Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevěřte tomu, že nám plyn vystačí a ještě do příštího srpna. Fialův gang se snaží lží lidi jen uchlácholit než budou komunální a senátní volby aby je totálně neprojel. Nasranost lidí na Fialův gang už i tak je extrémně vysoká a stále roste. Navíc ty zásobníky plynu vlastní Němci a ti nebudou váhat plyn z nich přesměrovat do Německa, když Němcům plyn bude chybět. Na nás se Němci z vysoka vys....

    • josef.chmela

      Omyl, nasranost lidí je stále malá. Pětikolka ve volebních průzkumech má stále 40% preferencí. Je nutné ještě více přitvrdit.

  • V 7/2022 přednáší předseda našeho Nejvyššího sovětu ve Strakovce takové moudro:

    "Chtěli bychom občany a firmy požádat, aby v úsporách energií pokračovali. Musíme jednat tak, jako by dodávky plynu již nebyly. Není důvod k panice, musíme být ale obezřetní a připraveni"

    A to jako proč? Občané a firmy vyhrožovali do Moskvy odpojením? Občané a firmy chtějí někoho trestat?Občané a firmy mají svých starostí dost.Nemají čas ani zájem na nějakém třídním boji. Maďarsko se v Moskvě prostě domluvilo. Stejné dodávky, stejné ceny. Kluci ve Strakovce. Vám se doporučuje totéž. Nebo v zimě do jednoho vyfičíte. O co?

    • Tak tak. Jenže naši politici to u Ruska tak poswali, že, myslím si, už nemají naději na jakoukoliv dohodu. Jediná možnost je, fialku a celou vládu nakopat do pwdele a zavřít.

  • Makak

    Tak to jsme v pohodě, listopad - únor jsou jedny z nejteplejších měsíců tak budeme jenom v plavkách.

    Západ jede, Malá Británie žrádlo na splátky a vysoké ceny energií hrozí humanitární krizí.

    Putin už je na lopatkách, nejpozdějc do pondělka se vzdá a jestli ne, tak mu ukážeme nahatou fotku Václava Hlodavce z TV Žumpa a to už nemá šanci ustát.

  • Fiala tvrdil, že pošle kontroly na marže pumpařů. A nic. Včera bylo v TV že marže jsou nepřiměřené. Tak běž fialko do řiti.

  • josef.chmela

    Naše nejlepší, vše znalá a neomylná vláda poručí větru, dešti a tím zlikviduje Putina a celé Rusko. A ten blonďatý generál v sukni se tak těšil na válku s Ruskem.

  • Makak

    MAP 101 Vraždy a Rabování! NWO ukázal prstem na ukrajinského prezidenta!

    včera významné ukrajinské médium Kyiv Independet financované fondem EED z rodiny fondů Open Society miliardáře George Sorose tvrdě obvinilo Zelenského a jeho pohůnky Vitaliye Martyniuka a Roman Mashovetse, klíčové úředníky Zelenského prezidentské kanceláře, a další významné členy ukrajinských tajných služeb z těchto zločinů:

    • Krytí pachatelů nájemné vraždy polského generála Marka Papaly, a jejich převedení pod novou identitu do klíčových pozic u ukrajinské tajné služby! 
    • Rozsáhlé organizované rabovaní elektroniky, nábytku, šperků, a dalších cenností z obchodních středisek a obchodních domů na východní Ukrajině, deklarované jako vojenské útočné operace proti Rusům, a organizovaný odvoz takto získané kořisti pro vybrané úředníky do Kyjeva.
    • Zabavování západní vojenské pomoci příslušníkům Ukrajinské armády, a organizovaný výprodej těchto  zbraní a tohoto vybavení těm, kdo “platí dolary”.
    • Organizovaní sexuálních útoků na ženy. Organizování antisemitských útoků. Organizované vydírání popravami a vraždami – zejména proti nepohodlným osobám a proti svědkům trestné činnosti příslušníků vládní garnitury a tajných služeb.
    • Tak tohle médium dlouho dýchat nebude. Andělé z Ukrajiny, že by něco takového, ale no ne!!!

  • A když bude mrznout víc, tak co? Ten fialka je ale hňup.

  • Diwa

    Těmhle pohádkám snad může věřit jedině blázen !!! Kdyby se vláda chovala normálně a EU to samé, bylo by plynu habaděj a za rozumné peníze.....jenže hrdost všech těchto národů spadajících do EU je tak vysoká, že my nebudeme mít nic, jen holou zadnici !!! Naivita našich politiků ohledně solidarity dalších států kteří myslí i na nás je tak vysoká, že větších blábolů jsem nečetl ani za minulého režimu. Místo toho aby se republika rozvíjele a jela sama na sebe a vyprdla se na celé zřízení EU, tak se necháme ovlivňovat bláboly z EU a naši dementní politici tomu ještě tleskají a házejí vše na Putina.....to se musíte opravdu smát a zatím se smějeme, protože zima je zatím pryč a máme teplo a euforii pohody !

  • Sdělte prosím, který úřad u nás pracuje pořádně, za co jsou placeni. Tady vše s křížkem po funuse. Přidání k důchodu - dva měsíce po vyhlášení inflace.

    • Myslím si, že u nás pracuje řádně berňák. Na 120%.

  • Hmmm - poručíme větru dešti...?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit