-
práce žádná samé mudrování o hov.u a cestování.Tato chátra z malostranské někdejší konírny si oblíbila cestování. A tak si hnoji vesele cestují za naše peníze po světě. Práce? Tady mezi touto smečkou sprosté slovo!
-
Pavel Jégl konečně napsal něco, co je mi blízké. Nelze, než s ním souhlasit. Bohužel to lidové, že "kapříci si svůj rybník nevypustí" je až moc pravdivý. I když byly větší strany, spíše levicové, které chtěly Senát rozpustit, dnes jej mají za odkladiště nepohodlných poslanců a politiků - viz Škromach a další. Je škoda, že argumenty obhájců Senátu a následně ukázka, jak to doopravdy tam vypadá, jak chudáci senátoři "padají únavou na hubu" měl být vyvěšen jako předvolební plakát. Jistě by u voleb senátorů bylo méně voličů. Snad se jednou dočkáme toho, že se najde politická vůle i síla, která přání většiny národa, a měla by i ministra financí, splní a Senát se jednou stane černou historii Česka.
-
hurá je po volbách Top 9 a KDu jsou v undě
-
ZRUŠIT SENÁT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *12* *12* *12*
-
-
V senátu, tj. v horní komoře parlamentu jsou lidé, které jsme si svobodně zvolili. Kohopak jsi volil? A šel jsi vůbec volit při senátních volbách??????? *3* *3* *3*
-
-
když ti dám demokraticky a svobodně vybrat, jestli chceš oběsit. utopit nebo podříznout, co si svobodně a demokraticky vybereš osle? *3*
-
-
-
Na to ze je z tiscali je to velmi dobry clanek-ovsem s chybnym zaverem. Senatori jsou zbytecni paraziti a drtiva vetsina obyvatel senat nechce. Toto je demokracie v praxi - vol koho chces, nech si naslibovat hory a doly a po volbach drz hubu a krok. Kdyby lidi volili politiky, kteri by prosadili zruseni senatu a jako prebendu pri odchodu poradny kopanec do zadku, tak by se vec vyresila. Lidi jsou ovsem hloupi a politici vycurani-vedi, ze mohou stale dokola lidi obelhavat a podvadet a lidi je i presto budou stale dokola volit.
-
jediné co mě těší,že až tyto kreatůry zdechnou,a doufám,že to bude brzy,všechen ten nakradený majetek si do hrobu nevezmou
-
-
... jsi primitiv :)))
-
-
primitiv *3*
-
-
... děti neřeším :)))
-
-
že jsi v pubertě. Takžes to potvrdil..... *3*
-
-
-
-
-
ááá zas nám tady dorazila elita z chlíva. Píchač vlastní matky a prasič stránek.
-
-
... cha cha cha, tvá ubohost nikoho nezajímá a mě vysloveně nudí, bezpohlavní moulo :)))
-
-
... je zde dokonalá koncentrace největších primitivů, jen tak dál, póvle :)))
-
-
Ty jsi opravdu dobytek nejhoršího zrna, fuj styď se pitomče.
-
-
... pouze nasírám primitivy, děkuji moc, že ses chytil, zdegenerovaný d*mente :)))
-
-
Ty jsi tady největší prase a koukáš na svět z hrbu Simona, dobytku jeden.
-
chacha hihi to se povedlo.Přece obyčejné prase z chlíva neumí krom vylizování nějaké Simonky a píchání vlastní matky nic. Tak zalez!
-
-
... jsi tak neskutečně primitivní, že ti nikdy nedojde, že žádnou Simonku neznám :)))
... a tvé pindy o mé matce se mnou nedělají absolutně nic, píšeš o své matce štětce -
-
ale ale kdo tady machruje jak Simonku vylizuje do sucha? Fuj ty budeš prasák. Kvalitně páchnoucí!
-
-
... deb*le, za větou nechává mezeru každý pětiletý Vietnamec, jsi neškodná troska :)))
-
-
-
Dobytek je o par stupinku vyse nez je on, ten se na uroven dobytka nikdy nedohrabe.
-
-
... máš ubohou slovní zásobu, mákni už konečně na sobě, ty bezmocný hlupáčku :)))
-
-
-
-
Ano jsem kolaborantská svíině, dělám to proto, že moje mamička i tatiček byli vysocí funkcionáři v KSČ a já su americká demokratka. Též jsem se naučila udávat, byla jsem v uličním výboru a pak jsem se obrátila na západ, byla jsem též v padesátých létech na školení u Američanů a tam jsem se naučila též lesbickou lásku, ať žije západ.
-
-
no on si to myslí celý svět ,tak že to je pravda *3*
-
-
Plate do PI.E!!!