Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavně v tom, že se dostanou k moci černoprdelníci a sz a jsme v pr... totálně. z toho vylezou pohrobci kalouska a spol a hlavně švejk na to naletí *9*
  • Před 20 lety se bolševici prostřednictvím prognostického ůstavu se rozparcelovali na modré, oranžové, černoprdelníky.
    V podstatě to jsou všechno bývalí komunistě jen rozkouskováni a přebarvení. Co se změnilo, nic, tedy k lepšímu. Pořád stejně malé platy oproti západu, 3x až 5x, pořád drahota v obchodech. Pořád atmosféra strachu, exekutoři, navíc nedůvěra k důchodovému systému, nejistota v životě a bytí !! Žádná změna systému !!!

    Vrchnost v systému otrokářském, feudálním, komunistickém a dnešním,, pořád to samé. Korupce, zlodějna na státní úrovni, zbídačování a okrádání obyvatelstva prostřednictvím daní. Neúcta člověka k člověku. Lidské zrůdy. Vrchnost a spodina. Drad a podhradí. Moc a bezmoc.

    Systém zbídačování mocnýcnými, tech nemocných. A je úplně jedno jak se tomu systému říká.
    • Nežide, dovolím si Tě opravit: bolševici prostřednictvím prognostického ústavu zjistili, že komunismus chcípl a proto část navlékla modré a oranžové převleky, začali o sobě prohlašovat, že jsou a vždycky byli demokrati a hráli si na "opozici". Ti ostatní, na které převleky nezbyly, ti profláknutí lumpové a nesvéprávní pitomečkové věřící v komunismus, ti si k názvu KSČ přidal "m" (mizerové? mrchožrouti? mumie?...) a překabátili se na KSČ(m). Takže bych řekl, že se bolševici rozparcelovali na modré, oranžové, rudoprdelníky.

      K lepšímu se změnilo hodně: získali jsme SVOBODU, která patří k nejvyšším hodnotám. Exekutoři? Nesmím si brát bezhlavě půjčky a musím platit poplatky. Nemohu chtít všechno co uvidím, musím si na to nejdřív vydělat a ušetřit.

      Malé platy oproti západu, drahota v obchodech? Na tom západě lidé půl století pilně pracovali, šetřili a budovali svůj domov a svoji zem. My jsme celé půlstoletí "budovali socialismus". Takže máme každý to co jsme si vybudovali.

      Neúcta člověka k člověku. Lidské zrůdy. Vrchnost a spodina? Ano, to jsou výsledky půl století vtloukání do hlav tzv. socialistické "morálky", ve skutečnosti způsobů divokých východostepních nájezdníků. Morálka, slušnost, čest, úcta k člověku byla považována za "buržoasní přežitky". A to si myslíš, že morálku a úctu k sobě navzájem nám někdo "dá"? Musíme začít každý sám u sebe. A další generace se postupně vrátí k tradičním hodnotám jako je morálka, čest, úcta k člověku, úcta ke vzdělání. Tato generace je zkažená.
      • Vážený Petře. Nevím kolik je Vám let, ale z textu Vašeho hodnocení lze vydedukovat, že to nemáte z vlastní hlavy a životních zkušeností. Taky nepíšete co jste ve svém životě za posledních cca 20 let v tzv. svobodě a demokracii dokázal.Tatogenerace je zkažená. Máte pravdu Za posledních 20 let vyrostla nová generace, která nemá nic společného ani s Prognostickým ústavem či reálným socialismem v Československu. Před 20 lety jsem procestoval téměř celou Evropu. Chodil jsem s otevřenýma očima, porovnával, hodnotil a nešetřil diety pro TUZEX. Setkával jsem se s obyčejnými lidmi chdícími denně do práce, podnikateli i státními úředníky zejména na místní i okresní úrovni. Tak jako tady i tam a tehdy bylo vše podřízeno penězům. Kdo neměl peníze na bydlení, spal pod mostem nebo na chodníku u pařížské opery přikrytý kartonem
        Chci Vám říct jenom jedno. Každý má tolik demokracie a svobody kolik má výši peněz, zaměstnanec podle platu, podnikatel podle výši zisku a důchodce podle výši důchodu. Na toto konstatování nikdy nezapomeňte. Nějaké hry na programy politických stran a volby je dávno pryč. Pokud sledujete vývoj v USA akci "Okupujte WALL STREED" a vdalších zemích světa možná pochopíte o co začíná lidem celého světa jít, a to o sociální spravedlnost a k tom odpovídající rozdělování výsledků práce. Na pořad dne začíná prsakovat termín "světová revoluce". Bakala se již preventivně odstěhoval do Švýcarska.
        • Souhlasím, moc dobře napsáno. Akorát na Petra je zbytečné to psát. Je to cikán z Plzně, Pišta Žiga, nic nedělá, žije z dávek a nikdy nic nedělal. Má jako jeden z mála z této komunity maturitu, tak alespoň zná pravopis. Schovává se pod nick Petr, aby se nepoznal jeho etnický původ. Já nejsem rasista, a mnoho bílých lidí také ne, jenom se neztotožňují s romským způsobem života a tak se jim raději vyhnou a nechtějí je zaměstnávat. Bohužel si za to mohou sami. Ale tady Pišta nic nepřijme, žádný argument, proto nadává hlavně na komunisty, protože ti by mu vzali dávky a zahnali jej dělat. A to je pro něj strašná hrůza - on a makat ??? Tak jej podle toho ber i jeho eventuální odpověď. Jinak se s ním hádat je zbytečné, pořád tu cituje ten zákon o protiprávnosti komunistického režimu, cituje tam kromě skutečných paragrafů také své výmysly, které ten zákon neobsahuje, a hlavně si tam vymýšlí, co z toho zákona vyplývá, aniž by si byl vědom, že právní výklad zákonů přísluší Ústavnímu soudu, což mu nevadí, aby si na ten Ústavní soud nehrál sám..Jinak diskutovat s ním je ztrátou času, on si bude stejně mlít jenom tu svou písničku.
    • Bohužel máte pravdu.Když jsem jezdil před r.1968 do Rakouska tak jsem platil za 1 schiling 25 hal.i s poplatkama bance.V roce 1989 jsem platil 1,25 Kčs vč.poplatku a dnes již tam nejedu,protože na to nemám.Mají euro a vzpomínjí na svou měnu.Do NSR jsem platil asi 4 Kčs za marku a dnes to samé a do krásné NDR 3,30Kčs vč.poplatků.Než se sem vrhl s.Komárek a jeho blbý slogan papouškovaný studenty,že koruna bude jak marka.Prognostický ústav byl pod dohledem ÚV KSČ,protože tam bylo pár poblouzněných komunistů i nekomunistů a když sledujete vývoj tak kam to dotáhly.Převážně to byly netáhla a o morálce raději pomlčet.Klaus znehodnotil Kčs a pák z většího státu udělal pidistát,ktewrý je každému pro smích.Slováci si již poradily a i v hokeji.Tak jsem si včera říkal,jaké by to bylo kdyby tam byl československý výběr.
      • A jeste pro doplneni-pri onom estebacko-chartistickym divadle v tehdejsim Ceskoslovensku bylo pres 10tisic multimilionaru,a je tedy jasne,ze nakym zpusobem museli legalizovat sve 'uspory'.
        Takze komunisti co nakradli pouzili na sve privatizace.No a diky jim je tento stat v takove P R D E L I !!!Pruzinsky byl a je jejich clovek,to nikdo nemuze vyvratit.O vedeni Charty'77 se rozepisovat nema cenu... *12*
    • Ano,toto je doopravdy pravda.
      Taky at si pisatele vsimnou-jakmile vznikne jakykoli jiny subjekt,tak je temer okamzite znicen!A v parlamentu jsou videt ty same ksichty,jak pred 20ti lety s minimalni obmenou!
  • Od doby vlády komunistů chybí hodnoty majetku v bilionech korun,Takže ukradených několik desítek milionů korun,je pořád nulou v chybějícím majetku státu.Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren,se pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Socdemáci můžou udělat jen jedno a to zásadní. To, co již udělali,že se distancují od takových lidí jako je Ráth a jeho středočeské a kladenské svity.O tomto bordelu určitě museli a ať nikdo z nich netvrdí, že nevěděli,borci z jejich krajského středočeského vedení minimálně jednat. Když tvrdí,padni komu padni,tak by aspoň zde to měli dokázat! S Ráthem i když si to samozřejmě po právu a nejen po právu ale i morálně přejí, že by poslanecký mandát měl složit,prostě nehnou.To je zcela jasný.Ale jestli opravdu chtějí,aby lidé za nimi šli,musí nyní "světu" dokázat ryzost svých názorů a postupů. Ne-li,je to opět jejich záhuba... Je každému soudnému člověku jasné,že nikdo nemůže vodit ty druhé za ručičky a když něco udělají špatně,hned jim nabacat. O tom to zde není. Takže dokažte národu,jaké máte slovo a jak dokážete spravedlivě a očividně jednat.
  • Zbavit se Ratha za každou cenu a zároveň zdiskreditovat levicové strany muselo být pro koalici a hlavně ODS, která jde ke dnu zásadní. Jediný Rath otevřeně poukazoval na zbídačování lidu a rozkrádání této země potentáty vládnoucích stran, říkal jim to adresně "do očí ". Proto stále může být i možnost, že vše bylo v zoufalství připraveno a vykonstruováno.
    • Já bych s tebou souhlasil, až na to, jestli Rath na nahrávkách říká Kotovi a Panasové vy jste na tom hůř než já, jestli to praskne , já má poslaneckou imunitu !!! Tak to snad za Ratha nikdo jiný neříkal, ne ??? Nebo, že by to bylo tak dokonale zakmuflované??? Je samozřejmě s podivem, že to přichází v době výrazně klesajícíh preferencí ODS a stoupajících ČSSD a KSČMa před krajskými volbami. To zajisté. Že měli Ratha plné zuby také souhlasím. Ale pořád mi něco říká, jestli jsme tu neměli Rathy dva. Jednoho toho čestného, který bojuje za pravdu a druhého, co se chce napakovat tak jako všichni ostatní. Nejsmujtnější na tom je, že za katrem skončil jenom ON , a celá řada ( Vondra, Drobil, Kalousek, Topolánek, Dalík, Řebíček, a další ) namísto toho, aby už zay mřížema seděli dříve než Rath, se mu nyní posmívají. Takový jsme Švejkostán !!!
    • Máte divnou logiku. Chudák Ráth otevřeně poukazoval na zbídačování lidu a proto kradl, až se mu z krabice a podlahy kouřilo? Nenechte se vysmát a co kousek zdravého rozumu a přemýšlet, než něco napíšu.
  • Což tak se podívat na Palase a jeho paláce? Už před minulými volbami se to s ním trochu naklánělo, ale pak ho všichni nechali být. Škoda. Když zvážíte, kde všude působil (třeba Lesy ČR), tak toho má za sebou určitě dost, aspoň na nějakou delší vazbičku...
    • Ano,ano.Pan Palas,myslím a mám pro to vážné důvody,že ho záměrně nechává předseda soc.dem. v klidu. Zcela určitě jedou v jednom velkém korytě.Pan Sobotka, je vůbec velký žvanil.
  • jak jsem již psal, verbež a zrádci všeho druhu
  • Má pravdu Jarek Klasů. Proč sdělovací prostředky nepředvedly podobnou hysterii jako teď i v případech Vondry, Řebíčka, Béma, Drobila, Julínka, Kocourka a dalších. Tam šlo o milardy, ale nějak to vyšumělo.
  • At si zajedou do za p. Haskem, tam urcite neco najdou. *11* *12* *16*
    • a né jenom tam,at se proklepne všechno.
      • pseudonácíčku *1* *2* *15*
      • Dokud se ten zlodějskej póvl bude držet vládních koryt, tak si tak leda můžeme klapat na hlavu je nám to prd platné !!!
        • To je bohužel pravda.
      • Také by se mělo proklepnout hospodaření jednotlivých ministrů.
      • ale to bude hroznej prů.....
  • Mají myslím pěkně staženou p*del ! *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit