Přejít na výpis diskuzí
Když odejdeme z NATO: Slunce, seno… a Žižka s kulometem
21.9.2016 | Pavel Jégl
176 příspěvků
-
zde?
-
Tak to bude trhák *15* *15*
-
-
myslím, že Troška ví co dělá, veškerá komunistická chátra vezme kina útokem, finanční vejvar zaručen
-
-
"My, Češi, jsme národ hrdý na Žižku i Švejka. Na prvého proto, jak nás bránil proti cizákům. Na druhého za to, jak se postavil k vraždění v cizím zájmu," píše Troška v prohlášení k petici.
--------------------------------------------------------------------------------------------
My Moravané jsme hrdi SAMI NA SEBE když 1620 Češi utekli z Bílé hory, my jsme zůstali a bojovali. Když Němci v březnu 1939 obsazovali zemi bez výstřelu My v Moravsko-Slezském Frýdku-Místku jsme se bránili. -
-
Na Bílé hoře r. 1620 bojovali až do konce tzv. "Moravané", jimž v žilách kolovala německá (germánská) krev. Tolik na vysvětlenou, Vy hrdí a stateční "Slované".
-
-
museli vás bránit Němci vy hrdí "Češi" tolik keců v historii ovšem kdo uteče ten vyhraje, že......
-
-
Bohužel svět i Češi si Švejka vysvětlují velice špatně.Není vyčuránek ani srab je jen jinak chytrý.A na to by jsme měli být hrdí.
-
Jestli jste opravdu Moravan, znalý své historie, tak víte, že kecáte. Za vás, 'Moravany', tam stáli jen najatí žoldáci, nějací Němci. Otázka je, zda byli tak dobře placení a nebo neměli kudy utéct.
-
-
,,,zda tam stáli MORAVANÉ nebo zástupci Moravy TAK ČI ONAK HÁJILI ZEMI....CO VY "HRDINO" ? PRÁSKNUL BYSTE DO BOT????
-
-
-
Je dobře, že všichni homosexuálové včetně Trošky chtějí vystoupit z NATO.
Jen nechápu proč se k nim nepřipojí alespoň jeden hetero chlap, takhle to vypadá jak invaze gayů. *13* -
-
souhlas, myslím že jsme sami proti sobě, podívej jak se k nám chovají v rusku
-
-
přesně tak,asi budu muset změnit názor, de facto jsou armády NATO naše jediná spása, nechci skončit se zapnutým samovarem v zadnici
-
-
to by bylo kruté *13*
-
-
-
-
Troška je teplomet a nato taky
-
https://video.aktualne.cz/dvtv/ze-cia-jsem-vynesl-informace-o-jadernem-konfliktu-usa-chtely/r~162709687f6c11e6a77e002590604f2e/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&redirected=1474481987
-
-
sovětský agent, to mluví samo za sebe, dvojitý sovětský agent je opravdu důvěryhodná osobnost.... vtip roku *15* *15* *15*
-
-
zdravím, asi tak, došel jsem v textu ke slovu "dvojitý sovětský agent" a dál jsem číst nemusel *1*
-
-
a takhle jsi udělal celou zvláštní školu *7*
-
-
da soudruhu *15*
-
-
ty máš kvalitní dvanácitelté studium v americe tak že můžeš jit do mcdonalda uklízet wc *1*
-
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=dEjQGAJSJgg
-
-
Pokud vysoký vojenský činitel US prohlásí , že je záměrem destabilizace všech zemí , protože intervence je moc nákladná , tak bych stím umístěním vojáku na polském území min. počkal než se projeví Tramp. Zná někdo stát , kde po umístění US army byla nastolena demokracie ???? Já ne!!! Sorry! *9*
-
Bývalým komunistickým vězeňským dozorcem byl i 1. náměstek ministra Grosse Judr Petr Ibl, poslanec za ČSSD, jenž v roce 86 ukončil VŠ SNB ...
V 9/04 Český rozhlas uvedl, že Iblovi NBÚ neoprávněně udělil prověrku, třebaže Ibl podnikal s vysokým důstojníkem STB Jaroslavem Vondruškou s kontakty na KGB ...
Pověstné byly Grossovy kontakty s mocnými podnikateli z řad bývalých příslušníků STB či zaměstnanců komunistických podniků zahraničního obchodu /PZO.
Gross odmítl otevření archívů STB, -
Tak jsem vám zase vopíchal několik politiků, favoritem je Švarcnberk, on mi sám přimazává!!!
-
-
Klasický projev hloupého bolševismu...
-
-
Simon s koňskou nohou za krkem a kriplkáru zaraženou v prdelííí. *1* *1* *1* *1*