Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • a v jakém věku se má říct dítěti,že ho Židé nepovažují za člověka nýbrž za zvíře?

    viz Talmud:Všechny děti Nežidů jsou zvířata (Jebamoth 98a) 

  • Gorobilypes

    Propaganda je jen jedna a slouží jen jednomu účelu.

  • Se vezeš b u z e r a nte?

  • EU = vůz

    Buseranti = koza


  • Děkuji za odpověď. Dobrý večer

  • no aby ses nepletl,antisemitismus to je vědomé rozšiřování zlomyslných lží,např. že Židi vyrábí macesy z krve křesťanů,případně křesťanských dětí ,nebo že snáší vejce a podobně.Jenže to v té Jedovaté houbě nenajdeš,tam je ale hodně jiných zlých věcí,které ovšem jsou z Talmudu(některé výroky z Talmudu  jsem ocitoval v jednom předchozím příspěvku),takže kniha Jedovatá houba antisemitská není ,ovšem pro děti se nehodí,spíš až někdy později by bylo vhodné nějak upozornit mladé lidi ,že tu s námi žijí lidé,kteří nám nic dobrého nepřejí.

  • Ani v nejmenším.Je propaganda cpaná do hlav dětí co  z toho nemají rozum.Nedají jim ani šanci si vybrat.

  • Já se to naučil pár let zpět od pravdoláskařů a dobrotrusů. Kdo odsuzoval nelegální migraci a její podporu, okamžitě dostal nálepku - xenofob, rasista, nacista a nejlépe nenávistný. A tak je to v Evropě dodnes.

    A já se učím Jindřichu....

    Mimochodem opravdu neschvaluji ty nekonečné '"seriály" o Hitlerovy, ani ty reklamy na alkohol v odpoledních hodinách v TV. Mohu se k nim vyjádřit kriticky? Ano? Děkuji. Nad tím se opravdu nemusím zamýšlet.🙂

  • Proč by měl mít člověk jiného pohledu na svět, než mají semité, hned antisemita? Nebo je tento druh na Listině chráněných druhů??

    Nikdy jsem (pokud vím) nikomu z židovské obce neublížil - a nemám to vůbec v úmyslu -  ani slovem, ale to se nesmím kriticky vyjádřit? Proč? 

    Hned máte po ruce nálepku antisemita, fašista nebo tak něco? Zamyslete se nad sebou Jirko2504.

  • No, trocha klidu by neškodila. Je docela jasné, že ne všichni jsou příznivci židovství. Z mnoha důvodů. 

    Nebo prosím musíme všichni myslet stejně???? Nová diktatura myšlení je evidentně stále silnější, dravější a drzejší.

    Já neberu vyznavačům hvězdy Davida jejich názor, ať nikdo nebere můj názor na tytéž osoby. Je to moje právo. Nebo mají práva jen vyznavači "pravé multikulti víry?" 

  • JInak co jste čekali když každému vnucujete multikulti a pak se nedivte že takovej hnus nácků nebo komunistů leze na povrch , bohužel .

  • tak to neříkej těm arijcům od Stalingradu ty měli i mražené maso arijského původu a o čokoládě asi mlčeli , škoda že jste se svojí arijskou rasou neprokázali Sovětům v době SNP , asi by tady ty provokace nebyli.Koukám na ty modly Hitlera a pod. samej árijec.Na Slovensku to taky po 14.3.1939 byl samej árijec a těch potomků co sem pak přitáhlo po 1.1.1993 , a za Husáka všechno hrdinní árijcí.

  • dzixy

    Já se domnívám, že autoři této publikace jsou "na štíru" s demokracii a své vlastní názory skrývají pod roušku "historické pravdy" a historie vůbec. Nevím, o čem se naše děti mají poučit z této knihy. To potom spíše rodiče, po přečtení, poukázat na to, jak zrůdné jsou ještě některá vydavatelství, která mají svůj byznys založený na lži a negativní reklamě.

  • ...Karel IV, takto " otec vlasti" - nechápu jak jste ho mohli volit jako nejslavnějšího čecha, když byl luxemburg - ale i on zneužíval židy. Když nu došly peníze,  vyvolal na př. v Norimberku pogrom, kterého se znudění občané rádi zúčastnili a židovské chechtáky se jen hrnuly ...i ke králi...židi a cigoši i ostatní mají prostě smůlu...MY , árijci jsme na tom nejlíp, protože je nás nnejvíc, che, che !!!!

    Můj otec pracoval ve zbrojovce ve Slovenském štátě a musel dokazovat své árijství...dodnes mám jeho rukou psaný t.zv. AHNENPASS, ze kterého je zřejmé, že jsem čistý árijjec...mimochodem měli jsme se jako prasata v žitě v protektorátě...banány, čokoláda, uherský salám, olejovky, maso...nic na lístky...to vše vozil tatínek ze slovenského štátu,  cigárama zásoboval své 4 sourozence, prostě nádherný život i za války...mějte se a

    radujte se ze svého původu....je to důležité...vybírejte si partnery do života s rozumem, aby vaši chybu neodskákaly vaše děti ! che, che,....na lásku se trochu vyserte...ona nechcípne....

  • Ani ne...

  • "Shrnuto a podtrženo, máme tu tak nakladatelství a knihkupectví vydávající a prodávající otevřeně antisemitské texty, za kterým stojí vykrucující se antisemité, kterým to vše, jak se zdá, vesele prochází. Žijeme vážně v hodně absurdní době."

    .

    A proto se pokrytčtí kritici antisemitismu opatrně vyhnou vysílání ČT kde je Hitler, nacističtí pohlaváři a nacistické symboly denně na obrazovce a to v odpoledních hodiných, aby se mohly podívat děti (v podobnou dobu vysílají jiné TV reklamy na alkohol - asi také pro děti) a taky se nikdo nezmíní o sílícím antisemitismu v Evropě, pocházejícím od příchozích muslimských migrantů. Bohužel se na to bojí poukázat i sami Židé.

    Ale proč to řešit, když máme pravicové extrémisty, Okamuru, Le Pen, AfD a Putina. Na ně se dá vlastně hodit všechno a máme čisté ruce, že?

  • Já o voze,

    Vy o koze

  • Blbost nemluvíš vubec o vyvážené knihovne a získávání informací.

  • Pro základní školu vyšlo cd jak je dobré pro nás EU.Tak že ty ovna cpou dětem už od mala

  • 90 a 91 kde ty časy jsou , na hlaváku na kempingových stolcích knihy co něco řekly a ještě v té době za docela přijatelné ceny a spousta lidí jezdila vlakem ne se slevou , ale proto že se tak cestovalo normálně , to už se nevrátí a doufám že máme namysli stejnou dobu a ne tu před 89 kdy Čuk a Gek kalili ocel a Helena Malířová nechala ubít draka kladivem a srpem🙂.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit