Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo chce zdrhnout strýčku Samovi: každej, kdo má rozum!!!
  • co tady hořekujete nad Brexitem bando teploušská???Takoví šašci,kteří se srocují na tomto serveru tady,stejně nic nezmění.Jste banda tupých ovcí,která si léčí svoje mindráčky tady na Tiscali.A tím to končí,zítra potáhnete do těch svých nudných prací a budete s podobnýma nulama řešit to stejné..a tak to bude stále po dobu celého vašeho marného života..he he he..jestli není lepší se na to vyssrat a rovnou si prostřelit tu tupou palici bez gramu mozku,či se pěkně zhoupnout na stromě??Bingo,tak alou kašpaři,hezky jeden po druhým,at už nemusíme číst ty vaše zbytečný marnosti a zvratky..už to pochopte,jste tady na tomto světě úplně k ničemu a pokud to vaši rodiče nerozpoznaly,tak vám to říkám já *1* vy marní ubožáci.
    • a honem,kdo přidá víc mínusů??? *1* *1* *1* bude to troll,veselé zvíře,Gerard či snad Slíva?Nebo nějaký nový bezmozek..?
      • Béé béé to bylo tvou řečí ovce
  • ... kecam umim howno
  • tak co zlej trolle ?? *15*
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/409027-ruske-strategicke-bombardery-znicily-tabor-radikalu-islamskeho-statu-u-syrske-palmyry.html
    • mínus pět je moc kruté, dostaneš milost *15*
      • je to dobrej forek
  • Obvodní soud pro Prahu 6 potrestal Číňana Jianqinga Donga za krádež tibetské vlajky pokutou 15 tisíc. To je správné, a trest mohl být ještě větší. Číňanovo zdůvodnění, proč to udělal, bylo skandální.

    O rozsudku informoval server iDNES. Číňan Dong vytrhl tibetskou vlajku Jakubu Šedovi při březnové návštěvě nedávné čínského prezidenta. Původně měl být vyhoštěn na pět let. Já bych se přimlouval i pro trest za loupež, protože ono vytrhnutí cizí věci dotyčnému člověku je násilím a tedy loupeží. Ale budiž.

    Ovšem nehorázné bylo Číňanovo vysvětlení jeho zlodějství. Prý v jejich zemi je tibetská vlajka zakázaná a tak ji ukradl. To je nehorázná drzost. V České republice platí české zákony, nikoliv čínské a u nás má každý právo mávat tibetskou vlajkou, jak se mu zlíbí. Na to si buď Číňané zvyknou, nebo ať tady nežijí. Jestliže chceme po muslimech, ať respektují naše pravidla, tak to musíme vyžadovat i po ostatních, Číňany nevyjímaje. Pokud o sobě tvrdíme, že jsme hrdými vlastenci, tak nemůžeme trpět, abychom byli napadáni a okrádáni ve své zemi.

    Ukrást někomu jeho majetek je zlodějna, která musí být trestána. Navíc podle Listiny základních práv a svobod, součástí Ústavy ČR, „každý má právo vyjadřovat své názory, slovem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem“… A jestli se Číňané nepoučí, musí příště následovat tvrdší tresty včetně vězení.
    • Když se to tomu Jianqing Dongovi nelíbí, tak ho měli odsoudit podle čínských zákonů k padesáti ranám holí na holou. *1* *2* *15*
    • tak že i poškozování čínské vlajky je trestné to je dobře
      • zajímavé jak se dokáže zmínusovat i plusovej hlas....že tiscali visitor?
        • pořád přemýšlím jestli to mám hodit na plochu a nas.at zléhoBTWtrolla a jeho mega fixlovačku *15*
          • nevím jak to děláš ale je to hustý *1* *1*
            • *1*
            • a nebo jo *15*
            • to jedno plusko si nezasloužíš *15* *1*
        • líbí ??? *15* *15* *15*
        • né to dělám já, je to jednoduché, koukej *3*
  • Gerard Celente:

    Přichází globální recese. Posloucháme-li média, je obviňována nejdříve Čína, pak ropa. To je hlavní trend v roce 2016. Proto padají ceny ropy. Nejde ale o Čínu. Chybí celosvětová poptávka a chybí také jedna úplně jednoduchá rovnice. Příliš málo lidí vlastní příliš mnoho, a příliš hodně lidí má příliš málo. My všichni víme o 0,01%, které kontroluje bohatství celého světa a toto číslo není vůbec smyšlené. Existuje 85 lidí, kteří mají více peněz než polovina světového obyvatelstva, tedy 3,25 miliardy lidí. Ti mohou snadno hnát lidi do válek.
    Jak jste již ode mne slyšeli, když selžou všechny ostatní politiky, poženou nás do války. Když to nezměníme, bude to znamenat konec hry. Současný ekonomický úpadek je nezadržitelný. Už měl nastat. Ale po panice roku 2008 byl zastaven tiskem levných peněz, které byly vytištěny prostřednictvím „kvantitativního uvolňování“ a napumpovány do systému. Jedná se o uměle vytvořený pojem, systém, který nikdy předtím neexistoval, stejně jako nulová úroková sazba.
    Nyní se tyto metody vyčerpaly (a přestaly být účinné, pozn. KPL). Další skutečností je, že 95 % majetku, který vznikl po panice roku 2008, se přelil k jednomu procentu nejbohatších. Jsme svědky nejhoršího kolapsu ceny ropy od doby, kdy se OPEC v 70. letech stal skutečně OPECem. Musíme si dát nyní všechna fakta dohromady, abychom pochopili, kam směřujeme. Podívejme se, co se děje na Středním Východě. Tyto diktatury, které se rády označují jako království a emiráty, se nacházejí ve velkých obtížích. Připomeňme si, že jeden barel ropy stojí 20 dolarů. A Saúdská Arábie potřebuje 100 dolarů za barel, aby mohla pokrýt své náklady. Střední Východ nestojí před výbuchem, nýbrž již explodoval. Jenom se to nedostane do zpráv. Stejně tak málo víme o finanční krizi, kterou zažíváme v současné době na akciových trzích. Když se přidá ke stavu akciových trhů za současných podmínek a realitě velkého kolapsu i případ, že dojde k teroristickému útoku, ať už pod falešnou vlajkou nebo pravému? Pak nebude možné si vybrat peníze z bank. Protože ty si „udělají prázdniny“, aby mohly znehodnotit celosvětově peníze a devizové rezervy. Moje motto je: Připravte se na nejhorší.
  • Trump nebo válečnice Clintonová?

    http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/15662-usa-aneb-spojene-staty-islamske-kdo-odsuzuje-donalda-trumpa-mel-by-si-pripomenout-ze-prinejmensim-do-16-islamskych-zemi-nesmi-vstoupit-zadny-zid-.aspx
  • dříve kolonie východu, teď zámoří.

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Jsme-na-prahu-jaderne-valky-s-Ruskem-Martin-Koller-po-summitu-NATO-bije-na-poplach-A-tajne-sluzby-uz-pry-nejspis-chystaji-velky-zatah-na-nepohodlne-obcany-444316

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Delaji-z-nas-blbce-Uplny-konec-Totalni-valka-a-nepratelska-migrace-Arogantni-pseudoelity-citi-blizici-se-katastrofu-a-propadaji-panice-Filozof-o-nasi-budoucnosti-444223
  • na fotce je typická americká zrůda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit