Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koho Ježíš miluje křížkem ho navštěvuje.
  • církev vlastní 2/3 kulturních památek v zemi - to se pěkně prohneme, protože opravy těchto památek bude dál financovat stát, tedy my z našich daní, Také my budeme nadále spolufinancovat všechny církevní školy a všechny jejich nemocnice, hospice atd. stejně, jako to děláme dnes. Ti nás naprosto vycucají. Možná budou vybírat koho zaměstnají podle účasti daného člověka v kostele na bohoslužbách. Ach jo.
    • synepse;je vic jiste ,ze CIRKVE jsou PARAZITI.
    • Jako myslíš, že kdo bude chodit do kostela, nebude muset chodit hákovat na lešení na omítkách??? *1*
  • Mi komunisti musíme církev vyvraždit protože nám konkuruje! Přesvščení v komunizmus je důležitější. To samé Fašisti. Tí nám taky konkurují!
    • Co komouš z padesátých let, to obřezaný Žid nebo pokřtěný, katechismem a faráři vyškolený KATOLÍK.
    • Neblbni! Představ si potenciál takového spojenectví! Už v duchu vidím plakáty... Vlevo Stalin, vpravo Hitler a uprostřed Ježíš rozprostírající svatozář nad oba svoje druhy a kolegy v tyranii *1*
  • Církev, a ta katolická na prvním místě, je jen relativně kultivovaný nástroj k ovládání mas. Fakt, že je kultivovaný, ovšem zdaleka ještě neznamená, že by onen nástroj nemohl být zároveň i bezohledný, zlodějský, krutý a lživý. Už jen skutečnost, že křesťané vytrvale staví své bludy na nikdy nepotvrzené existenci jakéhosi jurodivého mystika, o mnohém svědčí *2*
  • Takže by mohli nabídnout práci cikánům, , už vidím jak jsou nadšeni.
    • Najde se občas cikán, který je pracovitější, než ty, blbečku!
      • Jaká je podle vás jednotka OBČASu? Občas se v Indii narodí i bílý slon... *16*
      • Když jsou tak pracovití, tak proč jich je tolik na podpoře?
  • takže si to shrneme, církve nabídnou volná pracovní místa, rekvalifikaci zaplatí stát, dotace na mzdy pro mladé zaplatí stát, veřejně prospěšné práce zaplatí stát, no není ta církev milosrdenství a pomoc bližnímu sama ? Nekup to za ty prachy, že *3*
  • No že jsem komunista je vedlejší. A le že jsem kozomrd tečka vám možná neco napoví. Soudružku kozu Semelku šuká celý ÚV KSČM! Konečně se mi ulevilo!
    • Já sice nenávidím inteligenci, ale nezařídil bys to i mě? Taky bych si šukl.
      • zloději nicků, to musí bavit
    • dává i nestraníkům, když udělaj test z marxizmu-leninismu. Nebo aspoň odrecitujou text internacionály *6* *6* *6*
    • Ale já jdu vždycky první! Gréba až po mě!
      • Grebeníček ho tam může leda nadrolit... *3*
        • Náhodou, Grébovi ho hulím a bez problémů!
          • Teda promiň, ale - fuj!! To zas soudružka Semelová, teď jsem ji viděl na fotce odbarvenou na blond, to je docela fešná ženská. Než mne vyhodili z ČVUT, stihnul jsem udělat zápočet z marxáku, myslíte, že by mně to uznala?? *1*
  • Víte jak páchne chcíplej komunista?
    • Ty se máš. Já bych taky chtěl byt někdy první!!!
  • Myslím, že na církevním majetku bych dělat nemohl prostě z principu i kdybych na tom byl opravdu špatně. Dělat pod vypasenými (vis uniklé záběry ze žranic za peníze 3 králové sbírky) kněžími, to opravdu ne !!! Já si moc vážím věřících, kteří nepotřebují na své spojení s Bohem
    prostředníka, zejména tím myslím římskokatolickou církev, která tomuto kontaktu spíše škodí
    a hrubě ho zneužívá ve svůj prospěch.
  • Nevím jestli nás ježíš miluje, ježíš především NENÍ. Stejně jako bubáci a hastrmani *1* *1* *1*
    • Ano, Ježíš je už cca 2000 roků po smrti, blbečku!
      • Ano, tu pohádku jsem také četl... *1* A ty tomu věříš??? Dejme tomu, že někdy před 2000 lety existoval nějakej vlasatej santusák, pravděpodobně duševně chorej, poněvadž tvrdil, že dokáže zázraky, a že ho spolu s jinými ukřižovali, to by tak mohla být historická pravda... *6*
        • Reagovat na tebe ( padlý angeli) je vážně škoda. Ty prostě jen urážíš. *9*
          • Ano, pánbíčkáře samozřejmě a s chutí. Jakožto sice nepraktikující, nicméně přece jen satanista, to považuji dokonce za svou povinnost. *3* *1* *1* *1*
            • Pro "pro angel": Víš prd - zkus si někdy místo bible přečíst Antona Sándora LaVeye. Satanismus je především o tom, NESPOLÉHAT na to, že tě nějaká vyšší bytost vidí, chrání, miluje a pomáhá Ti. V mnohém se to podobá modernímu kritickému myšlení - satanismus nabádá nahlížet pod povrch věcí, hledat souvislosti, příčiny a odhalovat nepravdy, potlačovat ILUZE a SLEPOU VÍRU. Nikdo Ti nepomůže - pomocnou ruku vždycky najdeš nejsnáz na konci vlastní paže. Slabí budou zašlapáni a silní zvítězí - ne snad proto, že bychom to my satanisté tak chtěli a usilovali o to, ale protože takový je zákon přírody. A je hloupé a zločinné to lidem zastírat, jak se o to snaží církve. Páchat povinně nějaké "špatné skutky" nemají satanisté v popisu práce, to je jen pánbíčkářská propaganda...
            • Každý den jeden špatný skutek, to je prý heslo satanistů. Tedy i Vaše? To je přece trestné. Pokud tady jen " nemachrujete " ( ti smajlíci mě trochu matou), tak jste nemocný, pane, a měl byste vyhledat pomoc, abyste nezačal být praktikující sat....ta a neohrožoval své spoluobčany.
          • Kdepak... Neuráží, jen konstatuje fakta...
            • Nic než konvence... Jako metr nebo hodina. Ustálená hodnota. A pak, jiná možnost ani nebyla, když křesťané ohněm a mečem převzali dědictví celého antického světa, přetavili ho k obrazu svému a začali vyvážet lásku a milosrdenství na hrotech kopí a mečů... Ve světle Kristova učení přestaly existovat všechny ostatní letopočty, naštěstí ne absolutně, jak jistě víte, neb tu máme letopočet kupříkladu židovský, arabský, či čínské nebo japonské počítání let... Letopočty těch národů, které se nenechaly křesťanstvím zničit...
            • ...a co historiky historické dělení lidských dějin v čase na : před Kristem a po Kristu? Taky jen "fantasmagorie" pomýlených vědátorů a filosofů téměř celého světa? Pravdivost Bible popíráte, je to Vaše právo, ale toto popřít půjde těžko.
            • Pro anonyma *1* Evangelia nejsou historické dokumenty, víme? Podporují sama sebe, ale nic jiného je nemůže podepřít. A navíc nejsou prokazatelně autentická *1* *1* , jsou přepisovaná, a o dost mladší, než novozákonní události...
            • Evangelia podle Matouše, Marka, Lukáše a Jana. Zaznamenáno.
            • Už někdy někdo dokázal, že novozákonní události nejsou výmysl? Historie nic takového nezaznamenala. Ježíš není a nikdy nebyl historickou postavou *1*
            • Jak může konstatovat fakta? Vždyť tehdy nežil, takže je to čistě jeho osobní názor na historickou osobnost, kterou nevhodnými slovy hrubě uráží... Proč?
      • Přesně tak. Kleplo ho, když mu víla Amálka porodila vodníčka Volšovečka *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit