Přejít na výpis diskuzí
Je třeba zabít vlky z Wall Streetu aneb pravda o obchodních smlouvách s USA a Kanadou
19.9.2016 | Pavel Jégl
99 příspěvků
-
... ubohé hlasy primitivního ubožáka na rozlučku vnímám jako ohňostroj na mou oslavu :)))
-
... moc hezky si teprve teď užívám ignoranci nejposlednějších ubožáků na internetu :)))
-
-
... děkuji za každý bezmocný hlas póvlu, já povedu nádherný život bez tupých sviní zde :)))
-
-
... nejprimitivnější alkoholik s nickem BIJEC (kromě 100 jiných) byl doufám zajet tramvají :)))
-
-
tam překlepy primitivní sajmone
-
-
... užívej si zde nadosmrti hlupáky, ty tupý bezpohlavní bezmozku, patříte navždy k sobě :)))
-
-
postižení je dost těžké, když celé noci nespíš sajmone
-
-
... jsi dokonale primitivní, žes nikdy nepoznal, že nejsem tvůj oblíbenec, tupá trosko :)))
-
... si deb*l, ale i proto se s radostí jednou naždy loučím s póvlem, tupče, díky :)))
-
-
si budíka, co kdybys náhodou usnul sajmone
-
-
-
-
... to neva, sajmone, jeden překlep při loučení s tupým póvlem jako ty nehraje roli, díky :)))
-
-
-
Je jasné,že tento článek je psán na objednávku z USA. Neuvádí pravdivé argumenty,
dokonce zkresluje obsah smluv TTIP i CETA.Dle mého názoru,obě zmíněné smlouvy by neměly dostat "zelenou".Pro Česko jsou obě smlouvy naprosto nevýhodné. -
-
... póvl jako ty nikdy nezvládne ani pravopis, který hravě zvládají i vietnamské děti :)))
-
-
Jégl, ty vole, kdo tě platí za tyhle hovadiny???
PCHE !!! -
Nadpis mi připomíná blbečka z tiskové branže.
-
Toho se u nás v Čechách bát nemusíme jsme hrdí a stateční čechové! Kdo neskáče není Čech! hop hop hop!!
-
... mám moc špatnou zprávu pro zdejší póvl: už se zde nikdy nebudu zabývat bezmozky :)))
-
... mrzí mě to, ale s vynikajícím IQ, zaměstnáním a příjmem se nemohu zabývat špínou :)))
-
-
Ne nadarmo se říká tisku sedmá velmoc,která dokáže vymít mozky mladým lidem.Ti honějí pokémony a nezajímá je dění ve státě.Potom něco uslyší v televizi a věří tomu.Starší generace co zažila válku nebo komunismus pomalu umírá a sdělovacím prostředkům se otevírá prostor na obelhávání a překrucování naší historie a štvaní proti státům,které jim určí Bildenberg
-
-
... musíš vést velmi smutný život, upřímnou soustrast, zapomeň, že tvé blbosti někdo čte :)))
-
-
Nechceš vyhulit? *14*
-
-
... na to máš příliš malou uslintanou nešikovnou tlamu, ty nadržená slizká trosko :)))
-
-
-
... je správné, že zde pořád tráví čas nějaký bezmozek, veřejnost má od póvlu svatý klid :)))