Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechci se tady dotknout poctivých živnostníků, ale zajímalo by mne, který z nich nepoložíl tuto otázku !!! Chcete to s papírem nebo bez ????
    Když se podívám kolem sebe málo kdo z nich nasype státu na daních tolik co já *16* *16* *16* Ještě si dokáže spoustu věcí pro svou potřebu odepsat.
    Prostě tento prohnilý stát má občany rozškatulkované a dobře nám tak. Máme co jsme chtěli ..............BOHUŽEL
  • Pan Kalousek vychází z toho,že přibývá vražd a přepadávání důchodců,,protože jedině jim se dá jednoduše něco ukrást ! Tak se holt přidal.!
    • ... bylo by nejlépe, aby každý pod svůj příspěvek napsal, pokud tak učinil:
      Neomlouvám se, cinkal jsem klíči, jsem vinen!

      Necinkal jsem klíči, mám to za pár, tak na to (_!_)
  • V roce 1999 jsem za svůj důchod 8100,-Kč koupil 540 másel za 15,-Kč.Letos vroce 2012 bych na zakoupení 540 másel potřeboval důchod 18900,-Kč.Toto je jen ukázka toho jak nás důchodce bere státní správa na hůl.
    • Výborný příklad. Ještě by stálo jen tak natˇuknout kolik km se dalo ujet v témže roce třeba za 500 KČ a dnes. Je to prostě hrůza *16* *16* *16*
  • Zvednu daně, snížím příjem a vyberu hov.. Pan Kalousek je mag..., to že se mu nedaří vybírat daně, tak to bude asi tím, že lidé ztratili úplně důvěru, neutrácí, kupují jen to nejdůležitější. Chtělo by to asi změnu, v době krize se daně nezvyšují.
  • Není to málo Kalousku?

    Pokud by stát vybíral DPH ve výši 30% nebo 50% jistě by nashromáždil na hromadu daleko více peněz. Ty by se pak daly rozkrást. Jistě by z nejlepšího ministra financí by byl ještě lepší. Kmotři a stranické sekretariáty by ho za to určitě pochválili.
    Důchodci budou potrestáni za to, že ještě žijí a ministerští úředníci budou jistě pracovat pilněji než letos , aby mohli dostat ještě vyšší odměny, letos mnohé přesahovaly roční příjem většiny národa.
    Lidé už jsou zvyklí na to že vláda tu není pro lidi ale pro peníze a že stát přestává plnit své základní funkce sociální, bezpečnostní, obrané a další. Jediné co funguje je vydřít stále více peněz od relativně chudých a jejich transfer k hodně bohatým.
    Naštěstí má tento národ vynikající tradici ve vyhazování z oken a namáčení ve Vltavě, zatím je voda ještě studená.

    PS zaplatil jste za svou rodinu složenky které nějaký Kalousek všem rozeslal před posledními volbami?
    • Tak po pravdě proti vašemu příspěvku nemám nic a v podstatě si jenom myslím poněkud něco jiného. Totiž to, že ať Kalousek zmrazí důchody, či zvýší DPH třeba na 50%, nebo zvedne spotřební daně, poplatky za všechno vč. nemocnic a léků, tak nenashromáždí více peněz, než dnes, ani náhodou. Z jednoduchého důvodu. Mezi lidmi totiž není a nebude více peněz, než dnes a ubohá menšina boháčů to fyzicky ani nemůže spotřebovat. Jediné, co se mu může podařit, je, že dostane občany do dluhových pastí, z nichž si jen nahamouní exekutoři. Ale desetitisíce lidí pod mosty atp. už budou znamenat revoluci natvrdo. Kalousek nerozumí ekonomice a neví. co je míra výběru a objem výběru, asi si myslí, že mezi nimi existuje přímá úměra. To je pravda pouze za předpokladu, že příjmy obyvatelstva porostou !!! Jestliže ale obyvatelstvu ty příjmy omezí, tak se vše mění na úměru nepřímou a objem výběru poletí dolů !. Vydělají jen vietnamští trhovci, dále černý trh, co neplatí daně a pašeráci, to je vše. Ale stát padne na kolena. Jediné, co jej může zachránit, je totální blokace zbytečných státních investic mafiánům za nepotřebné zakázky. Příklad viz sociální karty a důchodoky atd. od Drábka, či stavba tunelu Blanka, zprasených dálnic Ostrava atp. jenomže mu za to hrozí od mafie nejspíš atentát, tak se bojí a jde raději proti národu systémem: "Po mne potopa" !!! Myslím, že jsem již někde četl, že ty položky mafiánům z rozpočtu činí ročně asi tak mezi 300 až 500 miliardy. Nu a to je více, než Kalouskovi chybí...
  • Volte Dobrovolné hasiče, u nás na vesnici mají na Rathausu 80 %. *2* *2* *2*
  • At si pan Kalousek s celou vládou s poslanci a senátory sníží platy a výdaje. v ceské politice už za ty leta nahrabali dost.
  • To zůstává rozum stát co ten de..nt v křesle ministra financí předvádí. Stále jen zdražovat a ožebračovat lidi. To že politici kradou za bílého dne a nikdo jim nakradené miliony nesebere, to že miliardy leží ve švýcarech a nikdo je nechce, to že se na ministerstvech rozdávají statísícové odměny, to vše mu nevadí. Je to všechno jedna sebranka, kterou patří postavit ke zdi.
  • Chemický Ali, patří do blázince a slaboch vedený blondýnou za mříže. Odsoudit a zabavit nakradený majetek.
  • No nic proti tomu, ale že by ti naši vládní přišli s nějakou rozumnou věcí než zdražovat jsem nezaregistroval. A což takle snížit počet státních úředníků tet je na to doba v justici to vře tak začít zeštihlovat. A co malé obce Vám se to zdá levné na každé malé díře zastupitelstvo účetní, počítače a živí další krásky na krajích, kteří jejich vyplozené výkazy kontrolují a mohl bych pokračovat. Jenže tyto krásky jsou naprosto nezaměstatitelní opisovaček, tabulkovaček, přepisovaček napsané je až moc. 30 % redukce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit