Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je smutné, že nějaká televize supluje zdravotní pojišťovnu, že televize supluje kontrolu nad prodejem potravin-na co máme státní orgány????? máme jíst potraviny ve kterých je krysí jed !!! vajíčka s obsahem antibiotik ??? a pod. Jak to , že zdravotní pojiš. platí miliony za fingované pronájmy skladů a pod. Jak to že poslanci se nejvíc zajímají o to jestli jsou modří nebo oranžoví ale ,že jim Janouškové , Rittigové a Juřečkové berou peníze ze státní kasy po miliardách to našim politikům vůbec nevadí (a je jedno jakou barvu mají) v televizi oznámí ,že je pivo s plesnivého sladu -a nic se neděje-prodává se dál. Cikáni mlátí původní obyvatelstvo -policie kamerama sleduje ale nezasáhne aby nebyla rasistická. Je smutné ,že stát ovládli Veksláci !!! Je mě na blití soudruzi!!!Dříve prodávaly republiku rudejm aby se měli sami dobře a nemuseli pořádně pracovat , a dnes prodávají zase aby se měli dobře jen oni !!!!! Kdo potrestá Ty co prodaly nevýhodně pro stát??? kdo sebere majetek ,co jim nepatří?????
    • Obrat "Cikáni mlátí původní obyvatelstvo..." - je prostě geniální!
  • V Mitasce se naučil, jak na to.
  • K ohrožení demokracie: před zátahem byla klinicky mrtvá. Vládní garnitura, alespoň ta současná, si neuměla představit, že by mohla být za něco odpovědná. Teď už tomu, doufám, tak není. Politici se začínají bát jako normální občani. Možná, že jim časem dojde, že by se mohli i začít chovat jako lidi. K policejní akci: zdá se, že policie taky vstává z mrtvých. Ale na periodické čistky je zvyklá, i když ta ivánkova byla zvlášť výživná.
  • Když tu padlo slovo o p. M. z ČT. Škoda, vážil jsem si jej. Byl inteligentní a zdál se takový spravedlivý. Opět, již po několikáté si dal zaplatit, aby se v přímém přenosu zesměšňoval. Zase jsem musel odepsat někoho, kdo mi býval sympatický.

    Ad. Úřednická vláda. Byla tu už dvakrát a lid ji vždy přijímal lépe než vládu politickou. Když musela honem, honem zatušovat průšvihy politiků, byla dobrá. Teď, když politikům téměř zvoní umíráčkem, najednou o institutu úřednické vlády ústava nepíše, úřednická vláda by byla hrobem (sic!) demokracie. Policie koná špatně a ti dobří, poctiví, nezištní lidumilové jménem politici zakouší přímo muka, při pomyšlení na "těžce zkoušenou" demokracii. Tedy, co se vyvádí s českým národem, to je opravdu k neuvěření. Kdy to lidi konečně opravdu přestane bavit? Hůl není zakázanou zbraní...
  • Co komunista to blb!
    • Tady se zase sešlo komouško-nacistických sraček.
    • Souhlasím,ale na druhou stranu co ODSák to zloděj. *1*
  • Kalosek lhal a podváděl vždy.Už v dávných dobách na ministerstvu obrany.Až mu skončí imunita,tak má zajištěné místečko u Rátha. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Ano, ryba smrdí od hlavy *7* jeden vedle druhého stejní.
  • V této době jsou policisté a slušní lidé na jedné straně barikády.Takže konec vlády lumpů,po třiadvaceti létech,v této zemi,dojíždí na konečnou.
  • Pan Láska to dnes řekl naprosto jasně a bez servítků. Blažek může tak akorát zajistit soudcům papír a tužky pro jejich práci. Kontrolovat ze zákona oprávněnost úkonů v trestním řízení mu ani Němcové nepřísluší. Pokud by policie sebrala Janouška a Ritiga jako první, oni by to stačili zabrzdit a ukočírovat do ztracena. Jenže to dopadlo opačně a tak prvních pět dnů koukali a z hrůzou nevěděli co dělat. Doufám, že Zeman bude pro úřednickou vládu už jen z důvodu pokračování objektivního šetření policie.
    • Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Vážení nemáte špatné informace? Všichni hovoříte o tom Kalouskovi, co je zdejším ministrem financí? Myslíte toho, co byl v Mitasu technologem, náměstkem ministra obrany, dobrým křesťanem a dle všeho z informací z posledních dnů také skvělý znalec práva. Ten, který pracuje i dva dny v kuse a pak je lehce indisponován? Vedete polemiku o člověku, který demokraticky umravňuje fackováním? To je prakticky bůh na zemi a vy o něm takhle. Jste nedobří, vždyť díky politice přišel i o veškerý majetek a dokonce se mu zabili věřitelé. Mirda je poklad..... a propos neukradl ho už někdo???
    • Z takových křesťanů papež František asi moc radosti nemá,farizej,pokrytec,hrající si na boha na zemi (pardon v Česku). *11*
    • No ještě aby ho někdo ukradl. To by byla katastrofa ale nebyla by to škoda!!!
    • Zatím neukradl, ale doufám, že jeho ochranka je ve střehu, protože by nám mohl být odcizený *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit