Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, trocha klidu by neškodila. Je docela jasné, že ne všichni jsou příznivci židovství. Z mnoha důvodů. 

    Nebo prosím musíme všichni myslet stejně???? Nová diktatura myšlení je evidentně stále silnější, dravější a drzejší.

    Já neberu vyznavačům hvězdy Davida jejich názor, ať nikdo nebere můj názor na tytéž osoby. Je to moje právo. Nebo mají práva jen vyznavači "pravé multikulti víry?" 

  • JInak co jste čekali když každému vnucujete multikulti a pak se nedivte že takovej hnus nácků nebo komunistů leze na povrch , bohužel .

  • dzixy

    Já se domnívám, že autoři této publikace jsou "na štíru" s demokracii a své vlastní názory skrývají pod roušku "historické pravdy" a historie vůbec. Nevím, o čem se naše děti mají poučit z této knihy. To potom spíše rodiče, po přečtení, poukázat na to, jak zrůdné jsou ještě některá vydavatelství, která mají svůj byznys založený na lži a negativní reklamě.

  • ...Karel IV, takto " otec vlasti" - nechápu jak jste ho mohli volit jako nejslavnějšího čecha, když byl luxemburg - ale i on zneužíval židy. Když nu došly peníze,  vyvolal na př. v Norimberku pogrom, kterého se znudění občané rádi zúčastnili a židovské chechtáky se jen hrnuly ...i ke králi...židi a cigoši i ostatní mají prostě smůlu...MY , árijci jsme na tom nejlíp, protože je nás nnejvíc, che, che !!!!

    Můj otec pracoval ve zbrojovce ve Slovenském štátě a musel dokazovat své árijství...dodnes mám jeho rukou psaný t.zv. AHNENPASS, ze kterého je zřejmé, že jsem čistý árijjec...mimochodem měli jsme se jako prasata v žitě v protektorátě...banány, čokoláda, uherský salám, olejovky, maso...nic na lístky...to vše vozil tatínek ze slovenského štátu,  cigárama zásoboval své 4 sourozence, prostě nádherný život i za války...mějte se a

    radujte se ze svého původu....je to důležité...vybírejte si partnery do života s rozumem, aby vaši chybu neodskákaly vaše děti ! che, che,....na lásku se trochu vyserte...ona nechcípne....

    • tak to neříkej těm arijcům od Stalingradu ty měli i mražené maso arijského původu a o čokoládě asi mlčeli , škoda že jste se svojí arijskou rasou neprokázali Sovětům v době SNP , asi by tady ty provokace nebyli.Koukám na ty modly Hitlera a pod. samej árijec.Na Slovensku to taky po 14.3.1939 byl samej árijec a těch potomků co sem pak přitáhlo po 1.1.1993 , a za Husáka všechno hrdinní árijcí.

  • "Shrnuto a podtrženo, máme tu tak nakladatelství a knihkupectví vydávající a prodávající otevřeně antisemitské texty, za kterým stojí vykrucující se antisemité, kterým to vše, jak se zdá, vesele prochází. Žijeme vážně v hodně absurdní době."

    .

    A proto se pokrytčtí kritici antisemitismu opatrně vyhnou vysílání ČT kde je Hitler, nacističtí pohlaváři a nacistické symboly denně na obrazovce a to v odpoledních hodiných, aby se mohly podívat děti (v podobnou dobu vysílají jiné TV reklamy na alkohol - asi také pro děti) a taky se nikdo nezmíní o sílícím antisemitismu v Evropě, pocházejícím od příchozích muslimských migrantů. Bohužel se na to bojí poukázat i sami Židé.

    Ale proč to řešit, když máme pravicové extrémisty, Okamuru, Le Pen, AfD a Putina. Na ně se dá vlastně hodit všechno a máme čisté ruce, že?

    • no aby ses nepletl,antisemitismus to je vědomé rozšiřování zlomyslných lží,např. že Židi vyrábí macesy z krve křesťanů,případně křesťanských dětí ,nebo že snáší vejce a podobně.Jenže to v té Jedovaté houbě nenajdeš,tam je ale hodně jiných zlých věcí,které ovšem jsou z Talmudu(některé výroky z Talmudu  jsem ocitoval v jednom předchozím příspěvku),takže kniha Jedovatá houba antisemitská není ,ovšem pro děti se nehodí,spíš až někdy později by bylo vhodné nějak upozornit mladé lidi ,že tu s námi žijí lidé,kteří nám nic dobrého nepřejí.

    • Proč by měl mít člověk jiného pohledu na svět, než mají semité, hned antisemita? Nebo je tento druh na Listině chráněných druhů??

      Nikdy jsem (pokud vím) nikomu z židovské obce neublížil - a nemám to vůbec v úmyslu -  ani slovem, ale to se nesmím kriticky vyjádřit? Proč? 

      Hned máte po ruce nálepku antisemita, fašista nebo tak něco? Zamyslete se nad sebou Jirko2504.

      • Já se to naučil pár let zpět od pravdoláskařů a dobrotrusů. Kdo odsuzoval nelegální migraci a její podporu, okamžitě dostal nálepku - xenofob, rasista, nacista a nejlépe nenávistný. A tak je to v Evropě dodnes.

        A já se učím Jindřichu....

        Mimochodem opravdu neschvaluji ty nekonečné '"seriály" o Hitlerovy, ani ty reklamy na alkohol v odpoledních hodinách v TV. Mohu se k nim vyjádřit kriticky? Ano? Děkuji. Nad tím se opravdu nemusím zamýšlet.🙂

        • Děkuji za odpověď. Dobrý večer

  • Jde o knihu, určenou dětem, tedy části čtenářů, nemající ještě vlastní názor.

    Podobné škváry ale vydával i "bolševik" po roce 1948 u nás.

    Podceňovat ovlivnitelnost dětského myšlení a setrvávání bludů v něm 

    během dalšího duševního vývoje se nikdy nevyplatilo!


    • a v jakém věku se má říct dítěti,že ho Židé nepovažují za člověka nýbrž za zvíře?

      viz Talmud:Všechny děti Nežidů jsou zvířata (Jebamoth 98a) 

    • Pro základní školu vyšlo cd jak je dobré pro nás EU.Tak že ty ovna cpou dětem už od mala

      • Já o voze,

        Vy o koze

        • Ani v nejmenším.Je propaganda cpaná do hlav dětí co  z toho nemají rozum.Nedají jim ani šanci si vybrat.

          • EU = vůz

            Buseranti = koza


            • Gorobilypes

              Propaganda je jen jedna a slouží jen jednomu účelu.

            • Se vezeš b u z e r a nte?

        • Ani ne...

  • Jako jsou u nás stíháni lidé za šíření pornografie, zvláště té dětské, tak by příslušné orgány státu měly konat i v případě vydávání a šíření takovýchto ubohých a hloupých antisemitských škvárů. Takové knihy jdou na odbyt, což vydavatelé dobře vědí, proto po nich sáhne jen ta senzacechtivá a ve své podstatě omezená a nevzdělaná část národa, která tak ráda kupuje a čte výhradně Blesky a Aha. Nic jiného kromě drbů a pomluv ji nezajímá. Tito prosťáčci, pokud vůbec mají doma knihovnu, tak se s krásnou literaturou u nich nesetkáte - jen brak a škvár. Je to bohužel trapný obraz určité části české společnosti.

    • Blbost nemluvíš vubec o vyvážené knihovne a získávání informací.

    • A nepleteš se? Kdyby měli opravdu dobrou knihovnu,kde by se našel Babylonský Talmud(svazek VII,1903,str.400),tak by se tam o zápachu Židů dočetli hned na třech místech:

      Sanhedrin 93B,Baba Bathra 16B,Berakhoth 43B.

      Taky ,kdyby v té knihovně byl i Starý zákon,našli by o tom zmínky: Mojžíš 34,30,Mojžíš 4.11,5,I.Samuel 13,4,

      A kdyby tam měli ještě něco z antiky,tak by se o tom dočetli v : Martialis(43-104)EpigramyIV4,nebo v Ammonianus Marcelius atd.

      Zachte,jestlipak ty sám nemáš v knihovně jen brak a škvár??


      • mimochodem právě jsem tu Jedovatou houbu dočetl a můžu vám říct,že je to fakt blbost asi na úrovni komunistických prndů z 50. let z dob budovatelského nadšení.Škvorecký kdysi porovnával dva obrazy,oba se jmenovaly stejně a sice Osvobození Sevastopolu.Jenže jeden byl od německého autora a druhý od sovětského a oba ty obrazy měly podobný výraz-vítěz měl vždy antický profil a hrdou pózu,poražený pak byl zarostlý a měl knoflíkový nos.V té knížce je to stejné a v tom je  přínos té knížečky -abychom viděli,co dokáže vytvářet propaganda a podle toho ji poznat až to na nás zase někdo bude zkoušet .Demokracie je právě proto správné zřízení,že nám umožní udělat si takovou zkušenost.A nikdo by nám neměl předepisovat co smíme a nesmíme číst. 

  • Přečtěte si Talmud v češtině a pak pochopíte, že vydávat se může i Jedovatá houba.

  • josef.chmela

    Ono je všeobecně málo kvalitní literatury. V knihkupectví najdete pouze kuchařky a pak samý brak. Kvalitní knihu jsem koupil naposledy před 30 lety.

    • 90 a 91 kde ty časy jsou , na hlaváku na kempingových stolcích knihy co něco řekly a ještě v té době za docela přijatelné ceny a spousta lidí jezdila vlakem ne se slevou , ale proto že se tak cestovalo normálně , to už se nevrátí a doufám že máme namysli stejnou dobu a ne tu před 89 kdy Čuk a Gek kalili ocel a Helena Malířová nechala ubít draka kladivem a srpem🙂.

  • Zamlčovat to se ale taky nevyplácí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit