Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Euro nikdy to radši rubl.
  • přijmout. Protože teprve potom všem eurohujerům a havloidům teprve dojde, jakou podřadnou funkci v EU plníme. To až začnou fňukat nad výplatní páskou.
  • ... nejprimitivnější póvl zde po zbytečných blábolech redaktorů tiscali ze sebe dělá naprosté blby :)))
    • Aha tak proto jsi tu i ty :D
      • .. jsi tupost sama, ubožáčku, já se eurem absolutně nezabývám, pouze si užívám blby jako ty :)))
        • Vtip o tobě:Dotaz na rádio Jerevan: Proč je chytrých tak málo, zatímco hlupáků tolik?
          Odpověď: Protože zatímco chytří přemýšlejí, hlupáci se rozmnožují. *1* *1*
          • ... jsi naprosto v řiti, primitivní trosko, píšeš nesmysly na úrovni vidláka z totáče, polib mi :)))
            • A to jsi gay že chceš políbit? *1*
          • Doufám že ho pochopíš ty jedno IQ 8 *1*
  • ... nejzbabělejší a nejprimitivnější blb usnul ve svých blivancích, každopádně jej najdu a zničím :)))
  • Mečiarovy úzké vazby na Kreml destabilizovaly celý region, Bratislava se stala rejdištěm ruských tajných služeb.

Mečiarovy tajné služby Kremlu věrně sloužily, ruské tajné služby si kupovaly nebo vydíraly slovenské novináře, aby psali články vyhovující Kremlu, zejména po volbách v 9/98, kdy nastoupila vláda Mikuláše Dzurindy, která sbližování s RF utnula – Kreml ztratil vazalského partnera , proto proti nové vládě ruské tajné služby organizovaly štvavé kampaně,
  • ... Talos je přesně typem bezmocného primitiva, díky kterého nulové inteligenci se super bavím :)))
    • Já jsem bůh Talos ale co jsi ty, to ví každý odpadní kanál *1*
      • ... přání otcem "myšlenky" primitiva, čau, blbe :)))
        • tak si přej mozek *3*
          • ... reaguji na bezmocný póvl s potěšením, ale už mě nebavíš, jsi strašně nudný primitiv :)))
            • Tak to si doma pokecáte *1*
          • ... jsi mnohem primitivnější chudák, než jsem doufal, dobře ti tak, už pro mě neexistuješ :)))
            • A přesto stále na mne reaguješ? *1*
  • v české kotlině, to je jejich soukromá věc a my to respektujeme. My Moravané v moravské kotlině bychom Euro i brali a mělo by to být taky druhými respektováno (aspoň by se přestalo spekulovat se směnnými kurzy a uměle znehodnocovat koruna, ukázalo by se jasně se stejnou měnou jaká jsou kde pravidla a zvýhodnění a naopak jinde diskriminace) ovšem EU by musela projít RADIKÁLNÍ STRUKTURÁLNÍ POLITICKOU A EKONOMICKOU PŘEMĚNOU (ostatně stejně jako česká republika, to je prašť jak uhoď)
    • nevím za které moravany mluvíš,my na jížní moravě žádné euro nechceme
      • v české kotlině a nás ignoruje, tak někdo musí mluvit za Moravany v moravské kotlině. Mohl ses nás zastat. Proč jsi mlčel hrdino?
    • co je za kolínem východně je balkán.jo tam si euro mějte
      • otrok ze západního protektorátu dává přednost říšským markám a nemůže najít nikdy společnou řeč s námi svobodomyslnými lidmi z východu....
  • Na své předvánoční tiskové konferenci Putin ruským občanům vyprávěl několik pohádek, které The Insider uvedl na pravou míru.
    Putin : “Ruští sportovci žádný doping nebrali a stát žádný doping neorganizoval, to říkám jako první věc.
    Tyto pomluvy o RF roznesla jistá ruská sportovkyně, jejíž jméno ani neznám, která poté prchla do zahraničí, stejně tak jako jistý ruský udavač, jenž zastával výnosnou funkci šéfa ruské AntiDopingové Laboratoře, předtím,tuším, pracoval v Kanadě, dnes se skrývá v US “ ( Putinův soukromý vyšetřovací výbor jej obvinil z několika zločinů ).
    The Insider : Putin s oblibou používá průhlednou taktiku : místo aby odpověděl na kritiku, zahází hnojem informační zdroj.
    Byl-li Grigorij Rodčenkov takovým lumpem ( systematický ruský doping Rodčenkov v US potvrdil v 5/016), proč jej Kreml pověřil šéfováním ruské Antidopingové laboratoře ? Ověřitelná fakta McLarenovy zprávy, zveřejněné v LON 9.12.016 nelze zpochybnit, navíc systematický doping přiznala i šéfka Ruské národní antidopingové agentury RUSADA Anna Anceliovičová v rozhovoru pro The NYC Times, později ( po výhrůžkách ) 28.12.016 uvedla, že její slova byla vytržena z kontextu ...

Státem organizovaný doping potvrdili i někteří ruští sportovci, které Putin označil za Jidáše, mj. Vitalij Stěpanov a jeho manželka Julia Stěpanovová, a celá řada dalších svědků, kteří se tedˇ bojí o život.
    Ministerstvo sportu za účasti FSB na ZOH v Soči intenzívně manipulovalo s výsledky analýz, zaměňovalo vzorky moče a krve. O všem byl podrobně informován náměstek ministra sportu Jurij Nagornyj, jenž referoval ministru sportu Vladimíru Mutkovi, důvěrníku Putina.
    Bývalý trenér RF Wolfgang Pichler vyzval, aby ruští sportovci nebyli připuštěni na ZOH 2018 v Jižní Koreji /Экс-тренер сборной РФ призвал отстранить россиян от Игр-2018 http://izvestia.ru/news/655938
  • ... každému zbabělému kriplovi odtud kdykoli rád upravím obličej, pište objednávky, pitomečkové:)))
    • ale hlupáku! Nikomu nic neuděláš. Pro tvůj prasečí puch se k tobě totiž nikdo nepřiblíží.Objednat si můžeš maximálně pomeje do žlabu.
      • ... máš dokonale primitivní slovní zásobu, napiš místo a čas, před tvou smrtí ti ji rozšířím, blbe :)))
        • cha cha od kdy tady prasata, obyčejná porážková smrdící prasata vyhrožují. Běž si opíchat svoji matku. Už máš uhry na rypáku.
          • ... slaboučké, nikdy jsem nezažil dementnějšího hlupáka, který zápolí se svými 20 slovy :)))
  • Euro nechci! Je zajímavé číst tady ty vaše prasečinky. Jeden větší inteligent než druhej. Chi *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit