Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi si reportér spletl titulek ke článku, nebo neumím číst.O Kalouskovi ani slovo, proč, jak, nač, atd.....
    • Proč by se o něm psalo, o kom se mluví ten žije.......kalouskovci v čele s tím lumpem jsou polticky mrtví, už měli dávno viset. 95 procent lidí ví proč, ví jak, ví nač..atd.
    • souhlasím. Ale proč "vědecká rada" nestuduje taky Franc Josefa, vždyť Rakousko Uhersko nás uzurpovalo 300 roků. Proč tito vědátoři nestudují, proč církev upalovala a kradla majetky zavražděných. Proč vědátoři nestudují, proč vláda ukradla lidem miliardy a dala je církvi. Vždyť to je zločin bijící na nebeskou bránu!
  • Máte pravdu pane Humle, naše republika je jako vyžraný zub. Příští vládě nezávidím, nezbylo tady nic.
    • O to zřejmě současným vládním zlodějům jde a snaží se hospodářství totálně zničit. Příští vláda, která nastoupí bude muset nastolit tvrdá opatření k oživení ekonomiky a za to bude později velmi nepopulární. Před následnými volbami možná zase vyleze Kalousek s Nečasem se zázračným receptem na obnovu země, budou pomlouvat vládu, slibovat snižovaní daní, ukazovat síťovky a lidé jim zase uvěří.
  • Myslím, že to shození vlády nemá Kalousek v plánu. Vládu by nesestavil a knížecí popularita upadá. Pokusí se ji jistě vzkřísit, ale ani lékaři už nevzkřísí mrtvého několik hodin. A jinou osobnost nemá. Slepenec s KDU, bez ODS se Zelenými ( kdoví jestli) mu většinu dá jen sotva a pokud i to, pak bude zajatcem Bělobrádka. A když od KDU odešel, tak na takovou potupu Kalousek nepřistoupí. Takže předčasné volby by mu vládu nepřinesly, zato by posílily významně komunisty. Pochybuji, že by si přál zrovna tohle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit