Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cikáni dokonce umí česky a přesto je nikdo neintegroval do společnosti stovky let. Tak, co to tady melete?!
  • Ten "projekt" nemá šanci. Pitomosti tohoto druhu u nás nikdo nebere vážně. *14*
    • Já bych to tak neviděl. Najde se u nás spousta vítačů a sluníčkářů typu vychcánka Michala Sikyty, kteří pod rouškou těchto projektů a jiných aktivit ždímají peníze od státu a soukromých dárců do své kapsy i prostřednictvím tzv. neziskovek. A jsou to miliony. Tak pozor na tyto šmejdy a je třeba je zlikvidovat hned v počátku.
  • jaká integrace? Jaké porozumění? Jaké soužití? Jemu tady hrabe? Pokud tady vetřelci nebyli byl v EU klid a pohoda. Probíhaly vzájemné návštěvy státníků, mezinárodní konference .... S příchodem parazitů z Afriky se celá unie rozhádala. A primární příčinou jsou právě tito vetřelci. Kdo má hubu plnou vstřícnosti - nechť zavítá na nádraží v Miláně. Nebo Neapoli. Vetřelci se tam povalují po desítkách. S nataženou dlaní drze a vyzývavě to pochtívá cokoliv co nabídnete.Večer? Bronx! Takže našim společným cílem je izolace, opovržení, odmítání a zejména kvalitní vyhánění této bandy.Banda přišla výhradně parazitovat.Profesionálně.
    • Přesně známý se vrátil z Paříže ptám se jak to tam vypadá že bych tam chtěl ject, tohle jsem se dozvěděl: "Už nikdy s ženou bych tam nejel bál sem se tam sám chodit ve dne
  • Každý kdo do tohoto " geniálního " projektu bude chtít vstoupit, měl by složit kauci pro sebe a celou svojí rodinu ( pohřebné), spolu s posudkem psychiatra o svéprávnosti.
  • Nalimst
    To bych si k sobě nastěhoval raději smečku hyen než migroše...
  • Tak je to tu. EU nám vyhrožuje že nám sebere dotace, ale nesdělují to nám ani našemu státu. Je to zpráva pro veškeré neziskovky, že jím budou típnuty veškeré příjmy, tak tu kopou kolem sebe jak můžou.

    Proboha ať nám to konečně ukončí. Je lepší ty peníze sypat do kanálů EU a nic za to nedostat, než aby nám oprátkou ty peníze dávali nazpět do neziskovek.

    dary od EU jsou vskutku prohnilé skrz naskrz a přinášejí nám více škody na užitku. Jediné co za příspěvek lze koupit je pouze jed abychom se sami otrávili.
    Kéž by naše vláda už teď zakázala jejich přerozdělování a nechala je všechny propadnout
  • Dobrý den. Mám pocit, že chceme jenom machrovat, jak jsme úžasně lidští. Nedokážeme se postarat o naše občany, kteří prostě život nezvládli a žijí na ulici. Budeme platit Syřanovi a Afgháncovi aby mohli volat mobilem k rodině Na nádraží a v parcích nám umírají lidé. Téměř milion Čechů, žije pod hranicí životního minima. Všem je to jedno i komunistům, mektajícím o sociální nespravedlnosti. Mnoho našich občanů život nezvládá, pije, sází a živoří. Někteří na ulici smrdí, protože se pod sprchu nedostanou. Jsme podělání z toho že vypadáme navenek špatně , vymlouváme se na to že si svůj stav zavinili. No a co ! Jsou ale to Češi, i když smrdí a válí se po parcích. Novináři nás směřují na to abychom tyto problémy neviděli a nesrovnávali.
    • jane
      dobrý až na to že i ti dle tebe mektající komunisti jsou češi nebo ne?
    • Je to tak. Je to jen divadlo. Kdybyste pomáhal nějakému českému vyděděnci, tak je to pro média nezajímavé, ale kdybyste si doma ubytoval nějakého migranta, nejlépe muslima, tak vás sluníčková média vynesou do nebe a budou dávat jako zářný příklad. :-(
  • Několik takových ochotných lidí už zaplatilo svůj pozitivní přístup životem ... nebo uřezaným uchem.
  • ""To, že teď přichází méně uprchlíků. neznamená, že se to nemůže rychle a dramaticky změnit. A pak tu budeme mít funkční platformu, která v takové situaci nabídne řešení," říká.
    Spolubydlení uprchlíků s domácími podle jeho zkušenosti urychluje integraci, pomáhá uprchlíkům najít práci a naučit se rychleji jazyk. V Česku chce zatím "Uprchlíci, vítejte" ubytovat řádově jednotky až desítky osob."
    .
    Nejdřív dobrovolně a pak povinně, To už bylo za komoušů, že jste v domě nebo bytě s "nadbytečnými" metry museli strpět nájemníka. Díky, k tomu už se nechci vracet

    A to "urychlování integrace" může mít podobný výsledek:

    "- 21. 12. 2015 • 10:45 Pozval běžence k sobě domů, dal jim najíst a také je oblékl. Jenže dva uprchlíci z Maroka pak muže místo vděku brutálně napadli, ponižovali a nakonec zavraždili. Prozradil jim totiž, že je homosexuál. Běženci ve švédském městě Göteborg zabíjeli už v červnu, o události se ale veřejnost dozvěděla až nyní."
    • Mimochodem z Maroka byli i někteří z těch "Nizozemců", kteří obohatili našeho číšníka.
  • Vender
    Klidně pokračuj, vlastizrádci kteří teď napomáhají tomu aby se tu muslimům líbilo, budou později zastřeleni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit