Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za chvíli bude jedinou přirozenou (a k vůli uhlíkové neutralitě mocnými povolenou) potravinou hmyz, který mimochodem byl Bruselem nedávno schválen v EU jako potravina určena ke konzumaci lidmi. My dole podle bruselského panstva v již blízké budoucnosti budeme žrát červy nebo umělé laboratorně vyrobené anebo geneticky upravené blivajzy, ale panstvo zaručeně zůstane u pravých šťavnatých steaků.  

  • A vlastně proč ne? Věřím tomu, že to může být dobré. Zkoušela jsem za svůj život už různé alternativy kávy a povětšinou mi chutnaly. Ne vždy sice byly chuťově srovnatelné s klasickou kávou, ale to nutně neznamená, že by chutnaly špatně. Co mě ale v poslední době hodně zaujalo byla káva bez kofeinu kterou jsem si zkusila koupit. Neměla jsem nijak velké očekávání, ale opravdu chutná úplně stejně jako klasická káva. To mě dost překvapilo.

    • Já celkem špatně zvládám kofein, tak se teď snažím klasickou kávu také omezovat. Tu bez kofeinu jsem zkoušela párkrát a není to špatné. Problém ale je, že jak v tom není ten kofein, tak vás ta káva prostě tolik nenakopne. Co je v tomto mnohem lepší je například kratom.  S tím jsem teď začala experimentovat a funguje to dobře. 

  • No, tak to já bych si asi nikdy nic takového nedal... Já jsem moc spokojený s tím, že si prostě beru takové ty svoje kapsle z této stránky zde a mám vystaráno... Obecně podle mě je ten nejlepší vynález, ty kávové kapsle... Člověku hned opadá několik starostí a to je to nejdůležitější, dle mého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit