Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Okamura je mnohdy kluk razovitý.Ale je to dobře.Pořád drží tu správnou linii.Vetřelce z gumových člunů nemáme rádi, nepatří sem a tato není země pro ně! Moc dobře je, že to říká pořád a nahlas.Tuhle se v rozhovoru jedna vtěrka z Afriky vysloveně vyjádřila - nejdeme k vám.Máte tam toho Okamuru.A to je to nejcennější.Nikdo si nedovede představit jak např. okolo nádraží v Miláně parazitují desítky vyžírek.Jak se usadí ráno v McDonaldu a - konzumace žádná, ale kravál a smrad neuvěřitelný.Jak obsadí zahrádku restaurace a vesele si tam pokřikují a dělají brajgl.Celý den.Ne, ne Tomio dobře to vedeš!

    • Viděla jsem to na Krétě, a to bylo léto.

      A takhle se ruinují zavedené restaurace, kostely , cokoliv.

  • Ministerstvo vnitra absorbovalo do sebe hamáčkovskou propagandu a stalo se tak zároveň ministerstvem propagandy. Hamáčkovští aktivisté prosazují bruselskou vítací politiku a tak se i policejní sbor zjevně mění v jakési islamistické gardy, které budou rázně potírat jakýkoliv odpor proti islamizaci české kotliny. Takže kdo si dovolí sdělit realistický názor anebo bude odmítat dodržování pravidel autocenzury v duchu merkelovské politické korektnosti v záležitostech migrační politiky, ten bude obviněn a trestně stíhán pro nenávist a označen jako xenofob či rasista. Prostě záměry Bruselu musí být prosazeny stůj co stůj i kdyby měl český národ zmizet z povrchu zemského. Hamáčkovo vnitro ignoruje realitu a hlavně meze možného, nelze totiž kriminalizovat většinu národa.
  • Hlídací čokl, nečtu trollí plátek!

  • mun.go

    Nevím, zda článek Hlídacího psa vyjadřuje názor redakce. Asi ano, pokud je uvedena jako autor.

    Dovolím si nesouhlasit.

    Vytěsňováním a ostrakizací názorů společenských skupin liberální demokraté — centrističtí fanatici — ničí liberální demokracii. Namísto střetu názorů prosazují jediný správný názor, čímž nás postupně připravuji o pluralismus i demokracii.

    Z liberální demokracie se stala ideologie. Už jí nejde o svobodu.

  • TheGGG

    kolik už migrantů u sebe doma pissálci ubytovali, hlavně ti z ČT a pošlý psík?

  • Nojo, aby se ultralevičácká redakce Tiscali nepřidala!!!


  • Ke spokojenému životu rozhodně nepotřebuji nezaměstnatelné přivandrovalce, kteří jsou pod vlivem agresivního náboženství. Ať žije SPD !

    Soudruhu politruku, blokni mě třeba napořád, když Ti to udělá dobře ! :-)))

  • oheň nenávisti??? Když migrant dávaný za příklad perfektní integrace strčí matku s dítětem pod vlak tak to je NEUHASITELNÁ VATRA neni třeba nic přikrášlovat takové věci se "NORMÁLNĚ" dějí a jen hlupák je k nim slepý... Co ty co nejsou zářným příkladem integrace jaké jsou jejich skutky? Schválně dejte odkaz na policejní mapu zločinnosti VŠECH nahlášených/vyšetřovaných skůtků spáchaných migranty v EU to uvidíte jaká je situace😉 Pokud uplnou mapu nechcete poskytnout tak držte hubu pisálci

  • śtav nezávislé žurnalistiky"....no tak to mě dostalo

    " Na to, abychom zjistili, že v Česku přibývá nenávistných projevů kvůli (nejen) politickým názorům, stačí číst pravidelně noviny nebo sledovat sociální sítě. "

    .

    A proč vy "nezávislý" žurnalisto nenapíšete o mnoha a mnoha nenávistných příspěvcích proti Zemanovi, Babišovi, Okamurovi a jejich voličích, proti Trumpovi, Rusech nebo Číňanech? 😀


  • SPD? Sozialistische Partei Deutschlands? (Socialistická strana Německa)

    Hitler měl ovšem NSDAP - Nationalsocialistische Deutsche Arbeiterpartel (Národně socialistická německá dělnická strana). Hitler také zavedl v Německu rozvráceném po WW1 "Ordnung" (pořádek), jenom to s tím "drobet přehnal". Když to Němci poznali, bylo už pozdě.


    • Ano, ohrožení evropské civilizace tehdy pocházelo z Berlína a tentokrát pochází z Bruselu, ovšem tentokrát je vše zařízené tak, abychom se všichni podíleli na destrukci naší suverenity, našeho státu a potažmo na destrukci evropské civilizace. SPD se probíjí krustou pokrytectví, politické korektnosti a zhoubné bruselské propagandy, aby prezentovala události kolem nás ve světle pravdy, proto je SPD ostrakizována. Extremisté z vnitra označují realisty z SPD za extremisty. Ani kriminalizace názoru či jiné zvrácené praktiky silových resortů nemohou zastřít či dokonce změnit realitu.
      • Řekl bych, že ohrožení evropské civilisace pochází spíš z Moskvy, jak jsme se tom přesvědčili. Už chán Džugašvilli svého času o zabrání Evropy až po Atlantik.

        Malé středověké Moskevské knížectví se neustálými nájezdy svých nájezdníků a zabírání a podmaňováním si okolních území stalo šestinou světa. A ten jejich dnešní chán by chtěl, aby celý svět psal azbukou, Čína by zatím mohla psát znaky.

        • Strašte rusákem, abyste odvedl pozornost od jiných. Jak průhledné...

          Nebo si myslíte, že lidé zapomněli, kdo dvakrát rozpoutal světovou válku? Nebo vás mrzí, že bylo nacistické Německo poraženo a vy byste si dnes liboval v mluvewní němčinou a pochodování po ulicích v naleštěné uniformě Waffen SS? 

    • Měl byste zachovávat v příspěvcích své vysoké intelektuální niveau...

      To, co jste napsal, mi k Vám "nepasuje"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit