Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezlobte se na Tečku, on měl těžký život. Už v útlém dětství ho začal zneužívat vlastní otec, pak se přidal ještě strýc, teď dostává elektrošky a navíc mu primář zakázal chodit na internet, ale Tečka zákaz porušuje. Bez Tečky by ale na diskuzích nebyla sranda.
  • Kárl von Sajrajt z Bilderbergu je leklá ryba a tak i jeho Topka smrdí od hlavy. Je třeba je dát do kafilérky. Všechny. Včera bylo pozdě.
    • Advokát a exkandidát na prezidenta Miroslav Kříženecký označuje důvěru intelektuálů v Karla Schwarzenberga za atavismus českého lokajství. Pan režisér Menzel by se tuto větu měl naučit nazpaměť. Časem by mu mohlo dojít, o kom to je. Když dnes on rozkládá své úvahy o českém lokajství, to jakoby vykládal vtipy o neukojených záletných manželkách.
  • Až vychcípají všichni komunističtí teroristi, nebude na světě válek, ani hladu!
    • Ty chcípneš dřív , neboj...
    • Tečko, co ty tady děláš. Vždyť máš být na klecovém lůžku za to že jsi pokousal ošetřovatele.
      • Pišto, já jsem Tečka a po delší době jsem se sem opět podíval a ejhle, Pišta vidí všude samé tečky. *1* Ale to co napsal Honza, k tomu se připojuji. *2* *1*
        • Co napsal Honza to jsi napsal ty. Myslíš si ty blbe že tady nikdo nepozná tvoje blitky.
    • Honza: *1* Ty se pleteš. To až se přestanou rodit poškozený lidičky, jako jsi ty.Ty jsi přírodní úkaz. Člověk bez mozku *1*
      • Nepomohla ani transplantace mozku, jen mu ho do té jeho kebulky dali, tak se opět scvrknul na špendlíkovou hlavičku. Marná práce.
      • Komunisti se rodí těm z Perlovky? No to se už nedivím že mají vrozený deficit rozumu. *1*
  • Já jsem blb Tečka! Kozomrd!
  • Šéf KSČ by potřeboval kopanec doopravdy a nejen v náznacích
    • Ty taky !!!
    • Vlku běž si vyměnit plenky.
  • Nezlobte se na Tečku, on měl těžký život. Už v útlém dětství ho začal zneužívat vlastní otec, pak se přidal ještě strýc, pokousal ošetřovatele, teď dostává elektrošky, a navíc mu primář zakázal chodit na internet, ale Tečka zákaz porušuje. Bez Tečky by ale na diskuzích nebyla sranda.
  • Chcíplej komunista, dobrej komunista!
  • Kontrolní otázka:
    Co by dělali komunisti po 3.světové válce? Nevíte šmejdi?
    Rozpadli by se na radioaktivkní prach a škodili by dál.
  • Jste snad odpadem bulváru?
    Že se nestydíte.Ale to zřejmě neumíte.Žumpa už se nemá za co stydět.
  • Ještě budeme s úctou vzpomínat na pana Kalouska, soudruzi komunisti!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit