-
No jo, všichni "velcí darebáci" už v politice byli. Jen Babiš tam chyběl. To máte recht.
Nepotřebuju neměcká média, stačí mi to, co vidím kolem sebe. Pokud je Vám 40, tak jste se svazáctví nemohl vyhnout, pokud jste tedy studoval. My jsme třeba měli problém, když jsme nebyli v SSM. -
Babiš by podle svých slov chtěl řídit stát jako podnik. To znamená, že by všichni občané pracovali pro Babiše podle jeho příkazů, směli by dělat jen to co by jim dovolil a když by byli poslušní a hodní tak by za to dostali v závodce oběd a v noclehárně postel. Typický komunista.
-
No on chce přezbrojit Blanické rytíře a namísto mečů je chce vybavit šavlemi. Má prý jich dostatek - sklepy jsou plné zásob na jejich výrobu....Od rumu až po metaxu, nechybí ani vodka...
-
Komunistický zloději nicků Pišto ze s Plzně, ty jsi na stejné duševní úrovní jako ti šašci.
-
Ty jsi zloděj? Co jsi ukrad? *16*
-
Mě se strašně líbí, jak všichni odsuzujete Babiše že nepatří do politiky, že je obchodník a co potom dělají v těch vašich pravicových stranách herci a co dramatik Venca, ten taky do politiky patřil? Začněte už používat mozek a ne jen slepě tlumočit to co dnešní především německé média u nás šíří. No a až mi z vás někdo bude nadávat do komunistů, tak je to jen další vaše ubohost, protože ač mi je 40 v životě jsem v KSČM nebyl, to byl váš byl dřív svazák Nečas či svazák Topolánek.
-
Včera jsi byl odhodlán volit ODS, tečko.Nemáš těch stran nějak moc ??? Volit můžeš jenom jednu stranu, ale nejlépe bude, když je budeš volit všechny své strany najednou....
-
Mluv za sebe zloději!
-
to puknutí patří vám
-
abyste nepukl samou zlostí *16*
-
no, nekrade. korupčně získal podivné restituce, pomohl k témuž svým šlechtickým brařím a to byste tedy nazval jak?
-
vzal jste si dnes léky?
-
Jo, a oba dva... a jako v podstatě skoro všechny kandidáty politických stran u nás. Jedinej, kdo nekrade a "neodklání", je knížepán, protože a) už má dost b) v současné senilní demenci už nemá nato, aby dal dohromady nějaký komplot. A kromě toho je pro Kalouska stejná plyšová veverka jako byl John pro Bártu. Maskot na ukazování. *11*
-
Za komunistickeho prezidenta Novotneho v Cechach nebyl temer zadny Slovak.Dnes?Potomci ruznych Hlinkovcu drancuji tuto zemi!Maji svuj stat,tak at tam tahnou drotari zasrany!
V brzke dobe se vytvori zaslibena zeme pro cikany-tak co byste jim doporucili?Aby nadale zde kradli,prepadavali,vrazdili a parazitovali,nebo at zmizi do sve zeme??? -
no ale Čechy, tedy nás, snad nikdo krást nemusí učit, aspoň ty nejúspěšnější *2*
-
Moje slova, taky ho budu volit!!!
-
spisovatele? nechtěl jste napsat pisálka?
-
čistě? můžete to trochu rozvést?
-
snad by bylo lepší napsat pracuje na něj mnoho lidí, bylo by to blíže pravdě
-
a třeba taková Topka se od nich liší jak?