Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen to značí., že Fico evidentně podcenil to., že dlouhodobě neměl mnoho věcí i lidi okolo sebe už ani pod kontrolou a navíc je jasné, že tahle očividná majdanizace V4., má svůj dlouhodobý a jasně řízený i velmi dobře zaplacený scénář a cíl s ohledem i na to, co se v podobných snahách děje i u nás, v Polsku, proti Orbánovi, který přímo i otevřeně kritizuje Sorose, "běžence", "neziskovky" atd., což už je velká nápověda..a smrt toho novináře atd..byla použita jako odporně zneužitá záminka k nastolení cizáckých, protinárodních i protiobčanských zájmů i tezí..v pokusu rozvalit V4, která je zatím stále ještě velkou překážkou "nového řádu", kde následky., jsou zcela jasně vidět na nynější Ukrajině., kde rovněž už vládne akorát vazalsky loutková vláda oligarchů, tunelářů, kolaborantů i sabotérů s očividně cizáckými procesy a podporou venkovní moci., proti vlastním, zneužitým a totálně okradeným občanům.."Někdo" prostě chce mít otevřenou cestu k obrovskému a nenažranému vyrabování RF., to je ten další a hlavní cíl od 2sv., který se zatím "někomu" nikdy dlouhodobě nepodařil.,stále od 2sv. nedaří a navíc nám tu ještě jako "bonus" chtějí "demokraticky" nacpat "běžence" atd ! V4 je jen jako nárazníková oblast, kterou "západ" stejně jako vždy v historii..s úplným klidem., "spojenecky"., kdykoliv zase obětuje, okrade, vyrabuje, nadělá z nás levné, většinově slovanské otroky pro " 4 říši" a ještě to vše svede na nás samotné, na Rusáky i "východ" obecně !..
  • Prezident Kiska zcela selhal, bezskrupulózně protlačoval obskurní zájmy antidemokratických struktur. Již předtím Kiska prosazoval zájmy Bruselu a Berlína na úkor zájmů Slovenska. Kiska má zřejmě svůj úkol v podobě destabilizace politické scény, aby Slovensko narušilo jednotu států V4 a bruselští eurohujeři mohli v těchto státech východní Evropy lépe prosadit své parciální zájmy, třeba podvodné merkelovské migrační kvóty...
    • Jestli máš na mysli mafii, která prorostla do vládnoucích struktur, tak souhlasím . Jen si uvědom, proč to vzniklo... nepohodlný novinář byl zavražděný...Mně se to také nelíbí, ale musíš zaujmout nějaké stanovisko... na jakou stranu se postavíte.. na tu mafiánskou nebo postiženou?
  • Slovenský prezident Andrej Kiska je zároveň i lichvář, je třetinovým akcionářem lichvářské firmy TGI Money a.s., Vítkovická 3083/1, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava. Spolu s bratrem Jaroslavem Kiskou mají majoritu. LICHVÁŘI KISKOVÉ POSKYTUJÍ V ČESKU HYPOPŮJČKU do 24 hodin se zástavou nemovitosti (dům nebo byt) s úrokovou sazbou 11.47 % a RPSN 13.33 %. Pro srovnání, průměrná úroková sazba hypotečních úvěrů u bank je v Česku 2.28 % (v lednu 2018), pětkrát nižší! Čeští dlužníci tedy přeplácejí Kisku pětkrát víc! Kiskův syn Andrej Kiska ml. také provozuje lichvářskou firmu Credo Ventures a.s. se sídlem v Praze a další mají na Slovensku: Consumer Finance Holding. Společnost Consumer Finance Holding, a.s., je lídrem na slovenském trhu mimobankovních finančních produktů s tržním podílem 60 % a Kiskův bratr Jaroslav Kiska je předsedou představenstva. Kolik lidí v Česku a na Slovensku dohnal slovenský prezident Kiska k sebevraždě, do exekucí, z kolika udělal bezdomovce? Proč veřejnost nedemonstruje za abdikaci Kisky??? Adolf Hitler zavedl kdysi v Německu trest smrti za lichvu!!!
    KISKOVA HYPOPŮJČKA www.hypopujcka.cz
    Internet je plný exekucí a insovencí na návrh Kiskovy TGI Money:
    "Zkušenosti s TGI Money: Tak této firmě bych nevěřila ani slovo. Moje známá si u nich půjčila na dům za 3milióny jeden milión, měla tu půjčku ani né rok, pak to chtěla doplatit a oni si řekli teměř o jednou tolik a to jen kvůli tomu že se spozdila s jednou splátkou. Tohle podle mě není solidni firma ale prachsprostá lichva." (kacka, 2.08.2016)
    "Najvyšší súd SR vydal päť rozsudkov o úžerníckych úrokoch firiem A.Kisku ! Rozsudky: 8Sžo/40/2011, 3Sžo/19/2012, 6Sžo/39/2012, 8Sžo/2/2013, 6Sžo/21/2013!"
    "Usnesení soudu prvního stupně se m ě n í tak, že insolvenční soud vyslovuje souhlas s tím, aby insolvenční správkyně dlužníka Ing. Alena Fiantová vydala zajištěnému věřiteli č. 1 TGI Money a.s., se sídlem Ostrava-Moravská Ostrava, Vítkovická 3083/1, PSČ 702 00, IČ: 26878321, výtěžek zpeněžení z prodeje majetku sloužícího k zajištění pohledávky tohoto věřitele uvedeného v soupisu majetkové podstaty dlužníka ze dne 28.7.2011, specifikovaného v oddíle nemovitý majetek pod položkou n1, ve výši 535.795,94 Kč."
    "České Budějovice – Soud prohlásil konkurz na majetek Oldřicha Schwarze, Kaplice (26 INS 8532/2013), který se nevyjádřil k návrhu TGI Money."
    • aeronet promluvil
  • Naivní pisatel článku hledá paralelu mezi děním na Slovensku a u nás. Vidět, jak fandí "naši kavárně". Domnívám se však, že všechno je naprosto jinak a probíhající politické problémy jsou jenom bezmocné zmítání na hlavu poražených, kteří již cítí svůj brzký konec. Nejbližší volby a pravdolaskaři umlknou definitivně a s nimi jejich "kavárna". Konečně nastane doba klidu, pracovního nadšení a radosti ze života. Dnes to všechno kalí právě ti zhrzeli, kterým společnost přisoudila přívlastek "kavárna" nebo "pravdolaskaři". I když ne vždy zaslouženě.
  • Pavel Jégl, sám příslušníkem "kavárny" coby starý pravdolaskař a tvořitel hoaxů, vybízí Čechy, aby pod hlavičkou "Kavárny" dělala rebelie. Zda to není šíření poplašných zpráv a vybízení k neklidu a rozvratu. I kdyby všichni Kavárnici vyšli do ulic, nebude jim to nic platné, protože je sotva bude slyšet pro hluk a rachot těch, co namísto harašení na ulicích poctivě pracují na svých místech svých firem, škol, úřadů / kromě kaváren /..
    • vanhorne
      "vybízení k neklidu a rozvratu."
      Hlas hradni trouby zase svolava Zemanovy verne poddane do zbrane?
      Kdyz novinari vybizi k neklidu, k cemu svym podivnym chovanim vybizi ten hradni rozesirac naroda?Nevybizi nahodou k nenavisti vuci urcite skupine obyvatel, jako jsou novinari dokonce i ti mrtvi?Nepodnecuje nenavist u svych poddanych vuci jeho oponentum, kteri patri k "Patologicke sedline lidske spolecnosti". Tak je nazval on, sam horsi nez nejaka sedlina. Davno bylo na case, aby se studenti pochlapili a ukazali prstem na ostudy, kdyz toho nejsou schopni ti tvoji poctive pracujici, jejich rodicove.
  • Napadá mě jedna otázka jsou výsledky voleb přednostní nebo "kavárenská přání" ? *11*
    • kdo trochu přemýšlí a nesmíří se s prorůstáním mafie do státních struktur/ u nás je to Babiš/ tak je ... kavárna... ? Takže makači-mafiáni jsou ti, kteří nás zachrání od této lůzy?
    • Pokud vládne vláda bez důvěry sněmovny, pak volební výsledky nejsou předností strany, která vládne.
  • Bratislavská kavárna to je jen účelovka tých starých politických strán a jejich štruktúr. *14* *14* *14*
  • Pavel_Jegl
    Kavárna vytlačila Fica z vlády. Že by inspirace pro Česko?
    A nyní trocha té Pravdy a Lásky *1* *1* *1* *1*
    https://youtu.be/7_85OYNHi38
    Kiška vypadal docela překvapeně a ustrašeně, asi jako Drahouš *15*
    Táta mi vždycky říkal "Budeš se muset Pavlíku příště mnohem víc snažit"
    • Zajímavé, a co na to putyka na pražském hradě?
  • Když jsem se vracela z pohřbu ze Slovenska, tak jsem si říkala, bylo by tu dobře, jen kdyby tady měli našeho Pana Prezidenta Zemana!
    Pa Simča, už sem vůbec nechodím!
    • To je klasika .... zmatení.... To bych fakt jim Zemana /druhý Klement G/nepřála... když to jinak nejde, tak kradeš jména a zastáváš se mafiánů, kde Zeman jim dělá zbrojnoše.. *9*
  • tak rovnou zakažte svobodné volby a volme jen tu VAŠI neobolševickou kavárenskou "demo" žumpu starých havloidů, o nic přeci nejde, aspoň už skončí ta šaškárna na demokracii ! *1*
    • šaškárna je to právě teď, když trestně stíhaný premier odvolává šéfa GIBSu....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit