Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neroztomilejší na Okamurovi je to, že mu nejvíc vadí stejní vandráci z jakých sám vzešel Mongol .
    • Japonec je honorární běloch,na Okamurovi z rasového hlediska není chyba.

      Důvody jsou tři-1)precedens z r. 1944,kdy si vzal jaonský námořní atašé v Berlíně Němku s vědomím Hlavního říšského úřadu pro rasu a osídlení.2) rasové zákony Jihoafrické republiky 3)přítomnost neandrtálské DNA u asiatů.

       


  • Za všechnu nenávist v téhle zemi mohou komoušové. Kdybychom je řádně vyhladili, jak by se čekalo, po roce 1989, tedy po 40 letech jejich hrůzovlády,dneska byl klid. Jsou to pořád největší s-vině ve společnosti a doufám, že tu sametovou chybu už nebudeme nikdy opakovat.

    SMRT KOMUNISMU

  • oheň nenávisti??? Když migrant dávaný za příklad perfektní integrace strčí matku s dítětem pod vlak tak to je NEUHASITELNÁ VATRA neni třeba nic přikrášlovat takové věci se "NORMÁLNĚ" dějí a jen hlupák je k nim slepý... Co ty co nejsou zářným příkladem integrace jaké jsou jejich skutky? Schválně dejte odkaz na policejní mapu zločinnosti VŠECH nahlášených/vyšetřovaných skůtků spáchaných migranty v EU to uvidíte jaká je situace😉 Pokud uplnou mapu nechcete poskytnout tak držte hubu pisálci

  • Nojo, aby se ultralevičácká redakce Tiscali nepřidala!!!


  • KIMCID
  • śtav nezávislé žurnalistiky"....no tak to mě dostalo

    " Na to, abychom zjistili, že v Česku přibývá nenávistných projevů kvůli (nejen) politickým názorům, stačí číst pravidelně noviny nebo sledovat sociální sítě. "

    .

    A proč vy "nezávislý" žurnalisto nenapíšete o mnoha a mnoha nenávistných příspěvcích proti Zemanovi, Babišovi, Okamurovi a jejich voličích, proti Trumpovi, Rusech nebo Číňanech? 😀


  • Okamura je žumpa !Nejlepší by bylo kdyby se vrátil na Dálný východ odkaď pochází, u Kima by mu bylo nejlépe!

  • vanhorne

    Jen aby vam ten Okamura jednou nevytrel zrak.

  • SPD? Sozialistische Partei Deutschlands? (Socialistická strana Německa)

    Hitler měl ovšem NSDAP - Nationalsocialistische Deutsche Arbeiterpartel (Národně socialistická německá dělnická strana). Hitler také zavedl v Německu rozvráceném po WW1 "Ordnung" (pořádek), jenom to s tím "drobet přehnal". Když to Němci poznali, bylo už pozdě.


    • Ano, ohrožení evropské civilizace tehdy pocházelo z Berlína a tentokrát pochází z Bruselu, ovšem tentokrát je vše zařízené tak, abychom se všichni podíleli na destrukci naší suverenity, našeho státu a potažmo na destrukci evropské civilizace. SPD se probíjí krustou pokrytectví, politické korektnosti a zhoubné bruselské propagandy, aby prezentovala události kolem nás ve světle pravdy, proto je SPD ostrakizována. Extremisté z vnitra označují realisty z SPD za extremisty. Ani kriminalizace názoru či jiné zvrácené praktiky silových resortů nemohou zastřít či dokonce změnit realitu.
      • Řekl bych, že ohrožení evropské civilisace pochází spíš z Moskvy, jak jsme se tom přesvědčili. Už chán Džugašvilli svého času o zabrání Evropy až po Atlantik.

        Malé středověké Moskevské knížectví se neustálými nájezdy svých nájezdníků a zabírání a podmaňováním si okolních území stalo šestinou světa. A ten jejich dnešní chán by chtěl, aby celý svět psal azbukou, Čína by zatím mohla psát znaky.

        • Strašte rusákem, abyste odvedl pozornost od jiných. Jak průhledné...

          Nebo si myslíte, že lidé zapomněli, kdo dvakrát rozpoutal světovou válku? Nebo vás mrzí, že bylo nacistické Německo poraženo a vy byste si dnes liboval v mluvewní němčinou a pochodování po ulicích v naleštěné uniformě Waffen SS? 

    • Měl byste zachovávat v příspěvcích své vysoké intelektuální niveau...

      To, co jste napsal, mi k Vám "nepasuje"...

  • Hlídací čokl, nečtu trollí plátek!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit