Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... nejzbabělejší a nejprimitivnější blb usnul ve svých blivancích, každopádně jej najdu a zničím :)))
  • ... blboučký ubožáčku, já mám na víc, než ty na dementní hlasování, v dubnu tě chci ubít :)))
    • ... napiš adresu svého ústavu a všem se uleví, ústavu, tobě, blbe, a celé populaci, chci tě zabít :)))
  • ... jako vždy jsem levou zadní udolal primitivy, avšak neexistuje důvod, abych řešil póvl dál :)))
    • ... ubohé prasátko usnulo tradičně ve svých zvratcích, klasika, už sem nebudu psát, čau blbe :)))
  • ... uzavřu hlupáka: nikdy nedoložil své vzdělání, zaměstnání a rodinu, holt opuštěný primitiv :)))
  • ... čau, kriplíku :)))
  • ... takovou tupost jsem nikde nikdy nezažil, ale proč si neužít největšího d*menta na netu :)))
  • ale no tak! Užil jsis tady kopanců a ponížení. Tak jak praseti patří. A tak tomu bude pokaždé když budu chtít!
    • ... ty na kopance fakt nemáš, zbabělý primitive :)))
    • ... nikdo jiný než ty sám nemohl hlasovat, jsi nejprimitivnější sr*čka na netu, kterou opouštím :)))
    • ... naopak, užil jsem si jako pokaždé bezmoc hlupáka, s tím nic neuděláš, jsi dokonalý póvl :)))
  • ... užil jsem si ubohost bezkonkurenčního ubožáka, ale nic není věčné, už se zde nebudu nudit :)))
  • cha cha hi hi vidíš prase jak panáčkuješ?Nemachruj tady. Pro tvůj prasečí puch tě přeci nikam nevpustí! Tak v klidu vylez na svoji matku a vypráskej jí prasečí zadek. Jak jste u vás ve chlívku zvyklí.
    • ... pouze nejprimitivnější zakomplexovaný ubožák jako ty si ihned ohlasuje své výblitky, si debiil :)))
      • A ty prase z chlívku s tím nic neuděláš! Krásné co?
        • ... jsi neškodný blbeček :)))
    • ... je to prosté, nikdy nenajdeš odvahu nechat si rozbít svou d*mentní držku, tak na tebe s*ru :)))
      • i moji psi by od tebe smrděli, kdybych je poslal. Páchnoucí vyvrheli.Vlez už si na tu maminku.
        • ... chápu, že všemi opuštěný blbeček je rád i za podvratné pejsky :)))
    • ... nauč se psát, deemente :)))
  • ... opouštím primitivně hlasujícího chudáka, neexistuje větší primitiv v Česku, čau, ubožáku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit