Přejít na výpis diskuzí
Když odejdeme z NATO: Slunce, seno… a Žižka s kulometem
21.9.2016 | Pavel Jégl
176 příspěvků
-
Levicoví extrémisté početně převyšují pravicové extrémisty, a jsou nebezpečnějš
Proti vstupu ČR do NATO pravicoví i levicoví extrémisté úzce spolupracovali, stejně tak proti US radaru v Brdech, při oslavách Putinovy okupace Krymu, obsazení východní Ukrajiny ruskými komandy, či při průjezd Nočních vlků napříč Evropou.
Podle zpráv BIS se ČR v 90.letech stalo arénou organizovaného zločinu rusky mluvících mafiánských skupin, řízených ruskými tajnými službami, které provozovaly zejména finanční a bankovní podvody, jejichž cílem bylo infiltrovat se do obchodních a vládních kruhů, -
Bývalým komunistickým vězeňským dozorcem byl i 1. náměstek ministra Grosse Judr Petr Ibl, poslanec za ČSSD, jenž v roce 86 ukončil VŠ SNB ...
V 9/04 Český rozhlas uvedl, že Iblovi NBÚ neoprávněně udělil prověrku, třebaže Ibl podnikal s vysokým důstojníkem STB Jaroslavem Vondruškou s kontakty na KGB ...
Pověstné byly Grossovy kontakty s mocnými podnikateli z řad bývalých příslušníků STB či zaměstnanců komunistických podniků zahraničního obchodu /PZO.
Gross odmítl otevření archívů STB, -
Stanislav Gross se stejně jako Miloš Zeman obklopil lidmi spjatými s komunistickým režimem (STB), a podléhal ruským vlivům, např. po svém jmenování ministrem v 1/00 jmenoval 1. náměstkem českého policejního ředitele, pověřeného řízením neuniformovaných složek policie, pluk. vnitra Judr Václava Jakubíka z KSČM, bývalého komunistického vězeňského dozorce, přičemž na dotazy médií Gross lživě tvrdil, že Jakubík má potřebnou bezpečnostní prověrku.
Jakubík bezpečnostní prověrku nikdy nedostal, třebaže byla z NBÚ na hodinu vyhozena Jitka Šmídová, která odmítla prověrku účelově vydat.
Šmídová tvrdila, že ji šéf NBÚ Tomáš Kadlec nutil změnit výsledek prověrky náměstka policejního prezidenta Václava Jakubíka, kterou měla Šmídová na starosti. -
https://video.aktualne.cz/dvtv/ze-cia-jsem-vynesl-informace-o-jadernem-konfliktu-usa-chtely/r~162709687f6c11e6a77e002590604f2e/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&redirected=1474481987
-
-
sovětský agent, to mluví samo za sebe, dvojitý sovětský agent je opravdu důvěryhodná osobnost.... vtip roku *15* *15* *15*
-
-
zdravím, asi tak, došel jsem v textu ke slovu "dvojitý sovětský agent" a dál jsem číst nemusel *1*
-
-
a takhle jsi udělal celou zvláštní školu *7*
-
-
da soudruhu *15*
-
-
ty máš kvalitní dvanácitelté studium v americe tak že můžeš jit do mcdonalda uklízet wc *1*
-
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=dEjQGAJSJgg
-
-
Tak to bude trhák *15* *15*
-
-
myslím, že Troška ví co dělá, veškerá komunistická chátra vezme kina útokem, finanční vejvar zaručen
-
-
No od pachatele takových paskvilů jako jsou ty jeho "slunce,seno,...... a teď i profláknuvšího se příznivce (nebo snad dokonce člena) zločinecké partičky jakou bezpochyby KSČ(dnes se směšnou příponouM) je, se dá čekat snad už opravdu vše.
Trosko, Trosko - ty jsi ale kus ..... , no vlastně vy si v té 5-ti(nebo kolika)% říkáte asi jinak. Souručenství s konfidentem STB - genitálním nájemníkem úv ksč - skřetem filipem ti bude víc jak slušet. Nepatří on také mezi vás- jeho tupý tlemící se držko-ksicht tomu plně navědčuje. -
-
No třeba mu ho Filip řádně přeblafl, tak se nediv! *14*
-
... pitomečku nás nezajímají tvoje názory, sedni si na kriplkáru a uháněj do světa, votlemendíro :)))
-
třeba takový rambo, to je americký kvalitní film, samá hluboká myšlenka
-
-
Non řekněme si to jasně - rambo versus troska - asi tak na stejné mentální úrovni - pro mentály.
-
-
-
Je mě fuk co je Troška zač.Jeho filmy mě nezajímají a jeho sexualita už vůbec ne.
Co mě není jedno že nás jednou spolek NATO díky Američanům vtáhne do války.Na což nemáme ani kapacity ani vůli. -
Zdá se nepochopitelné, proč ta rudá komunistická a rusko-kolaborantská spodina se ve svém "uvažování" neustále motá kolem sexu a zejména kolem homosexuality. Je to asi tím, že ta živočišná spodina na víc nemá, víc nechápe, její rozhled končí u ukájení živočišných pudů. Mezi ty živočišné pudy zjevně patří i vyznávání komunismu, kolaborantství s CCCP atd. *1* *2* *15*
-
-
sajmon už je takový, teplý
-
Tak jako ty teplej Simone se věnuješ pořád CCCP a kolaborantství s USA atd. Jsi prostě teplý prase kolaborantský a podle hlasování vidíš, jak mají všichni rádi tebe a tvé názory, ty starej hňupe. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Děkuji, soudruhu, za vyjádření pravdivosti mého názoru.
-
-
Žádné hlasování na tiscálu neexistuje teplý ruský zlý trolle.
Jen tvůj podvod plus mínus 14 za vteřinu
-
-
-
-
Simon s koňskou nohou za krkem a kriplkáru zaraženou v prdelííí. *1* *1* *1* *1*
-
*14*