-
chlast a chorobné lhaní ?
-
Dále totiž tvá inteligence nesahá než k těmto filmům.
-
Ano, důchodci budou volit Zemana, protože, na rozdíl od tebe, mají rozum, zkušenosti a něco už ve svém životě prožili.
-
Čuramedán z redakce s tisíci nicky tady blije a blije. Je ti to houno platný, čuramedáne...ha...ha..
-
Kdo porazí Zemana-každý kdo do nej strčí
-
Zeman se porazí sám a nebude to dlouho trvat!!
-
Pan Zeman je unavený a nemocný, ale jen kvůli tomu ho volit nebudu. Zlobím se na něj, že rozděluje společnost, naši zemi úlisně nabízí totalitním režimům, které nám dává jako vzor. Historie se opakuje a nacionalismus za jeho panování vzrostlo na parlamentní úroveň. Vysmívá se ochráncům přírody - nazývá je ekoteroristy a přes gaunery drancuje naše nerostné bohatství.
-
Bolestí většiny dnešních diskusí je absolutní absence racionality, faktů a logiky. Na názor, který se nějakému oponentovi nelíbí, často odpovídá urážkami. Zažil jsem to i já. Na mnoho mých příspěvků jsem obdržel snůšky urážek, aniž ovšem oponent vysvětlil, v čem se tedy mýlím a proč se mnou nesouhlasí. Za racionální argument se dnes považuje pouhé konstatování, že ten druhý je sluníčkář, komouš, Putinův agent, Obamův agent nebo prostě jen id..ot. A tak všem mým oponentům přeji, hezké vánoční svátky.
-
Ty musíš být placeným agentem Kalouska, jinak bys takové hovadiny nemohl psát. *1*
-
Mluvíš o státníkovi. Víš o nějakém? *5*
-
Kde je? Brzy jej opět uvidíš na stolci nejvyšším *1*
-
Ten bolševik tedy na rozdíl svazáku od tebe nemohl studovat a navíc měl otce odbojáře a živnostníka a říkám si za co můj otec bojoval asi za takové jako jsi ty a věř umělecké sklony nemám,ale technické ano politruku nebo jak si říkáš.Ten 231 byl za mého mládí klub angažovaných nestraníků,kdybys nevěděl.A věz,že se chováš jak ten největší bolševik i tvoji vládní představitelé,které obhajuješ se za to stydí a zítra vytáhnou knížku a budou vykřikovat,že byli pomýleni .I s tím máme zkušenosti a lituji jen toho,že jsem nebyl v KSČ,prognosťáku nebo u STB.Mohl jsem dnes být ve vysokých funkcí.Tak si v tom udělej pořádek.
-
Jsem zvědavý TOMe Zda máš ještě babičku, dědu. Pokud ano, nedávej jim toto cos napsal číst,, jinak Tě vymlátí z domu koštětem *1* *7*
-
To víš že jo čuramedáne.
-
V naši televizi pěkný film?? Teda Ty nejsi náročný, jdi raději volit. *1* *1*
-
Probůh, proč Tvoje filozofování nepočítá s dalšími 7 miliony, rsp. pěti miliony dalších voličů?? Píšeš o důchodcích dost opovržlivě, což si nezaslouží, ale právě kvůli nim jsi tam kde jsi. A že píšeš znamená, že se nemáš zle a máš svoje PC. Nech důchodcům klid, mají více rozumu, než takových jako Ty 10 milionů.
-
Tentokrát pisatel článku Bican filozofuje o výsledku voleb jaksi na vodě. Protiřečí si, když jednou píše, že zřejmě do druhého kola se dostanou Zeman a Drahoš, vzápětí však dodává, že by Drahoš mohl porazit Zemana ve druhém kole. To by Zeman potom musel ztratit všechny své voliče, což je zřejmě velmi špatná úvaha a nestane se to. A součet všech možných preferenčních hlasů předních dalších kandidátů pořád nedává číslo, kterým Zeman vládne již teď. Takže lze skoro s jistotou říct, že zázraky se konat nebudou a pokud nezvítězí Zeman v prvním kole, ve druhém bude mít Drahoše jistě na svém štítu. A zaslouženě.
-
Zemana porazí zase jenom Zeman !!! *7* *1*
-
Čí to je chyba?Já byl hromadně demokraticky propuštěn z technické funkce,která u nás chybí do předčasného důchodu demokratickým ředitelem ODS a ještě okraden o část důchodu.Dnes půjdu volit za milion,abych dostal částečně to o co jsem byl okraden a je mi jedno zda to bude Topolánek,Horáček,Zeman nebo Drahoš.Protože to panoptikum je katastrofa.Chci se mít také dobře.
-
Nevím kdes vzal ten KAN, umělče, ale věz, že mínus od bolševika je mě pochvalou.