Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč byl smazány příspěvek k tématu pane Jegl,nebo soudruh podle té cenzury?

• Pro Evropu a Svět dobrá zpráva . Na druhou stranu jde o jednoho z posledních představitelů protestanské - židovské USA , definitivně se zavřela historie kterou vlastně v slovech velebil Trump .Osobně mě překvapili  státy kde je hispánská populace i přes zeď volily Trumpa , takže skutečně ta regenerace USA asi bude za pár let spíše ve stilu autoritářského režimu alá jižní Amerika .Takový narcoss 5.0 z toho snad nebude . Pokud si mám vybrat mezi islámskou metodou budoucí Evropy tak volím radši jihoamerické USA i přes ten brajgl je mi ta katolická Amerika bližší , to bude tím naboženstvím .Kdysi někdo uvedl že na rozdíl od Evropy má Amerika neskutečnou schopnost regenerace .Tak uvidíme a o schopnosti polototalit alá China či Rusko , tak tam není o čem , tam je regenerace vyloučená samou podstatou režimů.

• josef.chmela

Pro svět a Evropu by byla dobrá zpráva kdyby USA zanikly.

Jinak jsi vše splácal nesmyslně dohromady v nečitelný slint.

• ja furt nechápu na nuly nereaguju , nečitelný slint - tak to vylučuje reakci , ty si jak hysterka - ja s tebou nemluvím a pak začneš ječet 🙂🙂🙂

• Opičáčku, Ty jsi placený ruský nebo čínský agent nebo se tak u Tebe projevují léta vstřebávání marx-leninských blábolů na stranickém školení? Jinak bys nemohl splácat takový nesmyslný slint. 😯

Ale máme nyní svobodu slova (což jsme za komunismu neznali), a tak máš právo tak "slintat", i když se tím u soudných lidí ztrapňuješ.

Jinak Ti přeji hezkou neděli. 😀

• josef.chmela

Ty jsi ten pravý co tady může házet kamenem.

• Já po Tobě neházím kamenem, naopak jsem Tě zval na banány. 😀

• Téhle opici stačí slupky od banánů. Nerozmazluj toho  podřáda. 

• Mám takové šimrání. Bělorusko , netransparentní volby , sankce, neuznání výsledku voleb , prezidenta atd.

USA netransparentní hlasování,žaloby ale Jégl a spol už ani nečekají na rozhodnutí soudu, prostě jen ta jenich pravda je ta svatá. Takový jasný příklad demokracie a repektování práva.

• A stejně - je to U.S.A. privátní věc a zbytku světa zbytečná starost!'

•  Biden zvolen americkým prezidentem? A to jako celé Ameriky nebo jenom USA, ale možná také celého světa že

• "Americký prezident" je taková zlidovělá věta. Jde samozřejmě o prezidenta USA. Amerika žádného nevolí a ani nemůže. 

Už v základní škole učí děti v zeměpisu jaký je rozdíl mezi Amerikou a USA.

Ale my to tak nějak akceptujeme a většina lidí tomu myslím i správně rozumí. 

• Chybycka se vloudi kdekoliv . Prezident ok , viceprezidentka , mno tam to zaskripalo. Domnival jsem se mylne , omlouvam se , nemam info z prvni rady , ze viceprezidentkou se stane ta Jermanova . Krestni nevim , ani nepovazuji za dulezite si pamatovat . Rikali ji pry take Dorota z Benesova . Nejak pro tu hvezdu nemate v soucasnosti vytizeni. Kadernictvi jsou ze zakona zavrena , takze ani tam zametat lidske chlupy na vedlejsak nic ???? Smutne. No many , no fany ... 

• hurvinkovamorticie9

😇😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit