Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč tolik plků? Vždyť si Babiše s jeho ANO ovce zvolily. A zvolily by si ho znovu. Stačí jim slíbit suchý kotec a plný žlab.
  • ... u snůšky ubožáku předemnou není divu, jak hlasují :)))
  • ... o nic nejde, naprosto zbytečný článek :)))
    ... kolik českých celníků zná francouzského ministra financí?
  • ... neřeš neřešitelné primitivy :)))
  • Ani v tom Rusku se oligarchové pro ohlídání svého byznysu necpou přímo do vlády. To je jenom české specifikum.
  • ... můžes si se zdejší anče podat ruce, takoví primitivové potřebuje inteligentní vůdce :)))
  • ... jestli je český národ z velké části tvořen nudlemi jako ty, není se čemu divit, trubko :)))
  • ... jsi neskutečná kráva, anče, tebe strčí do kapsy i zdejší primitivní tečka :)))
  • Babiš je individuum, které nemohlo získat normálním slušným způsobem miliardy. Na to je příliš hloupý a primitivní. Bohužel, v této zemi občané nedovedou rozlišit mezi chytrostí a vyčůraností. Mezi tím je velký rozdíl,Tyto"paraziti" to je pro ně nejvhodnější termín mají k chytrosti a inteligenci neuvěřitelně daleko stejně jako jejich stoupenci např Jarda ll
  • Že se s Babišem spojuje ČSSD, nikoho nemůže překvapit. Vždyť on za vlád ČSSD přes svoje politické kontakty ekonomicky "vyrostl", a začalo to už za Zemana. Proto nebude divu, když se tito dva autoritáři spojí. *16*
  • Každopádně je smutné, že Český národ nenašel mezi sebou slušné lidi a k moci se dostal cizák" který si tuto zem koupil, za pár drobných a za 5 vět, které dokola opakoval!
  • Co ušetřil?Šetření estébáka je skutečně na hlavu,kdyby letěl se ZEMANEM tak ušetřil za běžnou linku, nebo si snad někdo myslí,že si letenku platil ze svého?Jo šetření Nesombureše nás přijde velice velice draho milý koblížkáři.A co je největší pecka že češi milují estébáky a chtějí aby jim vládly- výsměch!!!! opravdu to nemá nic společného se zdravým rozumem.
  • Ztoho si nic nedělej, já jsem byla v SČSP a nyní jsem mezi opravdovými přáteli Ruska . Všechno je jen hra.
  • Opravdu je těžko uvěřitelné i pro našince, že tento "internacionální" pán je ministrem v ČR. Obyčejný "západní" celník vídá pouze evropské degeneráty a východní ještě neviděl, tak se mu nedivte. Jenom u nás jsme mohli sledovat Milouše Jakeše, Vasila Biľaka, tudíž někomu ze "západu" se může zdát pan Babiš zvláštní, ovšem proč potom Ransdorfa do Bruselu pouští bez problémů.
  • Říkáte mi tečka pro můj bývalý nick, ale dlouho jsem byl komunista než mě strana naštvala a vyhodila, nyní je nemám rád!!
  • to video obletelo svet a cely svet to pochopil spravne, jenom vy ne:-)
  • Můžeš prokázat, že nejsi fízl a že to na nás jenom hraješ jakop zerměhzrádce a zjevně chorý Václav Klaus?
  • Ty kritiku poďobanej,ministři se u nás mění jako role papíru na WC.Let běžnou linkou našeho ministra z běžných prohlídek nevylučuje,tam nevědí jaké sako kdo má.Na místě je spíše otázka,proč Babiš neletěl s prezidentem.Jen oni dva mohou odpovědět a zamezit tak vyhlášení války Francii.Bo tak teď usuzuje národ.
  • Vyzdvihuji,že ministr Babiš letěl běžnou linkou.Komplikace ve Francii jsou z toho jen vyplývající.Který jiný ministr by si totéž ale při své skromnosti dovolil.Červený tepich by byl minimem.
  • cha: je mnohem lepší vzdělaný STBák, než pitomý nic *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit