Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíš vlky , jako Nočníkové vlky? Ale to jsou vrahouni a flákači z Ruska! Vražedná sebranka která "hospodařila" v Afghanistánu, Krymu, Sýrii apod. Nebýt jich, žádná migrační vlna by se nekonala.
  • Dana
    Ať si nemyslí, že je vezmou na půl roku a bez zodpovědnosti za jejich činy....nikdo nebude integrovat své vlky, jen pomatenec a hlavně co vymysleli je na hlavu postavené a nemožné, budou chtít bydlet sami a my integraci muslimů nechceme většinově...
    Máme své migranty s Ukrajiny, Ruska Vietnamu a to stačí dobrovolně nezhnědneme!!!
  • Přesně známý se vrátil z Paříže ptám se jak to tam vypadá že bych tam chtěl ject, tohle jsem se dozvěděl: "Už nikdy s ženou bych tam nejel bál sem se tam sám chodit ve dne
  • Jsem pro, ale ať si je taky živí ZA SVÉ A BEZ DOTACÍ každopádně BEZ JAKÝCHKOLIV DÁVEK Z NAŠICH DANÍ a ať ti dobroserové co si je U SEBE DOMA ubytujou MAJÍ PLNOU TRESTNÍ ZODPOVĚDNOST v případě, že cokoli jimi pozvaná a živená VYŽÍRKA spáchá!!!
  • Username
    Jeden mráček. Přečtěte povinně. Prosím. O soužití na německé vesnici. Už se o tom možná může psát. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/470474-integrace-uprchliku-v-nemecku-necekane-drahy-maraton.html?source=FBS To, co říkáte a plánujete, mi přijde jako výsměch lidem, o kterých mluvíte a hodnotíte je, že to s nimi není tak špatné. A ještě tomu říkáte řešení. A je to jen ideologie. Není na něm nic konstruktivního. Hodně zdaru v osobním životě, ale v tom profesním nee. Štve mě, že všechny neziskovky v tomhle oboru jsou tak zaujaté.
  • https://ac24.cz/-/lekar-intenzivni-pece-z-dumy-odhalil-lzi-bilych-prileb-o-udajnem-chemickem-utoku?redirect=%2F

    *6*
  • jane
    dobrý až na to že i ti dle tebe mektající komunisti jsou češi nebo ne?
  • jane
    proč se ten trouba reportér nezeptal kolik místností pro imigranty má připravené ten vítač? nebo že by to mělo platit jen pro ty druhé?
  • junona
    To je snad míněno v žertu. Muslim se přece nedá převychovat. Proto se sem nesáčkuje , jde sem, aby předělal nás na muslimské věřící.. Podívejte se na 2. a 3. generaci Turků v Německu. *16*
  • Je to tak. Je to jen divadlo. Kdybyste pomáhal nějakému českému vyděděnci, tak je to pro média nezajímavé, ale kdybyste si doma ubytoval nějakého migranta, nejlépe muslima, tak vás sluníčková média vynesou do nebe a budou dávat jako zářný příklad. :-(
  • Ať si je vezme domů mamá Merkel, když je sem ve velkém zvala...
  • Dobrý den. Mám pocit, že chceme jenom machrovat, jak jsme úžasně lidští. Nedokážeme se postarat o naše občany, kteří prostě život nezvládli a žijí na ulici. Budeme platit Syřanovi a Afgháncovi aby mohli volat mobilem k rodině Na nádraží a v parcích nám umírají lidé. Téměř milion Čechů, žije pod hranicí životního minima. Všem je to jedno i komunistům, mektajícím o sociální nespravedlnosti. Mnoho našich občanů život nezvládá, pije, sází a živoří. Někteří na ulici smrdí, protože se pod sprchu nedostanou. Jsme podělání z toho že vypadáme navenek špatně , vymlouváme se na to že si svůj stav zavinili. No a co ! Jsou ale to Češi, i když smrdí a válí se po parcích. Novináři nás směřují na to abychom tyto problémy neviděli a nesrovnávali.
  • Vender
    Klidně pokračuj, vlastizrádci kteří teď napomáhají tomu aby se tu muslimům líbilo, budou později zastřeleni.
  • Mimochodem z Maroka byli i někteří z těch "Nizozemců", kteří obohatili našeho číšníka.
  • Několik takových ochotných lidí už zaplatilo svůj pozitivní přístup životem ... nebo uřezaným uchem.
  • "Sluníčkář? Co to je?"
    .
    Každé ráno se podívej do zrcadla a nemusíš se hloupě ptát.
  • Za tu "čtvrtou cenovou skupinu" považuji spíše odpůrce Zemana. Jejich sprostota a nenávist tomu odpovídá. A klidně vám dávám čestné slovo, že jsem Zemana nevoli ani v jedněch volbách. Ovšem to neznamená, že budu tahat za stejné lano se sprostými a nenávistnými čuňaty, přející jiným smrt. To fakt ne.
  • ""To, že teď přichází méně uprchlíků. neznamená, že se to nemůže rychle a dramaticky změnit. A pak tu budeme mít funkční platformu, která v takové situaci nabídne řešení," říká.
    Spolubydlení uprchlíků s domácími podle jeho zkušenosti urychluje integraci, pomáhá uprchlíkům najít práci a naučit se rychleji jazyk. V Česku chce zatím "Uprchlíci, vítejte" ubytovat řádově jednotky až desítky osob."
    .
    Nejdřív dobrovolně a pak povinně, To už bylo za komoušů, že jste v domě nebo bytě s "nadbytečnými" metry museli strpět nájemníka. Díky, k tomu už se nechci vracet

    A to "urychlování integrace" může mít podobný výsledek:

    "- 21. 12. 2015 • 10:45 Pozval běžence k sobě domů, dal jim najíst a také je oblékl. Jenže dva uprchlíci z Maroka pak muže místo vděku brutálně napadli, ponižovali a nakonec zavraždili. Prozradil jim totiž, že je homosexuál. Běženci ve švédském městě Göteborg zabíjeli už v červnu, o události se ale veřejnost dozvěděla až nyní."
  • Čtvrtá cenová skupina Zemanoidů se tumluje v dávání nesouhlasů k příspěvkům, zcela té galérce ovšem uniká, že proti větru se nelze vymočit.
  • Poučení z nedávné minulosti, v bytovém domě bylo v roce 2008 pět zrekonstruovaných bytů pronajato Vietnamcům, které se podařilo vystěhovat po osmiletém permanentním devastování pronajatých bytů. Následné uvedení zdevastovaných bytů do řádného stavu si vyžádalo investice ve výši 290 000,- Kč. Jedni ekonomičtí příživníci stačili, již dalším není důvodné dělat lokaje.

    Nicméně Němci jsou z vstřícné migrační politiky mamá Merkel, "zcela odvázáni"
    viz zde: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/470474-integrace-uprchliku-v-nemecku-necekane-drahy-maraton.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit