Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Česku má nárok na právo a svobodu kdejaký vrah, zloděj, podvodník, cikán a podobná verbež. Takže se možná v budoucnu dočkáme toho, že my obyčejní lidi, kteří nepácháme trestné činy a jsme jen poškozováni, čili nemáme žádné práva a svobodu začneme tyto zmetky zabíjet sami. Nic jiného nám totiž nezbude!!!!
    • Je třeba si to vyřídit s těmi zmetky, kteří toto svinstvo řídí shora, protože každá ryba smrdí od hlavy.

      Když tu někdo něco řekne proti cizincům, byť byl napaden a zostouzen nebo urážen , tak je rasista, fašista, xenofob, stačí, když hájíme národní zájmy a je zle a když se vraždí a upaluje na východě Ukrajiny, fašisty banderovci, řežou se tam hlavy jak ve středověku, tak to je OK, protože to si přeje takto Strýček Sam, Bilderberg, a tak EU svěsí hlavu a je pro, to se smí, ale když občané postavili v Matiční zeď a oddělili domy svoje od domů Romů, tak to přijela slavná EU do Matiční , vyváděli pomocí mainstreamu, vláčeli vládu i zastupitelstvo města a zeď se musela zbourat a sami boháči jsou za zdmi vysokými jak hradby, aby se oddělili od spodiny, co na ně maká a to je OK.

      Prostě je nejvyšší čas všem dát na srozuměnou , tvrdě a jasně, naše mlčící většina, že takto to dál nepůjde , že to trpět nebudeme a začít u nás i v Bruselu u EU. Pokrytci a j-elita bruselská musí být vyměněni do jednoho za osobnosti a ne pohůnky Fashingtonu. a reorganizovat a restrukturalizovat EU. Už je na čase. už toho bylo více než dost . Za velké peníze akorát vymýšlí zhovadilosti a po blbnutí a rozesí-ání Blízkého východu USSá nás čeká pěkná vlna přistěhovalců z těchto zemí a to zámrně,, by se rozes-ala ještě EU, protože USSá nedělá ńic jen tak, vždy pro svůj zisk a ovládnutí. - viz dnes generál Šedivý na Parlamentních listech. Máme se na co těšit .
  • Tak, tak, vrahové mají svoje práva! *16* *16* *16* *16* *16*
    Ale vy žádný nemáte! *6* *6* *7* *7* *7*
    To pak pomůže už jen advokátní kancelář Smith&Wesson *1* *1* *1*
    • Za velké prachy, které také nemáme, takže NIC:
    • Dobré a dlouholeté zkušenosti jsou prý i s AK Mr.Samuel Colt (zejména oddělení cal.45 Magnum je vyhledávané). *3*
  • Trest smrti je potřeba zavést,je to tady horší a horší.
    • pro všechny StBáky a Klausovy kumpány,kteří nás dovedli do tohoto stavu.....
  • já taky
  • populisticka BLBOST nejvetsi trest by byla dozivotni prace v kamenolomu a vezeni by nesmela byt pohodicka kde je posilovna, TV, playstation, sucho cisto a to vse bez nutnosti pracovat a splacet svoje zavazky
    • Jenže ona není práce ani pro naše slušné občany. Tržní borčus. zapomněl jsi v čem žijeme.
      • Ale v base by se práce našla, jen myslet "politicky", jak říká por.Troník. Podívejte - např. na vycházkový plac vězení se naveze několik nákladních Tater kamení. A vězni budou ten šutr převážet z jedné strany nádvoří na druhý. Až skončí, tak zase zpátky. Den za dnem, rok za rokem. Kdyby náhodou někdo chytračil a "účelově" se zranil nebo by jako tzv. zblbnul, aplikace injekce (stačí se vzduchem, to vyjde levně). Určitě by rychle nastaly zázraky v medicíně ! Samozřejmě (pseudo) humanisté namítnou "nelidské" podmínky, jako v "koncentráku". Pro velké gaunery - tvrdá převýchova, trest smrti není primárně nutný, stačí ta hrozba. Jinak gauneři nikdy nepochopí anebo nebudou muset chápat svoji převýchovu, tak jako bohužel je běžné v dnešní době. Společnost musí mít nastaveny účinné obranné mechanismy a konečně si uvědomme, že demokracie je zejména pro slušné občany !
    • Fyzické a jiné nápravně-výchovné tresty povoleny.
    • Tak, tak, nic neočistí člověka jako tvrdá preáce a odříkání.
      • se havloidi vyhýbali práci jako čert kříži
  • Je to jen jeden z hnutí politických mafiánů, která se tváří jako volební uskupení občanských aktivistů ! Pro mě nikdy nebude slušným člověkem, klidně ať mu patří třeba celé Česko, ale to jeho podnikání je jedno velký letadlo!!!! Žije z dotací a toho, co rozkradl, stačí mi o jeho osobnosti i to, že se ho bojí i Zeman, a to už je co říct!!!
  • bych to navrhl za tunelování....,
    Ale to bychom přišli o ministra, že?
  • Já bych byl pro zabavení majetku všem kariérním členům KSČ a StB! Zatímco řada
    lidí dosud nedostala zpět majetek zabavený jejich rodině na tyto hraboše dnes
    většinou tzv. úspěšné podnikatele nikdo nesáhl.
    Smějí se obětem své bezpáteřnosti do tváře.

    Trest smrti ne. Stačí pořádná basa a ne současný hotelový model. Jako v Asijských
    státech - díra kde je namačkáno 50 lidí. V zimě mrznou a v létě se pečou.
    S hnusným žrádlem a špinavou vodou. To je trest.
    • Takovému tečkovi bych vysázel s chutí 20 ran bejkovcem s kovovými kuličkami na honcích, klidně bych se té exekuce zhostil i vlastní rukou!!
      • to já bych estébákům a kariérním soudruhům v podnikatelském kabátě s chutí
        u soudu vysázel 20 let natvrdo o chlebu a vodě.
  • Babis je bohuzel osamoceny s nazorem na znovu zavedeni TRESTU SMRTI za znasilneni a vrazdu na detech.Vsichni ostatni jsou zdrzenlivi a tancuji okolo,bud se nevyjadri nebo se ohani humanitou.Vy,co ho kritizujete v tomto bodu, byste nevolali po zhora uvedem trestu,byt na miste rodicu Anicky,Elisky a dalsich zavrazdenych deti?Nebo byste u soudu za vraha orodovali,aby se vyhnul symbolyckemu trestu a mohl radit dal?Divna logika!!!
  • Pan Babiš je frajer, budu ho volit z celou rodinou, tím pádem mu dáme 5 hlasů!! *14*
    • KIMCID
      jo to jste byly vy *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit