Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alex.sedlacek
    Vážení občané, prosím Vás udělejte vše, aby byl zproštěn trestu. Vzniká precedens, podle kterého budou trestáni další lidé, kteří udělají něco podobného. Zlodějská mafie, která nám vládne jen opět posiluje. Plně souhlasím, že zaplacení pokuty je úměrný a dostatečný trest. Věznice by měly obývat pánové typu Janoušek, Bém, Topolánek, Jančík plus celá chobotnice mafie. Konečně si všichni uvědomte, kde skutečně žijete. Je to opravdový hnus!!!
    Vás pane V.Klausi vyzývám k udělení pardonu Romanu Smetanovi, je to naprosto nutné a bude to alespoň jedna věc, kterou uděláte správně.
    Alexandr Sedláček
    • Klaus na to reagovat nebude,ovšem rozhodně by měli už zareagovat všichni normální občané,a ne jen na tuto kauzu.
  • A proč dostal dva tresty , pokutu a ještě 100 hodin veřejných prací ?!!!
    Pokutu za "poškození" plakátů zaplatil , tak proč! nějaký další trest - ten je za co ? patrně za zesměšnění těch co byli na plakátech - opravdu DEMO demokracie !
    Já bych nenastoupil taky !!!
  • tenhle fašisticko zlodejskej stat zavira lidi jako v 50 letech.za zlodejny se politikum nic nestane ale langrova je kr-va nebeska a kdyby blbost letala tak se ta kr.va vznaši.....
  • Odsouzen za kreslenou pravdu. Soudkyně by měla přijít o funkci a to ihned.
    • Neříkáte pravdu. Nebyl odsouzen za kreslenou pravdu, ale za vandalizmus. Zničil plakáty, které měly nějakou hodnotu, vyjádřenou penězi. Navíc bojkotoval všechny mírnější formy trestu, které za to dostal (pokuta, veřejně prospěšné práce atd.). Tak co jiného s takovým člověkem, než využít posledního možného druhu trestu, který zbyl? Dělat machra, to dokáže každý, ale pak by se měl taky dokázat postavit čelem k následkům svých činů.
      • A plakáty měly zaplacený nájem za zabrané místo na veřejném prostranství a byli schváleny dopravním odborem?
      • Plakáty jsme zaplatili my všichni ze svých daní. ODS nám nedala žádnou protihodnotu, snad jen "krev, pot a slzy" (rozuměj rozkradený stát, ožebračené obyvatelstvo a úzkou skupinu zbohatlíků).
        Měl by od ODS naopak žádat peníze, neboť přikreslením tykadel přitáhl pozornost k oněm odporným držkám na plakátech, byla to svým způsobem reklama.
        Co je společensky nebezpečnější, malovat tykadla nebo měnit skla na semaforech? "Umělec" týc nebo hons nebo jak se vlastně jmenuje dostal 30 dní. Člověk, který upozornil na dvojí tvář politiků dostal 100 dní.
  • Je to jasný střet zájmů. Manželka trefené husy v roli soudkyně. Kdo to povolil?
  • Zajímavé srovnání práce justice a policie v kauze Janoušek a Smetana.
  • Tak už to víme jistě.Demokracie skončila.Nastává demokratická totalita.Sbohem svobodo...
  • Je pravda, že politici a jejich zaměstnavatelé, lobbisté a mafiáni, kradou a lžou? Obecně u nás rozhodně ANO a jako takové je podle mne na místě je zesměšňovat a demaskovat. Za tento čin vyjádření občanského postoje, vyjadřující to, co si myslí většina lidí, ale bojí se to nějak projevit, nesmí být p. Smetana trestán ani pokutou nebo ponížením ve formě veřejných prací, jinak je to skutečně trest za svobodné vyjádření názoru a tedy politicky motivovaný. Jestli to snad "právně" není v pořádku, pak máme špatné zákony. Jsou-li špatné, tj. proti svobodnému vyjádření občanského postoje, pak by měly být změněny. V daném společenksém kontextu, neobstojí podle mě argument, že by se tak pak mohl chovat každý. Bylo by to totiž zcela na místě! Čin p. Smetany je symptomem doby, léčit je třeba příčiny. Jenže to bychom nesměli mít ve vládnoucí elitě mafii, které jde o to, abychom jako ovce jen v mozcích přežvykovali to, co nám hodí ve svých koupených médiích. Že neodmítl soudkyni Langrovou je dobře, tím jen více demaskoval, co je to za hajzly.
  • Jsou to gauneři, tuneláři, zloději a samice od prasátek , kteří o nás rozhodují ... jenom si říkají demokraté.
    PRYČ s PSEUDOKRACIÍ a šmejdem, který ho řídí !!!
    Obdivuji ISLAND a jeho obyvatele.
    • Island je založen na principech germánské společenské vzájemnosti a spoluodpovědnosti, díky tomu mohli Germáni porazit i Caesara (doporučuji Caesarovy Zápisky o válce Galské, tam je dobře a přímým pouzorovatelem popsáno, jak to fungovalo) a Vikingové později podnikat úspěšně nájezdy po celém tehdejším světě. Možná je to idealizovaný pohled, ale v něčem jsou rozhodně napřed a proto se dokáží od těch, co systém zneužívají (lidově sviní) průběžně čistit. Podle mě je tím faktorem právě ta vzájemnost, emoční pocit pospolitosti a jisté rovnostářství, stačí se podívat na výzkumy (Geert Hofsteade) kulturní odlišnosti u různých národů a dát si dvě a dvě dohromady. Tady se máme co učit, poslední lekce v 89 nedopadla sice moc dobře, ale můžeme navazovat na husitství, národní obrození atp.
  • Soudci a přísedící jsou považováni za podjaté a budou vyloučeni z projednávání
    a rozhodnutí věci i bez ohledu námitku podjatosti podanou účastníkem, jestliže se zřetelem na jejich poměr k věci, k účastníkům nebo k jejich zástupcům je tu důvod pochybovat o jejich nepodjatosti. U soudu vyššího stupně jsou vyloučeni i soudci, kteří projednávali nebo rozhodovali věc u soudu nižšího stupně, a naopak. Z projednávání a rozhodnutí žaloby pro zmatečnost jsou vyloučeni také soudci, kteří žalobou napadené rozhodnutí vydali nebo věc projednávali. - ergo kladívko: Ctíme u nás vůbec ještě zásady práva?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit