Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že to shození vlády nemá Kalousek v plánu. Vládu by nesestavil a knížecí popularita upadá. Pokusí se ji jistě vzkřísit, ale ani lékaři už nevzkřísí mrtvého několik hodin. A jinou osobnost nemá. Slepenec s KDU, bez ODS se Zelenými ( kdoví jestli) mu většinu dá jen sotva a pokud i to, pak bude zajatcem Bělobrádka. A když od KDU odešel, tak na takovou potupu Kalousek nepřistoupí. Takže předčasné volby by mu vládu nepřinesly, zato by posílily významně komunisty. Pochybuji, že by si přál zrovna tohle.
  • Proč by se o něm psalo, o kom se mluví ten žije.......kalouskovci v čele s tím lumpem jsou polticky mrtví, už měli dávno viset. 95 procent lidí ví proč, ví jak, ví nač..atd.
  • O to zřejmě současným vládním zlodějům jde a snaží se hospodářství totálně zničit. Příští vláda, která nastoupí bude muset nastolit tvrdá opatření k oživení ekonomiky a za to bude později velmi nepopulární. Před následnými volbami možná zase vyleze Kalousek s Nečasem se zázračným receptem na obnovu země, budou pomlouvat vládu, slibovat snižovaní daní, ukazovat síťovky a lidé jim zase uvěří.
  • Máte pravdu pane Humle, naše republika je jako vyžraný zub. Příští vládě nezávidím, nezbylo tady nic.
  • souhlasím. Ale proč "vědecká rada" nestuduje taky Franc Josefa, vždyť Rakousko Uhersko nás uzurpovalo 300 roků. Proč tito vědátoři nestudují, proč církev upalovala a kradla majetky zavražděných. Proč vědátoři nestudují, proč vláda ukradla lidem miliardy a dala je církvi. Vždyť to je zločin bijící na nebeskou bránu!
  • Asi si reportér spletl titulek ke článku, nebo neumím číst.O Kalouskovi ani slovo, proč, jak, nač, atd.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit