Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruská letadla jsou spolehlivá, mají vynikající geometrii, ale opakované selhávání lidského faktoru činí z některých těchto letadel létající rakve.
  • Souhlasím s ROMKEM.v, takto se nedá vytvořit názor, že Rusko je nejhorší. Není nejlepší, 

    vždyť i jiné země mají letecké nehody. Zajímavé by bylo poučení z USA . Zde mají snad nejhustší leteckou dopravu. Nechci tím poukazovat na nás, kde nad námi létá tisice letedel denně a to počasí se pak může zbláznit !!!!

  • Kdo letěl vnitrostátní leteckou linkou v CCCP/Rusku, tak ví své!

    Třeba na práci do Phnom-Penh jsem raději létal přes Abu Dhabí a Bangkok, než přes Moskvu a Peking. Byl jsem včas varován. I snímky z těchto letadel. Raději jsem si pár set Kč připlatil!

    • KIMCID

      Nevím já s aeroflotem lítám a je v poho.

    • Připojuji se k názoru pisatele anton.janak. Také mám v tomto směru svou zkušennost.

      • KIMCID

        Ano ale ty.před rokem.1989

  • V CCCP byl a jistě stále je neuvěřitelný šlendrián, nezodpovědnost a bo.del. Tam nemá obyčejný člověk žádnou cenu, protože tam stále platí nas mnogo. A to agent xxdef nemůže překousnout a tak a tak mlží.

    • KIMCID

      To víš někdo na to má země která je přes dva kontinenty.Tisice letů denně, tisíce letadel.Čr co nemánic ani aerolinky už jim nepatří těm se to stát nemůže 😁😁😁😁😂

  • po celé eu šla kritika na alexandrovce ,kteří jezdili na turné ,demokraté to vyřešili , letadlo s alexandrovci vybuchlo ..........náhoda? ,těžko ..napohádky už hodně dlouho nevěřím ...........dnes kritizují noční vlky ,za připomínání pravdy , co ty zrůdy vražedné udělají jim? 

    • Pane bože ty jsi ale vypa....necké bolševické numero.

      Můžete prozradit proč by se měl po čechách promenádovat jakýsi armáďácký šraml z cizácké země. a Ááááno určitě - kremelský lokaj soudruh MAN vám to 100% potvrdí - četl to v Rudém právu vlevo dole - to letedlo s těmi hejkali vybuchlo na doporučení ředitele české BIS a uskutečnila to CIA.

      A flákání se jakési smečky Putinovských provokatérů - stát se něco takového opačně tak už je nechal ten Kremelský zm....d dávno vystřílet jak škodnou. (nakonce jak - vždyť to škodná je - roznášet komouš.manýry, svým žvástáním propagovat nejzrůdnější zřízení, ......)

  • terorista CIA masový vrah placený USA 6. října 1976 dal bombu do letadla s Kubánskými dětmi zemřelo 73 lidí ,

    http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/trudny-konec-slavneho-lovce-kubanskeho-diktatora-fidela-castra_192977.html?showTab=nejctenejsi-3

    Na objednávku agentů USA kšeftoval s drogami a sháněl ilegálně zbraně pro antisandinovské "contras" v Nikaragui. 

  • 33 let eurohitler zapíral sestřelení civilního letadla ,33 let v kuse bránil odškodnění civilistů které NATO povraždilo http://www.denik.cz/ze_sveta/italsky-soud-po-33-letech-uznal-civilni-letadlo-bylo-sestreleno-20130128.html

    V červnu 1980 bylo sestřeleno u středomořského ostrova Ustica letadlo italské společnosti Itavia DC-9 letící ze severoitalské Boloně do sicilského Palerma. Zahynulo všech 81 lidí na palubě.

  • Letecká doprava je nejbezpečnější způsob jak překonat tak velké vzdálenosti. Proč zde zase účelově vypichujete Rusko když nejhorší je to v USA.(ěx více nehod)

    V Rusku se podle serveru Aviaton Safety Network od roku 1945
    stalo 326 fatálních leteckých havárií, při kterých zemřelo 7 134 lidí.
    Země je tak po Spojených státech druhým regionem s největším počtem
    fatálních leteckých katastrof. V USA přišlo o život od roku 1945 celkem
    10 548 lidí v některé z 772 leteckých nehod.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/rusko-po-usa-vede-zebricek-fatalnich-leteckych-nehod.A141021_102051_eko-doprava_nio

    • vanhorne

      "vypichujete Rusko když nejhorší je to v USA.(ěx více nehod)"

      Pravdepodobne do toho poctu obeti leteckych nehod in USA, zapocitavas i umrti pri nehodach soukromych letadel, abys nevypichoval,ze? Je jich v prumeru 500 rocne, tak kalkuluj.Comercni letecka doprava se na tom podili asi 3%.

      https://www.kreindler.com/Articles/Study-shows-private-airplane-accidents-result-in-most-fatalities.shtml

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit