Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V KLDR komouši organizují hladomor a s ním spojený kanibalismus, a tady se řeší takové prkotiny!
  • Máš pravdu, zapomněl jsem na Nagyovou, ta se jej nechce zbavit, má přece zlatý důl. No tím zlatým dolem si lze představi cokoli, třeba i některé tělesné orgány...
  • Já také se ho chci zbavit *14*
  • Ješte než tu nick not čssd přicancne nějaké moudro tak si dovoluji připodotknout, že z logiky věci se Nečase nechce zbavit vedení samotné ČSSD (na rozdíl od jejich členů a příznivců). Bohoušům to prostě vyhovuje, Nečasové se ztrapňují aniž musí ČSSD něco dělat, no a spoléhají na to, že jim to po volbách vypadne z forbesu samo. *1*
  • Nečase se chce zbavit většina národa,zbabral co se dalo.Divím seže ještě v politice působí,ten měl padnout už dávno podle jeho hesla padni komu padni
  • Otázka by měla znít: chce se tato genocidní vláda zbavit občanů ČR a důchodců?
    Odpověď: Ano, už na tom pracuje a má ještě 2 roky na splnění závazků cizím mocnostem.
  • Předběhl jste mě. Zrovna to jsem chtěl napsat. Nečase a celou tuhle povedenou grupu říkající si vláda nechce v této zemi již nikdo (kromě pár zlodějů, kterým tento stav vyhovuje).
  • Kdo všechno se snaží zbavit Nečase ??? To je ale otázka !!! Přece všichni !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit