Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hurvinkovamorticie9

    😇😍

  • Mám takové šimrání. Bělorusko , netransparentní volby , sankce, neuznání výsledku voleb , prezidenta atd.

    USA netransparentní hlasování,žaloby ale Jégl a spol už ani nečekají na rozhodnutí soudu, prostě jen ta jenich pravda je ta svatá. Takový jasný příklad demokracie a repektování práva.

  • A stejně - je to U.S.A. privátní věc a zbytku světa zbytečná starost!'

  • „Všichni na jednom jevišti velikého
    světa stojíme, a cokoliv se tu koná,
    všech se týče.“
    J. A. Komenský 

  •  Biden zvolen americkým prezidentem? A to jako celé Ameriky nebo jenom USA, ale možná také celého světa že

    • "Americký prezident" je taková zlidovělá věta. Jde samozřejmě o prezidenta USA. Amerika žádného nevolí a ani nemůže. 

      Už v základní škole učí děti v zeměpisu jaký je rozdíl mezi Amerikou a USA.

      Ale my to tak nějak akceptujeme a většina lidí tomu myslím i správně rozumí. 

  • Pan Trump byl svatý muž.Myslel i na druhé.Takovou krásnou zeď proti cizím příhraničním vtěrkám už nikdo nikdy nepodpoří.Je pevná a dostatečně vysoká.Alespoň tam kde stojí bude klidno.U nás by se nikdy nestalo.A že by jí bylo potřeba.Nebylo by stavební povolení, pak lidi a pak peníze.A když už by se začalo stavět přišel by Kalousek s Hloupým Karlem že jako nelze.Musíme být solidární.

  • Ještě budeme za Trumpa rádi nerozpoutal žádný válečný konflikt.

    • Vůbec do toho voličům v USA nemůžeme mluvit, ale ne všechno, co dělal pan Trump bylo úplně mimo. Třeba akceptuji jeho postoj k migraci. I USA mají v tomto své limity a řeči o tradicích nejsou moc korektní. 

      Vlny přistěhovalectví na konci předminulého a na počátku minulého století byly obsahem i formou zcela jiné. Do USA odjížděli lidé pracovat, s kulturními předpoklady přizpůsobit se. nepřinášeli do USA žádné hrozby. Byla to ekonomická migrace, ale ti lidé byli příspěvkem v produktivitě společnosti.

      Ne vyžírkové a agresoři, jak je to dnes. Tehdejší migrace nebyla bez potíží, ale byla lékem, ta současná je nemoc společnosti. 

      • Nevidím na zastavení migrace nic špatného

  • Proč byl smazány příspěvek k tématu pane Jegl,nebo soudruh podle té cenzury?

  • Pro Evropu a Svět dobrá zpráva . Na druhou stranu jde o jednoho z posledních představitelů protestanské - židovské USA , definitivně se zavřela historie kterou vlastně v slovech velebil Trump .Osobně mě překvapili  státy kde je hispánská populace i přes zeď volily Trumpa , takže skutečně ta regenerace USA asi bude za pár let spíše ve stilu autoritářského režimu alá jižní Amerika .Takový narcoss 5.0 z toho snad nebude . Pokud si mám vybrat mezi islámskou metodou budoucí Evropy tak volím radši jihoamerické USA i přes ten brajgl je mi ta katolická Amerika bližší , to bude tím naboženstvím .Kdysi někdo uvedl že na rozdíl od Evropy má Amerika neskutečnou schopnost regenerace .Tak uvidíme a o schopnosti polototalit alá China či Rusko , tak tam není o čem , tam je regenerace vyloučená samou podstatou režimů.

    • josef.chmela

      Pro svět a Evropu by byla dobrá zpráva kdyby USA zanikly.

      Jinak jsi vše splácal nesmyslně dohromady v nečitelný slint.

      • ja furt nechápu na nuly nereaguju , nečitelný slint - tak to vylučuje reakci , ty si jak hysterka - ja s tebou nemluvím a pak začneš ječet 🙂🙂🙂

      • Opičáčku, Ty jsi placený ruský nebo čínský agent nebo se tak u Tebe projevují léta vstřebávání marx-leninských blábolů na stranickém školení? Jinak bys nemohl splácat takový nesmyslný slint. 😯

        Ale máme nyní svobodu slova (což jsme za komunismu neznali), a tak máš právo tak "slintat", i když se tím u soudných lidí ztrapňuješ.

        Jinak Ti přeji hezkou neděli. 😀

        • josef.chmela

          Ty jsi ten pravý co tady může házet kamenem.

          • Já po Tobě neházím kamenem, naopak jsem Tě zval na banány. 😀

            • Téhle opici stačí slupky od banánů. Nerozmazluj toho  podřáda. 

  • ′′ Klaun" v Bílém domě vyjednal čtyři mírové dohody na Blízkém východě,

    "Klaun" v Bílém domě je prvním prezidentem, který nezapojil USA do války v zahraničí od Eisenhowera

    ′′ klaun ′′ v Bílém domě měl největší dopad na ekonomiku, přináší pracovní místa a snižuje nezaměstnanost černo-latinců způsobenou jiným prezidentem.′′ klaun ′′ v Bílém domě odhalil hlubokou, rozšířenou a dlouhodobou korupci v FBI, CIA, NSA a republikánských a demokratických stranách."klaun" v Bílém domě převrátil NATO a nechal  partnery aliance, aby začali platit poplatky."klaun" v Bílém domě neutralizoval severokorejce, zastavil jim v rozvoji další jaderné energie, vyslal rakety do Japonska a ohrožoval západní pobřeží USA."klaun" v Bílém domě proměnil vztahy s Číňany, vrátil stovky podniků zpět do USA a oživil ekonomiku.′′ klaun ′′ v Bílém domě dokončil jmenování tří soudců Nejvyššího soudu a téměř 300 federálních soudců.Stejný ' ' klaun ' ' v Bílém domě snížil daně, zvýšil standardní odpočet pro přiznání finančního úřadu  což způsobilo zvýšení akciového trhu  100 krát se posunul na rekordní úroveň, což pozitivně ovlivňuje důchody desítek milionů občanů.Tento "klaun"  v Bílém domě odhalil rozšířenou pedo..lii ve vládě a v Hollywoodu, která odhaluje celosvětové obchodování se s.xem nezletilých."klaun" v Bílém domě pracuje zdarma a přišel o více než dvě miliardy dolarů z vlastních peněz ve službách - a udělal to všechno a mnohem více tváří v tvář neúprosnému podkopávání od  opozice Chápu, že ho nemáte všichni rádi. Mnozí z vás ho nenávidí a opovrhují. Jak chytré. Slouží americkému lidu a nadále slouží každému. Kromě toho, že jste zmínili jeho jméno a vysmívali se mu ′′ chytání čínského viru "??? co děláte vy?A poučte mě prosím o tom, čeho Biden dosáhl za svých 47 let v úřadu pro Ameriku!mám vyměnit "klauna" za vidličkový jazyk každý den, za hladké mluvení, pokrytecké, zkorumpované lháře. Je mi jedno, jestli se mi líbí jeho postava, nevím, jestli bych s ním šla na pivo. Preferuji silného vůdce, který se nebojí někomu nakopat pr.el. Nepotřebuji otcovskou postavu - jednu už mám. Nepotřebuji lháře - od toho jsou Hollywood a CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS a New York Times.Nepotřebuji nikoho, kdo by mi pomohl, ale taky nechci překážku nebo dementní senilní  monstrum.Bůh žehnej Donaldu Trumpovi - nejvíce nedoceněnému prezidentovi v historii."

     Guy Johnson

    • Od vás jako podporovatele zafačované hradní fosilie je úsměvné nazývat vitálního Bidena dementem a senilním monstrem.

      • Jeho vitalita je taková , že v půlce věty už neví o čem to je , na rozdíl od PR. Zemana , ktarý tě strčí do kapsy ty lejno.

      • Ale. s tím.mate problém jen vy.🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit