprodyšně hranici a nedělali, že se nic neděje. A Češi by asi byli hrdinové, kdyby v 90-tých letech šli střílet slovenské "teroristy", protože se chtějí osamostatnit. Zajímavé také je, že terorista je dle slovníku naučného ten, kdo zabíjí civilisty, ale tady vidíme obranný boj civilistů s armádou, tak kdo je tady terorista? A kdo tuhle situaci vůbec vyvolal? Bylo to Rusko, které se dle současných štvavých argumentů snaží rozpínat? Vždyť si snad pamatujeme, jak ten problém začal.
    • Dobře napsané. Ale obávám se, že zaslepení rusofobové si stejně budou mlít stále svoji písničku o zlém Rusku a hrdinné Americe.
      • Bohouš, ten pes promluvil?Hele, Agente 009! Kléma se nedočkal, syfiulis ho zmohl,
        lenina zbývá 100 procent, ale je věčně živý! Brežněva se zbavili tak, že ho překlopili
        rypákem do hlíny u kremelské zdi. "Putka se mýlí, čapisrala!
      • vy potřebujete rusofliní a amerikofobní soudruzi udělat z Ruska otlounkánka, jako že všichni mu ubližují, chudince a ono to myslí se všemi tak dobře.
  • Poslední dobou z médií čiší stejná propaganda jak za komunistů v 50-tých letech akorát naruby.
    Která lidem předem podsouvá názory na věc.
    Možná se ještě dočkáme politických procesů s lidmi jiného názoru, jak bývá zvykem, jenom se různě jmenují (lidové soudy, výbory pro neamerickou činnost atd.).
    Věřím, že většina lidí tohle nechce a asi má i špatné zkušenosti z minulého režimu, ale důvěřovat ve všem druhé straně je opět slepá ulička.
    Právě mi by jsme si na tohle jednostranné propagandistické zpravodajství měli dávat pozor. Máme s ním už dost špatné zkušenosti.
    Vždy se divím, jak se zase najdou lidé horlivě volající po nenávisti proti jedné straně, kteří nepřipouštějí jiné názory a přitom o sobě říkají že jsou demokraté a že to myslí dobře.
    Snad to i dobře myslí, ale většinou sami nepřemýšlejí...
    • Tak vy PAPe pamatujete padesátá léta, že o nich tak zasvěceně píšete a přirovnáváte k této době dobu dnešní? Pokud tu dobu doopravdy pamatujete, tak už musíte mít ve vašem věku pořádnou sklerózu nebo i stařeckou demenci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit