Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já celkem špatně zvládám kofein, tak se teď snažím klasickou kávu také omezovat. Tu bez kofeinu jsem zkoušela párkrát a není to špatné. Problém ale je, že jak v tom není ten kofein, tak vás ta káva prostě tolik nenakopne. Co je v tomto mnohem lepší je například kratom.  S tím jsem teď začala experimentovat a funguje to dobře. 

  • A vlastně proč ne? Věřím tomu, že to může být dobré. Zkoušela jsem za svůj život už různé alternativy kávy a povětšinou mi chutnaly. Ne vždy sice byly chuťově srovnatelné s klasickou kávou, ale to nutně neznamená, že by chutnaly špatně. Co mě ale v poslední době hodně zaujalo byla káva bez kofeinu kterou jsem si zkusila koupit. Neměla jsem nijak velké očekávání, ale opravdu chutná úplně stejně jako klasická káva. To mě dost překvapilo.

  • No, tak to já bych si asi nikdy nic takového nedal... Já jsem moc spokojený s tím, že si prostě beru takové ty svoje kapsle z této stránky zde a mám vystaráno... Obecně podle mě je ten nejlepší vynález, ty kávové kapsle... Člověku hned opadá několik starostí a to je to nejdůležitější, dle mého.

  • I pan Tricatel si přeci potrpěl na dobré jídlo. Jen ho prostě nevyrávěl ;-)

  • mun.go

    Hmyz  je budoucnost ... a lidé to sami chtějí (nepochybně zmanipulovaní propagandou): „Na karamelovou zmrzlinu jsme dali larvy potemníka moučného a vznikl slaný karamel. Mezi lidmi o ni byl velký zájem. Chtěli tam larvy, aby jim tu zmrzlinu nikdo jiný nesnědl...“ 

    Proč hmyz? Hmyz je nejudržitelnějším zdrojem živočišných bílkovin. Díky vyváženému
    nutričnímu profilu a chovu, šetřícím zdroje, bude hrát zásadní roli ve
    výživě budoucnosti!

    V Izraeli zase vyrábějí umělé maso ... Izraelská společnost Future Meat otevřela závod na výrobu umělého masa

  • Za chvíli bude jedinou přirozenou (a k vůli uhlíkové neutralitě mocnými povolenou) potravinou hmyz, který mimochodem byl Bruselem nedávno schválen v EU jako potravina určena ke konzumaci lidmi. My dole podle bruselského panstva v již blízké budoucnosti budeme žrát červy nebo umělé laboratorně vyrobené anebo geneticky upravené blivajzy, ale panstvo zaručeně zůstane u pravých šťavnatých steaků.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit