Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslouchal jsem jeho projev a můj názor je že to byl provokatér placený CIA, proto tak dopadl, tvrdil že černé je bílé a naopak.
    • Primitivní zloději nicku, při tvé úrovné "inteligence" se nedivím.
      • Sakra, 2 minuty a hned 7 kliků "nesouhlasím". To máte na služebně tolik počítačů nebo na to máte automat? *1*
      • Máš pravdu tvá inteligence je na úrovni řeznického psa.
  • zdá se, že někomu zase sklaplo *15* *15* *15* *15*
    • Zdá se že už ti definitivně přeskočilo. *2* *2* *2* *2*
  • Jestli tam tečka soudruzka pojede na vozejku tak mu tam ustřelí kulky. *15* *2* *1* *3* *3*
    • Jsi ubožák a lhář.

Neboj tvůj alkoholik Miloš Zeman na něm brzo s cirhozou jater skončí.
      • ty jsi nervy ztrácející ubožák, hloupý až na půdu, který nadává lidem, u nichž by nebyl schopen ani čistit boty, ty ubohá trosko, podívej se na sebe, co z tebe padá za h...a jsi jen nebožák před kterým je třeba uplivnout, ctitel vrahů a nácků a notorů z Hrádečku, fuuuj

Kdyby byl Zeman tak hloupý, jako Kája s čírem, už by tě, nulo, žaloval a věř mi, že pomluva je snadno dokazatelná a dobře trestná, ovšem takový Zeman se nicce tvého kylibru jen zasměje. *3*
        • Ty pomlouváš celý první odstavec kecale.

Zeman je milovník alkoholu. . Tato skutečnost se dá snadno dokázat.
  • Takoví provokatéři skončí vždycky špatně, ten druhý Navalnyj taky asi dobře nedopadne, občané je zlikvidují protože jsou nežádoucí a jen provokujou.
    • já myslím, že kromě party kamarádů jej, stejně jako kdysi havla, taky nikdo neznal, ale u nás se marketingový tah s výrobou miláčků lidu povedl a v Rusku holt ne *15* *15* *15*
    • podporuj dál Puťašviliho *16*
  • Navajnyj - není to ten, co rád zpronevěří svěřené peníze? *15* *15* *15* *15*
  • "Poražená země" a jejich tv, my můžeme závidět a o demokracii jen mlít pantem:
    https://www.youtube.com/watch?v=csnUdkVkbqw#t=676
  • no jo, ale co s tím teď budou rusofobové dělat a antiputinovci: já vím co, vymyslí konspirační teorii *3* *3* *3* *3*
    • tečka soudruzka pojede na Ukrajinu na svým vozejku, *15* *2* *1* *3*
    • Nic. Zavedeme proti fašistickému Rusku další sankce ajeho nemocná ekonomika
      definitivně pojde.
      • ty toho zavedeš *15* *15* *15* *15*
      • dobrý by taky bylo, kdybychom všem jejich zlodějům dali azyl a vzali je sem, starej Tymošenko tady už je, Krejčíř naproti tomu vycestoval, takže teď máme zlodějů málo *15* *15* *15* *15* *15*
        • Putin je taky zloděj a přesto ho podporuješ.

Odhalila to v 90 letech Ruská kontrola na Petrohradské radnici kde Putinek
          rozkrádal státní majetek.
          • no jo, to je určitě pravda pravdoucí, zloději volají "chyťte zloděje" a Putin ty veliké zloděje bud chytil (Navalnyj), nebo o to, co ukradli připravil (nerostné bohatství) a proto vadí - ale dělá to velmi dobře
            • Takže popíráš pravdu. Zklamala jsi mě sestřičko.
  • Nedá se to nazvat vražda, někdo ho zabil protože šel lidem na nervy.
    • Střela do zad není vražda? Jsi nesvéprávný a musíš být od společnosti
      ihned izolován.
    • Když někoho přejedeš autem a zabiješ taky to není vražda.
      • Podle trestního zákoníku: Štastná náhoda!
  • "Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem."
  • ... smrt za smrt :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit