Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou lidé, kteří jsou nazýváni zločinci, ale těžko jim to dokázat!Oni jsou především všehoschopnými gaunery, kteří svým jednáním dokáží vytvářet prostředí, ve kterém se zločinu daří, jako houbám po dešti.Tragické na tom je, že v právním systému ,ve kterém žijeme, pokud se ten bordel vůbec právním systémem dá nazývat, jsou tito gauneři absolutně nepostižitelní, takže jsou schopni nejen být ve vysokých funkcích, ale dokáží si hrát na spravedlivé, s nejvyšším morálním kreditem. To je největší tragedie současnosti.Ale lid český je čím dál apatičtější a bohužel i hloupější, takže si vlastně takové gaunery ve vysokých funkcích docela zaslouží!
    • Naprostý a bezvýhradní souhlas s tvým příspěvkem. Tak důkladně a zároveň stručně jsi to nemohl popsat lépe. Osobně znám jednoho takového velmi schopného, ale zároveň morálně všehoschopného člověka. kdysi dělal manažera na Dole Darkov a nyní je kupodivu ve vrcholovém vedení OKD v Ostravě. Je to největší šmejd, jakého matička Země kdy nosila (pochopitelně jeden z nejzažranějších členů KSČ...) ale zároveň i velmi schopný manipulátor a psycholog. Člověk by očekával, že po 1989 roce se společnost s takovými jedinci vypořádá. Omyl...! Právě takoví po privatizaci obsadili nejvyšší posty v soukromých firmách. Ono to nijak neohrožuje Českou republiku ale na běžné pracující lidi to má fatálně negativní dopad...
      • Zapoměl jsi dodat co na to štajger. Nebo se tvou slátaninou nezabýval?
  • ..."Kalousek lže jako zkušený zločinec, zaznělo na Primě"... to zas není takový objev, kdyby byl nezkušený, dávno by byl ve vyšetřovací vazbě ...
  • Ten pánbičkář lže kde se dá a t o po celou dobu.co působí v politice.Ten měl sedět v base už dávno a ne mít na starost státní finance.Jestliže se kauza zlodějny politíků rozjela správným směrem,příjde i na něho.Kdo uvolňoval finance na úplatky a trafiky politiků,jedině on a ne ze svého,ale fincí států a daňových poplatníků.Toto je třeba řádně prošetřit a konečně Kalouska zavřít až zčerná.Jsem zvědavý,jak se bude pak vysmívát vyšetřovacím orgánům a vychutnávát si ja jak prohlasil v médiich.
  • Kalousek profesionální grázlík.To jo.Nějak vyšumělo že tento ministr vůdce strany a na oko seriozní politik nechal postavit na letišti cisternu s PHM před letadlo s nějakým ruským šmejdem.Nechal to udělat sám na svoji odpovědnost a netají se tím.Co kdyby mu někdo z daňových poplatníků nechal vykouřit ministerstvo.Jen tak sám protože s ním nesouhlasí.Jejda to by byly manévry policajtů.Mirda je takto kandidátem na pořádných pár facek umístěných mu tiše a v prujezdě.Na vlastní odpovědnost a v jeho pedagogickém zájmu.
    • To ti dávám za pravdu. Dneska tchoř ze Brna chce prošetřovat zásah reguelního policejního zákroku řízeného oficiálním stát.zástupcem a tohle nechá bez povšimnutí? Copak se takový věci dějou v civilizovaných zemích v Evropě? *1*
  • Bude moc těžké, dostat ty lotry z politiky a následně za mříže. Zřejmě bude muset pomoct EU. Zde je vše provázané politikou a zlodějnou.
    • Dokonce si myslím,že už od samého začátku za razií Brusel stojí. Konečně diskuze,na kterou se dalo hledět! Šlachta, Ondráček, Láska, Dienstbier,Šándor, Doucha, přehlídka bezvadných názorů.Musíme držet palce a věřit si,že to dobře dopadne. Zeman by měl říct jasné né, paní Němcová, byla jste u všech dvacet let, každému premiérovi jste lezla do zadku,hltala jejich názory a proti ničemu se nezpouzela,tak raus! Ráda bych si viděla doma za záclonou jak se bojí vylézt na chodník kvůli hněvu lidí. Rupnik u Moravce jasně řekl,že jsme blbí,v Anglii nebo ve Francii by si tohle politici nemohli vůbec dovolit. A co to plká Kalousek? Kupčení s politickým mandátem, nedodr.žení slibu, ti lumpi když nechtěli hlasovat, tak měli jít, ale bez zajištění, jako všichni lidi v práci. Jednoznačně se dohodli, nebudeš proti nám hlasovat a my ti dáme dobře placený fleky. *10*
      • Dnes na Primě - skvělé. Konečně jsme si mohli poslechnout názory odborníků a ne jen stále se opakující žvásty vládní sebranky. Ministr Blažek i předsedkyně sněmovny vyhrožují, že nechají přezkoumat práci policie a st.zástupců. Kde to jsme! Prý byla ohrožena demokracie! Copak jsou politici víc než obyčejní lidi? Úřad vlády je snad nějaká svatyně? Je to hnus velebnosti!
        ČT 24-Moravec - hrůza.Ten p. Šlachtu vyslýchal a vyhrožoval mu stejně, jak to dělali v padesátých letech s politickými vězni. A stejně tak se zaštiťoval veřejností, tedy lidem - jako tehdy. Asi nesleduje průzkumy veřejného mínění. Měl by se nad sebou zamyslet, jestli je profesionál nebo hlásná trouba koalice - tedy darebáků. Chce se mi zvracet!
        Takže dnes u mě na plné čáře zvítězila Prima nad ČT.
        • Ano stejný nebo podobný názor jsem tady dnes hned po obědě napsal.bohužel cenzor zaúřadoval a můj příspěvek je fuč.Doufám,že začne očista společnosti po 24 letém marazmu jaký tady nebyl ani za Masaryka.ČT pro mě skončila.Prima jasná jednička vč.účastníků.Pane Roberte Šlachto konejte národ je při Vás.Jsou tady další hrdinové ne lokajové.
          • dosud se mi zdálo, že se tu necenzuruje.Zato se kradou nicky. Třeba jste to chybně odeslal. *4*
        • naprostý souhlas, Václav Hlodavec už byl dnes za hranicí dobrého vkusu
  • Jaképak jak? Je to zločinec.
  • Vážení nemáte špatné informace? Všichni hovoříte o tom Kalouskovi, co je zdejším ministrem financí? Myslíte toho, co byl v Mitasu technologem, náměstkem ministra obrany, dobrým křesťanem a dle všeho z informací z posledních dnů také skvělý znalec práva. Ten, který pracuje i dva dny v kuse a pak je lehce indisponován? Vedete polemiku o člověku, který demokraticky umravňuje fackováním? To je prakticky bůh na zemi a vy o něm takhle. Jste nedobří, vždyť díky politice přišel i o veškerý majetek a dokonce se mu zabili věřitelé. Mirda je poklad..... a propos neukradl ho už někdo???
    • Z takových křesťanů papež František asi moc radosti nemá,farizej,pokrytec,hrající si na boha na zemi (pardon v Česku). *11*
    • No ještě aby ho někdo ukradl. To by byla katastrofa ale nebyla by to škoda!!!
    • Zatím neukradl, ale doufám, že jeho ochranka je ve střehu, protože by nám mohl být odcizený *1* *1* *1*
  • Kalousek je největší sv*ně pod Sluncem
    • Ve vesmíru.
  • V této době jsou policisté a slušní lidé na jedné straně barikády.Takže konec vlády lumpů,po třiadvaceti létech,v této zemi,dojíždí na konečnou.
  • Největší sranda je že sám kníže se nedávno bezelstně přiznal že korýtka pro ex poslance
    ODS jsou samozřejmě korupční fleky a že je to přeci normální. Nyní Kalousek pokaděnej
    z toho že dojde i na něj s Nečasem tvrdí pravej opak. *1* *1* *1* *1*
    Je ovšem pravda že korupcí a protekcema je prolezlá celá tahle společnost dole i nahoře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit