Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako za minulého režimu, ozvala se opozice
    Slovenský prezident Andrej Kiska se k novému personální složení kabinetu dosud nevyjádřil, ozvala se však opozice. „Chovají se jako komunisti v listopadu 1989. Ti také chtěli lidem zalepit oči výměnou figurek a nechtěli pochopit, že lidé chtějí, aby skočili všichni. Vyměnit několik ministrů za jiné kamarády není rekonstrukce vlády, ale parodie,“ reagoval předseda opoziční strany Obyčejní lidé a nezávislé osobnosti Igor Matovič.
  • Místopředseda nejsilnější slovenské strany Smer-SD Peter Pellegrini, který je pověřený sestavením nové vlády, má už seznam kandidátů na ministerské posty, které představí prezidentovi Andreji Kiskovi. Po pondělním zasedání předsednictva Směru to oznámil šéf strany a bývalý premiér Robert Fico. Ministrem vnitra má být Jozef Ráž, syn zpěváka Jožo Ráže ze skupiny Elán.
  • Schwarzenberg si sušil zaneřáděnÿ trenýrky od Kalouska,vajíčko má jedno,kazdy správný kníže z Bildebergu jest jednokulák,prsa vytahaný z Oktoberfestu a boty? Na sloní nohy se nešijí.
  • No prece ten, ktery hleda popelnicek a kteremu pes shrnuje koberec... :-)
  • Asi zde nikdo nepochopil, že chapadla mafiánské mafie jsou v Praze po dlouhá léta. Jejich finance vysáté z EU do investic v nemovitostech jsou markantní zejména v Praze v Karlíně, Nuslích, Vršovicích, Holešovicích a dnes možné už po celé Praze. Realitní kanceláře, jak si říkají na výpisech v obchodních rejstřících, vlastní 80-90% nemovitostí v těchto lokalitách. Po záplavách v Praze před 18 lety, za dotace z EU se provedle rekonstrukce a za dotace si Italové koupili zrekonstruované domy resp. celé části Prahy. Nikdo tomu nebránil a někdo z toho profitoval, ale prodalo se nevratně část hlavního města.
  • vanhorne
    "kdy kavárna tady vytlačuje slušné lidi"
    Aby se ta kavarna nahodou nerozjela a neudelala diru do Hradu. Kde je ta zahadna kavarna a kdo jsou ti tajemni hoste, kteri ji navstevuji a nad kulecnikem kuji pikle proti slusnym lidem?
    To ta hradni knajpa ta je diky svemu hospodskemu znama po celem svete. Tu najdou i slepi navstevnici Prahy podle kravalu, kdyz si hospodsky lizne a zacne hulakat ty sve zvlastni bonmoty. Treba o tom ze, je hodne novinaru a meli by se likvidovat. O nejake patologicke sedline lidske spolecnosti, dovede i vyhrozovat smrti, kdyz se mu nejaky kameraman priplete do cesty.
    Take dovede vytahnout z hrobu davno mrtve muze aby na ne plivnul proto, ze byli asi vetsi nez on? Pro tu tvoji rodinu, ktera byla vzdycky tak vlastenecka, ze jste vsichni slouzili kazdemu regime svedci, ze se pribuzenstvo vyznalo v tlacenici a odkud to fouka.Pro vas takovy clovek je asi zvlast okouzlujici, every inch the gentleman?
  • vanhorne
    "nebyl to ani Zeman, ani Babiš"
    Chlubit se cizim perim, neni prece trestny cin a i kdyby byl, tem uz prosly jine krivacke kousky.
  • ... V Pezinku sa zrazil vlak s lokomotívou, hlásia18 zranených ...
    https://www.bratislavskenoviny.sk/doprava/48754-v-pezinku-sa-zrazil-vlak-s-lokomotivou-najmenej-15-zranenych
    Za to určitě může Fico (Smer) a ministr dopravy Arpád Érseg (Most-Híd).
    Chceme předčasné volby na Slovensku!
  • To je zase pravda. Fico mi vadí, že se mu zajedla moc. Jen nechápu, že není schopen se s tím vyrovnat a bydlet někde jinde, aby si nekazil jméno. A ten Kiska - to je na můj vkus šmejd největší. Fico zneužil postavení, ale snaží se dělat politiku pro širokou masu lidí a pro Slovensko. Včetně boje proti imigrantům a proti cizáckým vlivům. Kdežto Kiska je šmejd a ještě bojuje za cizí zájmy, za prosazení vlivu NATO a EU a zákeřných amerických neziskovek na Slovensku. Takže pro mne bude Kiska největší skunk.
  • mellys
    ale inspirací pro Česko by mělo být Turecko...tam se s těma soudcema , prokurátorama, exekutorama, advokátama , policajtama a s dalším xindlem Erdoganík nemazal, hned jich dal přes 10tisíc do lochu a tady už včera bylo pozdě, jenže se pořád čeká na ...hokejisty a Ledeckou...ti už to ale nespraví...
  • Opravdu si myslíš , že někdo touží sedět u jednoho stolu např. s členy tzv. skupiny 100 hov., kteří dávají sousedům do pošt. schránky výkaly??? Tak to máš opravdu dobé kamarády. *13*
  • Ani podepsta se neumíš, ale drzosti máš na rozdávání.Nech si ty hloupé bláboly. *8*
  • Vy jste chytrej pane vachmaister??? Vás je škoda.
  • a putykáři maj dnes pracovní sobotu v zakořených poblitých putykách a připíjej na zdraví vrchního putykáře na hradě. Však to potřebuje, ty jeho nemocné nohy mu dávaj zabrat.
  • Tam se jeď podívat ty,abys tady nepsal voloviny.Moje rodina proti fašizmu bojovala a ty je tady velebíš..Jinak tato tvoje společnost ze mě toho rasistu udělala,protože jsem dal na kecy této společnosti.Jestli se ti tady dobře žije tak asi k nim patříš na rozdíl ode mne.
  • trenýrky,vajíčka,viroza,prsa,ztracené boty atd-kdo to je?
  • josef.servit.9
    Kavárnici mají dnes pracovní sobotu na Václaváku?
  • Je čím dál tím jasnější, že Italové nemají s popravou slovenského novináře a jeho snoubenky mnoho společného. Evidentně to provedl někdo z Ficova okolí, aby zakryl stopy, má to rukopis nepříliš inteligentní policejní mlátičky - přeraženy nos snoubenky čili taková správná estébácká facka, to jim jde moc dobře. Ondráček by mohl vyprávět, jak mlátil a kopal do studentů a co s nimi pak vyváděli na Gestapu - Pardón služebně SNB.
  • Jestli se ti tady těžko žije, Rusko je obrovské a v KLDR, z tebe taky budou mít radost. vem si sebou ty svoje nenapravitelné fašisty a komunisty, co sedí v Parlamentu.
    Stop fašistům rasistům a komunistům - vrahům a zlodějům, kteří nelitují zločinů, které spáchali.
  • Ta stejná skupina lidí, která se nechala napálit prodavači hrnců za 70 000,-Kč a zázračnými plastovými struhadly za 10 000,- jen za oběd a výlet zadarmo, dnes volí Babiše a Zemana.
    Za koblihu a sladké řeči prodávají "šmejdům" svoji svobodu, čest a demokracii -
    nešťastné Zemanovy ovce. Zapomněli, kdo SE JICH PROTI ŠMEJDŮM ZASTAL - nebyl to ani Zeman, ani Babiš, ale NEZÁVISLÁ SVOBODNÁ A STATEČNÁ NOVINÁŘKA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit